Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ...


12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιά αριστερά Χάρρυ μου ... αριστερά δεν υπάρχει ... και δη ευρωπαική αριστερά με ουσιαστικό ιδεολογικό πρόταγμα απέναντι στην νεοφιλελεύθερη φιλανθρωπία που πλασάρεται ως αριστερά ..... αριστερά ... δεν υπάρχει ... υπάρχουν μόνον αφελείς και λαμόγια που κάνουν περιουσίες ... εις υγείαν των κορόιδων ..

Ανώνυμος είπε...

Η αριστερά είναι ο έσχατος μύθος πριν την ουσιαστική κατάρρευση του κοινωνικού ιστού ... ο πνιγμένος αρπάζεται από τα μαλλιά του αριστερά δεν υπάρχει ... μόνον χειραγώγηση και διχασμός του πλήθους σε δήθεν χρυσές αυγές και δήθεν αριστερές ..

Ανώνυμος είπε...

Νάταν μόνον ο Κουβέλης Χάρρυ μου ... ο θρυμματισμός της ψευτοαριστεράς σε τρία κόμματα ... με τα δύο τσόντες και εφεδρείες του πρόστυχου ΠΑΣΟΚ συνεταίρου της πανάθλιας ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ λέει πολλά για τους δήθεν αριστερούς και την δήθεν αριστερά ..

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος θα τιμωρηθεί για την αδράνεια του ... για την ιδιωτικοποίηση του ... για την ιδεολογική του ανυπαρξία ... και την εν λευκώ ανάθεση ... μετά από διαβλητές εκλογές ... της τύχης του σε διάφορους δεξιούς και αριστερούς σωτήρες ... αυτή η παθητικοποίηση των πολλών θα έχει πολύ βαρύ τίμημα .. για όλους ..

Ανώνυμος είπε...

ποια αριστερα ρε θειο?
αφου το κεντρικο μαγαζι [ΕΣΣΔ] εκλεισε, πως μενουν ανοικτα τα υποκαταστηματα, κκε, δημαρ, συριζα, κκε μλ, σου κουκουε μου, λου κουκουε σου ΚΛΠ ΚΛΠ.
ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!
ΕΒΡΑΙΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΚΟΥΜΟΥΝΟ-ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Τα ξέρω κι εγώ μεγάλε ...... τα λέω στίν Χάρρυ στη γλώσσα που μπορεί να καταλάβει ..... αν βγάλει το γράσο από τα αυτιά και τα μάτια με το οποίο τον πασαλείβει κάθε μέρα ο Σύριζα ..... ο Χάρρυ για όσους δεν το κατάλαβαν ακόμα και ζούνε στον δικό τούς κόσμο ..... είναι το πατριωτικό άλλοθι του Συριζα ...... κάτι σαν το πατριωτικό πασοκ .... χωρίς όμως την χρυσή αυγή ..... ελπίζω να σε κάλυψα.

Ανώνυμος είπε...

Σασ εχει φαει η μαλακια τουσ απο πανω!

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε συ,μας πιτσίλισαν ....

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Για τον Κουβέλη οτι και να πειτε μέσα ειστε,
ουτε αριστερός υπήρξε ποτε ουτε συνεπής, ενας δικηγορος απο τα Τρίκαλα, γιος ενος καραβανά εθνικοφρονα που στα χρόνια της κατοχής κοπροσκύλιαζε στις συμμορίες του Ζέρβα και γιαυτό το μετεμφυλιακο καθεστως τον ανταμειψε, τουδωσε σπιτι δωρεαν μεσα σ ενα στρατόπεδο στα Τρίκαλα, να στεγασει την οικογενειά του. Το πώς ο νεαρός δικηγόρος Κουβέλης βρέθηκα στην αριστερά;
Πίκρα, μεγαλη πίκρα!
Οσοι εχετε ρίζες απο τα τρίκαλα θα εχετε ακουσει και χειρότερες ιστορίες αλλά πάντως,
ποτε μην ψηφίζετε Τρικαλινους πολιτικους και ο θεός να σας φυλαξει να μην εχετε δοσοληψίες με τρικαλινους δικηγόρους, και πολιτικάντες.

Ανώνυμος είπε...

Ποια αριστερα ? Τα βολεμενα της εξουσιας των 39 χρονων που μας φτασανε εδω που μας φτασανε ?
Αριστερα της νομενκλατουρας της διαπλοκης, της προπαγανδας, των μνημονιων ,της φτωχοποιησης ?
Αν ειναι ετσι η αριστερα τοτε να εξαφανιστει απο την ελλαδα οπως εξαφανιστηκε παγκοσμια (εκτος Β.κορεας)

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να λέτε όλοι για τον μπαρμπα-Φώτη εγώ θέλω να του πώ μπράβο για την μαγκιά με τα 80 ακίνητα που φόρτωσε στο ΚΙΣ για την αποφυγή φόρων και δεν μίλησε ουδείς απο αυτούς που είδαν ότι στο ένα πόθεν έσχες είχε 87 και στο επόμενο 7. Πόθεν έχασες ? ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΜΠΡΑΒΟ!