Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΣΙΜΟΣ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΩΜΑ!





Γράφει ο Καρτέσιος: «Όταν η Αργεντινή και η Βραζιλία προσπαθούσαν να βάλουν φρένο στα Μνημόνια και τη χρηματοδότηση της Ελλάδας με τους γνωστούς όρους, οι φυλές των Κεδίκογλου κατηγορούσαν τον Τσίπρα για τις επισκέψεις του στις εν λόγω χώρες. Βάφτιζαν εχθρούς της Ελλάδας την Αργεντινή και τη Βραζιλία. Τώρα που βγήκε στη δημοσιότητα το… απόρρητο πρακτικό της τελευταίας συνεδρίασης του ΔΝΤ για την εμπλοκή του στο θέμα της Ελλάδας, διαβάζουμε ότι εκτός από τις Αργεντινή και Βραζιλία – που επηρέαζε ο Τσίπρας σύμφωνα με τους κυβερνητικούς γκεμπελίσκους – τις ίδιες ενστάσεις διατύπωναν η Αυστραλία, η Κίνα, η Αίγυπτος, ο Καναδάς, η Ρωσία, η Ελβετία, η Ινδία  και… οι ΗΠΑ»
Τι έγινε ρε Σίμο, γαμώτο μου, σε ξέρανε το χερογλύκανο και τρως ξύλο πρωί, μεσημέρι, βράδυ; Άσε που σου βγήκε όνομα στην πιάτσα: Σίμος το μαλακομπούκωμα! Βαρύ Σιμάκο, βαρύ... Σε λίγο θα σου πετάνε άνθη λεμονιάς... με τα λεμόνια μαζί!
Μην κρύβεσαι ρε Σιμάκο, κότα είσαι; Βγέκα και ρίξε τα μπινελίκια σου  σε Αυστραλία, η Κίνα, Αίγυπτος, Καναδά, η Ρωσία, Ελβετία, Ινδία ΗΠΑ, μπας και ισοφαρίσουμε στο τελευταίο πεντάλεπτο... Ξέρω τι σου λέω, άσε που πήρες στο λαιμό σου τη θείτσα από τα Γιάννενα και της κρέμασε της γυναίκας η φόδρα από το ταγιέρ! Τέλος πάντων πρόσεχε...Τα χαιρετίσματά μου στον πιτσαδόρο... Α,  έμαθα κι ένα ακόμα, ξάπλωσες λέει για να κάνεις κοιλιακούς και σε πήρε ο ύπνος, είναι αλήθεια; Πρόσεχε ρε Σίμο, γαμώτο μου, πρόσεχε, η κακοήθεια οργιάζει!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τσιπρας το αρχιμαλακοκλάσωμα!
ο ξεφτιλας αμερικανοκομουνιστης οβριος δισεκατομυριουχος, το πιστο σκυλακι της νεας ταξης που θα σωσει την ελλαδα και θα μας φερει τον σοβιετικο παραδεισο!

μα τι πινεις και δε μας δινεις χαρυ ρεζιλι??????

Ανώνυμος είπε...

Και του ρίχνει ενα κεφάλι η γκόμενα!
Καλά αυτοί οι νοικοκυραιοι σκεμπέδες της ΝΔ, γιατί επιμονα ψαχνουν μονο για ξανθιές;
Ρατσιστές ειναι;