Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Ελλάδα φλέγεται ...από τον οργισμένο κάμπο μέχρι την Μαλακάσα !


Και ακόμα δεν είδαμε τίποτα... Οσο προσπαθούν τρόικα και συγκυβερνηση να μας πείσουν  όλα πάνε καλά και παίζουν με "μπλόφες" για δόσεις και πλεονάσματα η πείνα και η εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού θα οδηγήσει σε εξεγέρσεις που δεν τις έχουμε ζήσει αυτά τα χρόνια της μνημονιακής κατοχής
.
Οσο θα προσπαθούν να μας περνάνε για μαλάκες ...με πλεονάσματα που θα μοιράσουν και άλλα κουραφέξαλα ενω ταυτόχρονα ετοιμάζονται να δημεύσουν τράπεζες και δημόσιο  σπίτια και περιουσίες πεινασμένων και ανέργων θα δουν αυθόρμητες εκδηλώσεις  και δράσεις αυτοάμυνας που δεν υπάρχουν σε προηγούμενο στον Ευρωπαϊκή χώρα .
Γιαυτό ας συνέλθουν σύντομα , ας σταματήσουν τα νταηλίκια και τις αφαιμάξεις που ετοιμάζουν και να κάνουν εδώ και τώρα εκλογές ...αντί να προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο για να σώσουν τα πολιτικά τους και προσωπικά τους τομάρια , με τρικ για τα σκάνδαλα τους .

4 σχόλια:

dhr566 είπε...

ωραια και παμε σε εκλογες τι ψηφιζουμε????? δεν υπαρχει καποιος που να εμπνεει εμπιστοσυνη οτι θα αναλαβει να καθαρισει την κοπρο του Αυγεια κι οσοι φανταζουν ικανοι ειναι εκτος πολιτικου σκηνικου της εταιρειοκρατειας των κομματων, που καλλιεργειται.....

dhr566 είπε...

π.χ εσεις κ Βασιλη με ελευθερη κι ανεξαρτητη πολιτικη βουληση και ξεκαθαρο πολιτικο λογο, αδυνατειται τοσα χρονια να βρειτε χωρο αναπτυξης και πολιτικης εκφρασης, γιατι εχουν καταλυσει τα παντα κι ολους τους χωρους τα επιδοτουμενα μπουρδελα (κομματα) της πολιτικης μαφιας που μας εχει επιβληθει, φασιστικα!!!!!
Τι μπορουμε να περιμενουμε λοιπον απο ενα εκλογικο εγχειρημα, σε περιβαλον ρεμουλας και νωθειας ξεκαθαρα πλεον????

Delta είπε...

Ποιος θα μετρησει τις ψηφους στις εκλογες?
οι ιδιοι που εμετρησαν και στις προηγουμενες?

Ανώνυμος είπε...

http://zoidosia.blogspot.gr/2014/02/blog-post_10.html