Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΧΕΣΜΕΝΟ ΓΛΟΙΩΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ...


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Μια άσκηση "κομμένη και ραμμένη" στα πρότυπα επιχείρησης επέμβασης του ΝΑΤΟ στην Κριμαία και την Υπερδνειστερία εκτελέστηκε αιφνιδιαστικά .... Από Eλληνικής πλευράς !! Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε ελληνικές δυνάμεις να εμπλέκονται κατά ρωσικών στρατευμάτων, όπως συνέβη το 1919 στην Ουκρανία, μια επέμβαση που στοίχισε πολλά στην Ελλάδα..." IΔOY KYPIE ΠPOEΔPE O ΣTPATOΣ ΣAΣ !!! ΠOIO TOMAPI TO EIΠE ΣTON TPOYMAN ;;;

Ανώνυμος είπε...

ο εβραιος σαμαρας προσκυνα την εβραια μανα του εβραιου ραβινου γιεσουα, ΕΔΩ στην χωρα των Θεων.

ξευτιλες Ελληνες...

Ανώνυμος είπε...

1. "ο εβραιος σαμαρας":
Μέσα είσαι!

2. "την εβραια μανα":
Είσαι σίγουρος? Το έχεις ψάξει? ΠΟΥ γεννήθηκε? Εκεί που γεννήθηκε ήταν ΟΛΟΙ Εβραίοι? Ποιά ήταν η ΚΥΡΙΑ γλώσσα της περιοχής?

3. "του εβραιου ραβινου γιεσουα":
Αφού η Παναγία ήταν "Παρθένος", συνέλαβε δηλαδή ΧΩΡΙΣ τη συμμετοχή του συζύγου της, εμείς ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ (που ΔΕΝ συμμετείχε!) ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ???

4. "ΕΔΩ στην χωρα των Θεων":
Παρακαλώ πολύ, "των θεών" και ΟΧΙ "των Θεών"!

5. "ξευτιλες Ελληνες...":
Ποιούς εννοείς? Το Σαμαρά, το ΓΑΠ, τον Ανδρέα, κλπ ή π.χ. εμένα, τη θεία μου στο χωριό, την Κυρά-της-Ρω, τον Καποδίστρια, τον Κολοκοτρώνη, ...??

Μήπως λοιπόν πρέπει απλώς να μάθουμε κάποτε να ξεχωρίζουμε τους "έλληνες" από τους ΕΛΛΗΝΕΣ? ΒΛΕΠΕΙΣ, >2.500 ΧΡΌΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!!!