Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Δημοσκόπηση Lykavitos.gr


dimo1

11.726 ψηφίσατε για τον Δήμο της Αθήνας! Τα τελικά αποτελέσματα (κάρτα)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η μεγάλη δημοσκόπηση του Lykavitos.gr για τον Δήμο της Αθήνας και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.
Μάλιστα  δεν σας κρύβουμε πως εξέπληξαν-ως έναν βαθμό- και εμάς….
Πάμε καταρχήν στα νούμερα, γιατί η συμμετοχή σας ήταν  εντυπωσιακή.
Αφού από την περασμένη Τετάρτη και μέχρι σήμερα, ψηφίσατε συνολικά 11.726 μοναδικοί επισκέπτες και τα τελικά αποτελέσματα στην ερώτηση “Ποιο θα είναι το «δίδυμο» της Β΄Κυριακής στην Αθήνα;” έχουν ως εξής:
poll
Και κάποια σχόλια δικά μας για την δημοσκόπηση:
1.  Προφανώς και ΔΕΝ συμμετείχαν στην δημοσκόπηση του Lykavitos.gr MONO ψηφοφόροι της Α΄Αθηνών.
2. Είναι επίσης δεδομενο πως η παραπάνω εικόνα των αποτελεσμάτων αντικατοπτρίζει την αίσθηση που έχουν οι επισκέπτες του Lykavitos.gr για τις εκλογές στον Δήμο της Αθήνας και εμείς δεν θα ισχυριστούμε πως το δείγμα είναι αντιπροσωπευτικό.
2. Σε καμιά περίπτωση ο Lykavitos.gr ΔΕΝ φιλοδοξεί να υποκαταστήσει τις εταιρείες δημοσκοπήσεων και τις επιστημονικές μεθόδους που αυτές χρησιμοποιούν στις μετρήσεις τους.
Πάντως επειδή το δείγμα είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ, επαναλαμβάνουμε ψηφίσατε 11.726 ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ επισκέπτες το αποτέλεσμα δείχνει πως υπάρχει μια ισχυρή «παράσταση νίκης», ότι το δίδυμο Σακελλαρίδης – Κασιδιάρης θα είναι τελικά αυτό που θα περάσει στην δεύτερη Κυριακή της Αθήνας.
Σας ευχαριστούμε, ξανά, για την  μεγάλη σας συμμετοχή…
Lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: