Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΕΕ


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτο το πράμα θέλει να τα βάλει με τον Πούτιν. Ου να Χαθης φασιστιμαλακα και αυτοι που σε στηρίζουν αυγοκεφαλε.

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι ναζιστικο γουρουνι ειναι εβραικο γουρουνι ψευτη χαρυ ρεζιλι

ενα απαισιο σοβιετομουτρο σαν και σενα....

Ανώνυμος είπε...

Μήπως το "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" θα έπρεπε να το αλλάξεις με το "ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ";

Ανώνυμος είπε...

Μην μπλέκετε παλιες ιδεολογίες ρομαντικών ανθρωπων που πέθαναν γι αυτές.
Οι σημερινοί ΝΑΖΙ, Κομμουνιστές, φασίστες,
ειναι προιοντα των εργαστηρίων ξένων υπηρεσιών.
Οι Ταλιμπάν μπορει....να υπηρετουν Δυτικά συμφέροντα!
Ο πολωνός της φωτογραφίας, ποιος ξέρει;

Ανώνυμος είπε...

ΩΠΑ! ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΣ! ΩΠΑ ... OΠΩΣ EINAI O ... GAP !!!!

Η Νούλαντ καταγράφηκε καθώς έλεγε: «Ο Γιατς είναι ο άνθρωπος μας. Έχει οικονομική εμπειρία, κυβερνητική εμπειρία. Είναι ο άνθρωπος μας, ξέρεις... Ο Γιατς θα χρειαστεί όλη τη βοήθεια που μπορεί να πάρει για να αποφευχθεί η κατάρρευση του πρώην σοβιετικού κράτους. Τον έχουμε προειδοποιήσει ότι υπάρχει επείγουσα ανάγκη για αντιλαϊκό κόψιμο των επιδοτήσεων και των κοινωνικών πληρωμών πριν να μπορέσει η Ουκρανία να βελτιωθεί».
Και μαντέψτε. Η προσωρινή κυβέρνηση που σχηματίστηκε μετά το πραξικόπημα που σχεδίασε ο άνθρωπος της Νούλαντ ο Γιατς, ο Αρσένι Γιατσενιούκ είναι ο πρωθυπουργός! Τι τύχη! Ο Γιατς είναι 39 και έχει υπηρετήσει ως επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας, υπουργός Εξωτερικών και υπουργός οικονομικών. Και, όπως σχεδιάστηκε, ο αναπληρωματικός πρωθυπουργός έχει ήδη μιλήσει για την επιτακτική ανάγκη για «υπεύθυνη κυβέρνηση» κάποιου πρόθυμου να πράξει «πολιτική αυτοκτονία», όπως ο ίδιος το έθεσε, με τη λήψη αντιλαϊκών μέτρων κοινωνικού χαρακτήρα.

Η παρέμβαση των ΗΠΑ ήταν τόσο προφανής ΣTHN E.E. ..ΔIAAMEΣOY THΣ ...EΛΛAΔOΣ !!

Ανώνυμος είπε...

ΩΠΑ! ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΣ! ΩΠΑ ... OΠΩΣ EINAI O ... GAP !!!!

Η Νούλαντ καταγράφηκε καθώς έλεγε: «Ο Γιατς (GAP) είναι ο άνθρωπος μας. Έχει οικονομική εμπειρία, κυβερνητική εμπειρία. Είναι ο άνθρωπος μας, ξέρεις... Ο Γιατς (GAP) θα χρειαστεί όλη τη βοήθεια που μπορεί να πάρει για να αποφευχθεί η κατάρρευση του πρώην σοβιετικού κράτους. Τον έχουμε προειδοποιήσει ότι υπάρχει επείγουσα ανάγκη για αντιλαϊκό κόψιμο των επιδοτήσεων και των κοινωνικών πληρωμών πριν να μπορέσει η Ουκρανία να βελτιωθεί».
Και μαντέψτε. Η προσωρινή κυβέρνηση που σχηματίστηκε μετά το πραξικόπημα που σχεδίασε ο άνθρωπος της Νούλαντ ο Γιατς (GAP), ο Αρσένι Γιατσενιούκ είναι ο πρωθυπουργός! Τι τύχη! Ο Γιατς (GAP) είναι 39 και έχει υπηρετήσει ως επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας, υπουργός Εξωτερικών και υπουργός οικονομικών. Και, όπως σχεδιάστηκε, ο αναπληρωματικός πρωθυπουργός έχει ήδη μιλήσει για την επιτακτική ανάγκη για «υπεύθυνη κυβέρνηση» κάποιου πρόθυμου να πράξει «πολιτική αυτοκτονία», όπως ο ίδιος το έθεσε, με τη λήψη αντιλαϊκών μέτρων κοινωνικού χαρακτήρα.

Η παρέμβαση των ΗΠΑ ήταν τόσο προφανής ΣTHN E.E. ..ΔIAAMEΣOY THΣ ...EΛΛAΔOΣ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσεί ρε όρνειο εσαι φασιστομουτρο.
Ο Χάρης εναι ωραίος άνθρωπος. Ρε μαλακα.

Fotini είπε...

ΤΟ ΧΑΡΥ ΡΕ ΜΟΥ@@@ΝΟ ΟΎΤΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΌ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΆΚΙ ΜΑΛΑΚΆ ΓΑ@Ω ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΣΟΥ ΑΡ@@ΔΙ