Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Ήρωες του Sim City τα περισσότερα στελέχη του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη




Απρόσμενα αποτελέσματα έφερε η δημοσιογραφική έρευνα του theblob.gr μετά τη χθεσινή συνέντευξη τύπου του Σταύρου Θεοδωράκη. Πιο συγκεκριμένα αποκαλύφθηκε ότι μόνο 12 από τα 30 στελέχη που παρουσιάστηκαν είναι υπαρκτά πρόσωπα ενώ οι υπόλοιποι 18 είναι placeholders, καλύπτουν δηλαδή τη θέση μέρι να έρθει να την πάρει ένα υπαρκτό πρόσωπο.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με το μανιφέστο του κόμματος. Μετά την τρίτη παράγραφο το κείμενο είναι τυχαίες λέξεις. Ο ίδιος ο αρχηγός του κόμματος παραδέχτηκε χθες ότι αυτό γίνεται γιατί...
κανείς δεν διαβάζει τα μανιφέστα των κομμάτων μετά την τρίτη παράγραφο. Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση αν οι θέσεις του κόμματος είναι ακόμα ημιτελείς ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε: "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit."
"Είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται στο κοινό ένα κόμμα σε έκδοση beta" αναφέρουν πολιτικοί αναλυτές. Το κόμμα "Το Ποτάμι" παραδέχονται στελέχη του είναι όχι μόνο σε έκδοση beta αλλά είναι και shareware. Ο Σταύρος Θεοδωράκης ζητάει 10€ από κάθε οπαδό για να έχει πρόσβαση στο update. Η έλλειψη οικονομικών πόρων ήταν άλλωστε εμφανής στη χθεσινή παρουσίαση του κόμματος καθώς σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο Σταύρος Θεοδωράκης έψαχνε τις άδειες τσέπες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: