Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΕΔΩ ΗΡΘΑΜΕ, ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ




«Αφήνιασε ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση. Πέρασε μπροστά με 3 μονάδες διαφορά*
Με μια δημοσκόπηση στην οποία σαρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, η εφημερίδα των Συντακτών υποδέχεται την Μέρκελ στην Αθήνα! Σύμφωνα με την έρευνα της Public Issue το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλπάζει προς τις κάλπες με 3 μονάδες διαφορά από την ΝΔ ενώ ο Πάστορας Κουβέλης ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει την Βουλή μια και μετά βίας η ΔΗΜΑΡ φθάνει στο 2,5%»

Αναλυτικά τα ποσοστά:
ΣΥΡΙΖΑ 19,5%
ΝΔ 16,5%
Ελιά 5,5%
Το Ποτάμι 5%
ΚΚΕ 4,5%
Χρυσή Αυγή 4%
ΑΝΕΛ 2,5%
ΔΗΜΑΡ 2,5%
ΛΑΟΣ 1,5%
ΕΠΑΜ 1%
Λοιπά 1%
Η αδιευκρίνιστη ψήφος (αναποφάσιστοι, λευκό/άκυρο, δεν ξέρω/δεν απαντώ) κινούνται αθροιστικά στο 36,5%.

*Σύμφωνα με τις κυλιόμενες μυστικές δημοσκοπήσεις (ο δημοσιογραφικός και ο πολιτικός κόσμος το ΄χουν  τούμπανο) ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται καθαρά της ΝΔ κατά δέκα μονάδες!
Το υπολειπόμενο  των 7 μονάδων της σημερινής δημοσκόπησης υπάρχει στο 36,5 των αναποφασίστων που  για λόγους ευνόητους οι δημοσκόποι της μπριζόλας θα το εμφανίσουν αγάλι-αγάλι... (Μη γίνουμε ξευτίλα και με την πρώτη) ελπίζοντας σε μια ανατροπή που δεν πρόκειται φυσικά να έρθει ποτέ, καθότι κύβος ερρίφθη!
Μετά την καταβαράθρωση και την πλήρη εξαφάνιση των 58 (Σώτη Τριανταφύλλου: Η Κίνηση των 58 κάτι σημαντικό θα φέρει, θα δεις! Εσύ σούργελο Σώτη, το είδες;) που οι δημοκοπικές πεταλουδίτσες  την εμφάνιζαν με 18 και 20% και τον καταποντισμό των 75 που τους κατάπιε ο Βούδας πριν εμφανιστούν, σειρά πήρε η ΕΛΙΑ, όνειρο απατηλό του σάπιου ΠΑΣΟΚ, που βολοδέρνει κι αυτή μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας... Και αποθανέτω υ ψυχή μου μετά των άλλων μουρόχαυλων!
Και να και το «τελευταίο» χαρτί των βαρδινογιαννομπομπολοψυχάρηδων του τηλεοπτικού σακιδιοφόρου σταρ Σταύρου Θεοδωράκη... «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ» που υποτίθεται ότι θα συμπλήρωνε άνετα το πολιτικό κενό μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Θα άρπαζε δηλαδή ψηφους από τον ΣΥΡΙΖΑ για να μη χάσουν την πρωτιά οι τσολάκογλου της συγκυβέρνησης των δωσίλογων.
Το ξεκίνησαν με 20% (η μαλακία που δέρνει τις δημοσκοπικές πουτανίτσες στο κόκκινο και το σφουγκοκωλαριλίκι τους αμέτρητο)  το κατέβασαν στο 15% μετά τις ροχάλες και τα «άντε να γαμηθείτε» του Ελλ. Λαού που «έκλασε» με τρόπο εντυπωσιακό όλες τις ποταμίσιες «συγκεντρώσεις»  και βλέποντας ότι δε τραβάει το γαϊδούρι το έριξαν στο 10%! Άμα όμως αρχίζει να ξηλώνεται το πουλόβερ... γάμησέ τα κι άφησέ τα  και μετά λησμόνησέτα! Μετά την πρώτη επίσημη εμφάνιση του αρχηγού του Ποταμιού και την κατάθεση του εκπληκτικού προγράμματος δράσης  του κόμματος «από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα» το 10% έγινε αυτόματα 7,5%, για να προσγειωθεί στο 5%, την ώρα που ο κυρ Σταύρος ο τσουτσουλομύτης προέβλεπε τρίτη θέση «με μικρή όμως διαφορά από τους δύο πρώτους!» Ανατρίχιασα!!! Που πας ρε καραμήτρο;
Έτσι και ματαβγεί ο Σταυράκης στο γυαλί για να παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίο θα δώσει λύσεις στα προβλήματα της ανεργίας, της υγείας, τη παιδείας, του μεταναστευτικού και της ατιμωτικής φτώχειας που δέρνει τα 3/4 του Ελλ. Λαού, βλέπω το «πολλά  υποσχόμενο ΠΟΤΑΜΙ» αγκαλιά με  το 2%, παρέα με τον Πάστορα Κουβέλη, το κόμμα των κυνηγών και  των απόμαχων ποδοσφαιριστών.
Εδώ ήρθαμε παιδιά, πάμε να φύγουμε....

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την πήγαν τη γκιοσα του Βερολίνου στην πλάκα να φαρμακωσει;
Στο λαιμό να τους Κατση.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ ΤΟΥ ΖΟΥΓΚΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΙΕΣ ΧΑΡΡΥ...ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

Δεν πολυ πειθει κανεναν η δημοσκοπηση που δινει τετοια ποσοστα σε συριζα και ΝΔ οταν το 27,7 % ειναι ανεργοι επισημα (δηλαδη οσα ειναι και τα ποσοστα που δινει ο ζουγκλα στην ΧΑ )
Και για του λογου το αληθες για εξηγηστε μας και εμας στους αδαεις να μαθουμε γιατι καποιος ανεργος να ψηφισει τον συριζα η την πασοκο-νεοδημοκρατια ?
Μηπως και θα του δωσουνε να φαει συνεχιζοντας μεσα στα μνημονια και τα χαρατσια ? Ποιον προσπαθειτε να κοροιδεψετε ?Τον ανθρωπακο που δεν εχει να φανε τα παιδια του και θα του ζητατε να πληρωνει τα χαρατσια για να παραμεινετε στο ευρω ?
Ουστ γραικυλλοι !