Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Ο Χατζηνικολάου πιέζει για να βρεθούν οι 180 και να μην γίνουν εκλογές, μέσω της "Αγοράς"!


Η καινούργια Σαββατιάτικη εφημερίδα Χατζηνικολάου, "Αγορά" πιέζει για να βρεθούν οι 180 βουλευτές και να μην πάμε σε πρόωρες εκλογές. Συγκεκριμένα σε ρεπορτάζ της εφημερίδας παρουσιάζει "αποκάλυψη" ότι 5 ανεξάρτητοι βουλευτές ετοιμάζουν κείμενο για υπογραφή, που θα καλεί σε ανάδειξη κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, με ΝΔ σίγουρα μέσα και ότι άλλο βρουν, για να αποφευχθούν οι εκλογές.

Βέβαια, στον Αντώνη Σαμαρά δεν λείπουν 5 βουλευτές αλλά 25................

Και 5, 6,7, από τους ανεξάρτητους που θα θέλουν να βοηθήσουν την μνημονιακή κυβέρνηση, τους ξέρουμε ήδη. Σιγά την αποκάλυψη, δηλαδή!

Δεν ξεχνάμε βέβαια, ότι ο κύριος Χατζηνικολάου τον Σεπτέμβριο πάλι εμφάνιζε μεγάλη πιθανότητα αποτροπής πρόωρων εκλογών, με την προϋπόθεση ότι η τρόικα θα είναι "μαλακή", οι τράπεζες περάσουν τα τεστ, και η κυβέρνηση φέρει ουσιαστικές φοροαπαλλαγές που θα άλλαζαν το κλίμα. Τίποτα από όλα αυτά δεν έγιναν, και τώρα περνάμε στο Plan B, στην άσκηση πίεσης στους ανεξάρτητους βουλευτές!

Πηγή

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α ΠΑ ΠΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΚΥΡΙΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΚΥΡΙΟ ????
ΘΑ ΘΥΜΩΣΕΙ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΝΙΟΥΣ .... ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ... ΑΚΟΥ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ .... Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ .... ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΛΙΑΤΣΟΣ .....

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΟΝΤΡΑ ΝΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΛΙΑΤΣΟΣ .... ΚΑΛΑ ΡΕ ΧΑΡΡΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΖΕΙΣ ????

Πέτρος Δ. είπε...

Αγαπητέ άγνωστε, μην κουράζεσαι. Ο Χάρρυ κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί νεοφιλελέδες μαζεύτηκαν βλέπω για να την πέσουν στο Χάρρυ.Άντε να λιβανίσετε την Καθημερινή και το Βήμα του γκαβού γερμανοτσολιά σας και αφήστε το Χάρρυ ήσυχο.Ζώα! Όσο για το Χατζηνίκο,μετά τις αποκαλύψεις για Μαρινάκη όλοι κατάλαβαν τι ρόλο παίζει.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΖΩΟΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ... ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ... ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΤΣΙΜΑΣ Ο ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΤΣΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ .....Ο ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Ο ΘΥΜΙΟΣ .... Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ... Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΚΟΥΡΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΝ ΛΙΑΤΣΟ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΑ ... ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ..... ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΖΩΟ ... ΚΟΙΝΩΣ ΟΥΓΚ .... ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΧΑΡΡΟΥΛΗΣ..

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΡΡΟΥΛΗ ΜΑΣ .... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟ ΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ .... ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΡΙΑΛ ... ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΟΥΝ .... Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ...

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΡΡΟΥΛΗ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΙΑΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΙ ..... ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ. ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΑΜΑΣΗΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΜΑΖΑΣ ΤΩΝ ΧΑΧΟΛΩΝ .... ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ .... ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΣΥ ΧΑΡΡΟΥΛΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ .... ΠΩΣ ΤΑ ΖΩΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ...

Ανώνυμος είπε...

Ο ίδιος ηλίθιος κάνει spam με τις ίδιες φιλελέ αρλούμπες και την πέφτει στο Χάρρυ.Άντε πουλάκι μου στον μπουμπούκο και τον τσεκουράτο.Αυτοί είναι για το IQ σου.

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΑΒΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ .... ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ .... ΣΤΙΣ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΕΣ .... ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΡΟΥΛΗ .... ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ .... ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ .....ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ .... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟ .... ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΝΤΡΑ ΝΙΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ .... Ο ΛΙΑΤΣΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ .... ΠΙΟ ΒΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ...