Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

"Θρασίμι" ο Λοβέρδος: Ψάχνει εκπαιδευτικούς - κορόιδα... μαλάκες!

Δεν έχει τέλος το θράσος του Ανδρέα Λοβέρδου... Την ώρα που η εκπαίδευση διαλύεται υπό το βάρος των περικοπών και των τεράστιων κενών, ο υπουργός "Παιδείας" ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μια παγκόσμια πρωτοτυπία για να καλύψει τις ελλείψεις καθηγητών και δασκάλων στα σχολεία. Σκέφτεται να καλέσει εκπαιδευτικούς να εργαστούν... δωρεάν με αντάλλαγμα μόρια που θα τους βοηθήσουν να ανέβουν θέσεις στους πίνακες κατάταξης όταν – και εφόσον – γίνουν προσλήψεις!
Μόνο οργή και πικρό γέλιο μπορεί να προκαλέσει η πρωτοφανής αυτή σκέψη, την οποία εξέφρασε στα... "Νέα" ο Ανδρ. Λοβέρδος, προφανώς για να μετρήσει τις αντιδράσεις. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η "λύση" για τους εθελοντές εκπαιδευτικούς εξετάζεται από το υπουργείο, καθώς τα κενά στα σχολεία φαίνεται αδύνατο να καλυφθούν παρά το πάγωμα αιτήσεων συνταξιοδότησης εκπαιδευτικών μέχρι το τέλος του σχολικού έτους και την ανάκληση αποσπάσεων εκπαιδευτικών σε διάφορους τομείς.
"Απομένουν ακόμη 1.100 κενά και μιλάω για κενά που αφορούν την επάρκεια στα σχολεία, όχι την πληρότητα, γιατί αυτός ο στόχος δεν επιτυγχάνεται πια. Δεν μπορώ να τα καλύψω αυτά τα 1.100 κενά γιατί δεν έχω άλλα κονδύλια" κλαίγεται ο Ανδρ. Λοβέρδος. "Αξεπέραστο το πρόβλημα λοιπόν. Τι να κάνω; Προσπαθώ κατ' αρχήν να βρω μια λύση που δεν μπορώ να αποκαλύψω ακόμα, αλλά επειδή δεν είμαι σίγουρος ότι θα προχωρήσει, σκέφτομαι ότι αν βρεθώ σε αδιέξοδο το μόνο που απομένει είναι να απευθυνθώ στον ανώνυμο εκπαιδευτικό ζητώντας την εθελούσια συνεισφορά του. Να δουλέψει χωρίς λεφτά για να καλυφθούν τα κενά, εθελοντικά δηλαδή, με αντάλλαγμα κάποια μόρια που θα τον βοηθήσουν όταν γίνουν προσλήψεις" λέει. Μέγα το δράμα του υπουργού!
Από avgi, μέσω "Το Γρέκι"

6 σχόλια:

Unknown είπε...

προτείνω
να του βάλουν όλοι από ένα μόριο!

Ανώνυμος είπε...

αυτο το καθικι να το σαπισουν στο ξυλο!

Ανώνυμος είπε...

Η δωρεάν εργασία του νεοταξικού μεσαίωνα. Υπάρχει ήδη καιρό στον ιδιωτικό τομέα. Να 'μαστε καλά να κοιμόμαστε, ως λαός!
Πόσο τις εκατό, είπαμε παίρνει η νδ, το πασόκ και το σιγανό ποτάμι μαζί;

ΘΩΜΑΣ ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΗΣ είπε...

Εν πρώτοις, διαφωνώ κάθετα με τον Λοβέρδο, άλλωστε δεν είναι και συμπάθειά μου! Το να βλέπω, όμως, και αριστερούς να εξοργίζονται, με εξοργίζει ακόμα περισσότερο, μιας και ο Ανδρέας είναι ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ άνθρωπος! Μέσα στο ΚΚΕ ανδρώθηκε, στις καταλήψεις του ΑΠΘ με την ΠΚΣ τον Αύγουστο-Σεπτέμβριο του 1974 πήρε μέρος!!

sapiens είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
sapiens είπε...

Προς τον κ. vetpaokdoc Ξέρεις αγαπητέ μου φίλε, πόσοι αριστεροί έχουν εξαγοραστεί μέχρι τώρα; Άπειροι!! Το δύσκολο δεν είναι να ξεκινήσεις αριστερός, αλλά να παραμείνεις αριστερός. Είναι περίπου το ίδιο με το να μπορείς να παραμείνεις στην ζωή σου έντιμος. Ίσως μάλιστα να είναι και μέτρο εντιμότητας η παραμονή στην αριστερά. Ο κ. Λοβέρδος, δεν μπόρεσε να παραμείνει στην αριστερά, ούτε φυσικά και έντιμος.