Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Στο χέρι - στο χέρι με τον Καρατζαφέρη

 
Θα θυμόσαστε τότε που ο Γιώργος Καρατζαφέρης είχε πάει στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Βαγγέλη Μεϊμαράκη να διαμαρτυρηθεί επειδή δεν παραλαμβάνουμε τα υποβρύχια που γέρνουν, ο Μεϊμαράκης τον είχε πετάξει έξω και ο Γιώργαρος είχε πει ότι ο Βαγγέλης είναι γνωστός στην πιάτσα με το προσωνύμιο «μπροστάντζας»; Θυμάστε που οι βουλευτές του ΛΑΟΣ κατέθεταν κάθε τρεις και λίγο ερωτήσεις υπέρ της αγοράς εξοπλισμών;

Μην ανησυχείτε, απλές ασκήσεις μνήμης κάνουμε, ουδεμία σχέση έχουν αυτά με την αποκάλυψη της Real News ότι ο εισαγγελέας ερευνά το ενδεχόμενο να έχουν κατατεθεί σε οφ σορ Καραϊβικής του Καρατζαφέρη 1,65 εκατομμύρια ευρώ από την εταιρεία που μεσολάβησε για την προμήθεια...
των ελικοπτέρων Super Puma. Άλλωστε η οφ σορ στην οποία φέρεται ότι έγινε το έμβασμα ονομάζεται Homeric, δηλαδή «Ομηρική», οπότε είναι βέβαιο ότι τα χρήματα, αν υπήρξαν, θα διατέθηκαν σε σκοπούς εθνικούς.
Το τεκμήριο της αθωότητας το έχουν άπαντες, ακόμη κι ο Καρατζαφέρης. Η απάντηση, ωστόσο, του προέδρου του ΛΑΟΣ έχει μεγάλο ενδιαφέρον: "Σχετικά με τη βασιμότητα και έκταση των αναφερομένων στο δημοσίευμα της εφημερίδας 'Real News' δηλώνω ότι αγνοώ παντελώς τα πρόσωπα που αναφέρονται σε αυτό. Εκτιμώ την προσπάθεια της εφημερίδας να ρίξει άπλετο φως σε τέτοιες υποθέσεις, που άλλωστε είναι ξένες στον αξιακό και πολιτικό κώδικα και χαρακτήρα μου. Προσωπικά, θα κάνω τις επιλογές μου ώστε να διευκολύνω την απρόσκοπτη λειτουργία του κόμματος, έως ότου λάμψει η αλήθεια. Πάντως στέλνω προς όλους το μήνυμα ότι είμαι εδώ, όρθιος και 'έχουν γνώσιν οι φύλακες'". Ούτε λέξη για την ύπαρξη οφ σορ, ούτε λέξη για τα λεφτά, η υπερασπιστική γραμμή περιορίζεται στην άγνοια των προσώπων και στον αξιακό κώδικο, που με το που λες «Καρατζαφέρης» το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στον νου είναι ο κώδικας ο αξιακός.
Αν, λέω αν, η Δικαιοσύνη επιβεβαιώσει κάτι απ' όλα τούτα, θα αποδειχτεί ότι οι μίζες των εξοπλιστικών δεν πήγαιναν μόνο σε αυτούς που κυβερνούσαν, πήγαιναν και στους λομπίστες, σε όσους δηλαδή μπορούσαν να επηρεάσουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τις αποφάσεις. Αν, λέω αν, ο Καρατζαφέρης εμπλέκεται με τις μίζες, ο κόλαφος δεν θα πέσει μόνο στον ίδιο, θα πέσει και σε όσους τον μετέτρεψαν από γραφικό ακροδεξιό σε ισχυρό παράγοντα του δημόσιου βίου. Θα πέσει στο ΠΑΣΟΚ του 2000, που τον έβγαζε στα κανάλια για να κόβει ψήφους από τη Ν.Δ., θα πέσει στους πρετεντέρηδες που τον φιλοξενούσαν σε δελτία και εκπομπές, θα πέσει στον ΓΑΠ, τον Σαμαρά και τον Παπαδήμο που τον έβαλαν στην κυβέρνηση, θα πέσει σε όσους θέλουν να τον ξαναφέρουν στη Ν.Δ. μπας και αποφύγουν την πανωλεθρία.
Αν, λέω αν, ισχύει κάτι απ' όλα τούτα, δικαιώνεται για πολλοστή φορά ο Βασίλης Ραφαηλίδης, που έλεγε ότι οι εθνικιστές χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, τους βλάκες και τους απατεώνες που πλουτίζουν εκμεταλλευόμενοι τους βλάκες.
Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη από avgi

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΑμόγια Οφσόρ Συμμορίας
ΛΑ.Ο.Σ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΦΣΟΡΝΑΦΈΡΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΜΙΖΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΗΣ

ΑΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

δικαιώνεται για πολλοστή φορά ο Βασίλης Ραφαηλίδης, που έλεγε ότι οι εθνικιστές χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, τους βλάκες και τους απατεώνες που πλουτίζουν εκμεταλλευόμενοι τους βλάκες.

Ανώνυμος είπε...

Το 'έχουν γνώσιν οι φύλακες'
αναφερετε στο και εγω γνωριζω τα απλυτα σας

Ανώνυμος είπε...

xeri xeri me ton makrixeri