Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Πανωλεθρία για τη ΝΔ δείχνει νέα δημοσκόπηση


Κάλπη

“ Σοκ για τη ΝΔ, από δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά, σύμφωνα με την οποία χάνει την πρωτοκαθεδρία της σε Μακεδονία και Θράκη, με τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται μπροστά και στις τρεις Περιφέρειες  ”


Σοκ για τη ΝΔ, από δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά, σύμφωνα με την οποία χάνει την πρωτοκαθεδρία της σε Μακεδονία και Θράκη, με τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται μπροστά και στις τρεις Περιφέρειες.  
 Αναλυτικά τα αποτελέσματα στις 3 Περιφέρειες: 
Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται μπροστά με 13 μονάδες διαφορά, με 32,7%, ενώ η ΝΔ, δεν αγγίζει καν το 20%! 
Στην Κεντρική Μακεδονία, το προπύργιο της ΝΔ, στο οποίο είχε τεράστιες πρωτιές, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον πρώτος με διαφορά 6 μονάδων. 
Στην Δυτική Μακεδονία, η διαφορά βρίσκεται στις 12,5 ποσοστιαίες μονάδες με τον ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται μπροστά με το εντυπωσιακό ποσοστό 32,2%. 
Συνολικά, σύμφωνα με την δημοσκόπηση, σε Μακεδονία και Θράκη, ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται μπροστά με 9,5 ποσοστιαίες μονάδες, ενδεικτικό της δημοσκοπικής συντριβής της ΝΔ, καθώς στην υπόλοιπη χώρα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεγαλύτερο πλεονέκτημα.
Τα ποσοστά των κομμάτων στο σύνολο, σύμφωνα με την δημοσκόπηση:
ΣΥΡΙΖΑ 30,6% 
ΝΔ 21,1%
ΠΑΣΟΚ 6%
ΚΚΕ 5,6%
ΠΟΤΑΜΙ 4,7%
ΑΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ 4%
ΛΑΟΣ 1,8%
ΔΗΜΑΡ 0,6%4
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 9,7%
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής παρουσιάζουν σημαντική πτώση, καθώς στην κάλπη των ευρωεκλογών, ειδικά στις Περιφέρειες Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Πέλλας και Ημαθίας ήταν πάνω από 12%.
Δείτε τις κάρτες:






4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.
Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΛΑΟΣ-ΚΚΕ-ΠΟΤΑΜΙ-ΓΕΦΥΡΕΣ-ΚΕΝΤΡΩΟΙ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΟΛΥΔΩΡΕΣ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ-Κ.Λ.Π., ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί θέλει και ρώτημα?Είναι κυβέρνηση ελλήνων αυτή η κυβέρνηση?Από το 2010 εξευτελίζουν κάθε έννοια δικαίου,πατρίδα,και εθνική αξιοπρέπεια.Αλλά να λέμε και του στραβού το δίκιο,ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει αντιπολίτευση?Έχουμε ή δεν έχουμε στυγνή κατοχή,για να ξέρουμε πώς πρέπει να σκεπτόμαστε!Σε μια κατεχόμενη χώρα με σύγχρονα μέσα και μια γενοκτονία λαού άνευ προηγουμένου δεν είναι οξύμωρο να μιλάμε περί δημοκρατίας αλλά και πολιτικό σύστημα υγιές?

Ανώνυμος είπε...

Μας έχουν γαμήσει και έχουν τέτοια ποσοστά η νδ και οι πασοκοποταμίσιοι; Καλά βλακόμουτρα είμαστε.

αντιπροοδευτικος (61,3%=OXI) είπε...

ειμαι σε καταθλιψη διοτι αναγκαζομαι να ψηφισω ΧΑ, μη εχοντας αλλη επιλογη. Θεωρω οτι ολοι οι υπολοιποι ειναι πολυ πιο επικινδυνοι. Ενδεχομενο να μην ψηφισω ή να ριξω ακυρο δεν υπαρχει, διοτι ειναι σαν να ψηφιζω το πρωτο κομμα, το οποιο θα ειναι ενα απο τα κομματα του δοσιλογικου τοξου.