Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Φτάνει πια!

Η κατάσταση που βιώνουμε τις τελευταίες ώρες αποκαλύπτει με τον πιο ατράντεχτο τρόπο, ότι ο ΓΑΠ είναι εντεταλμένος από το ΔΝΤ και την...
Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα να φέρει σε πέρας την αποστολή που του έχουν αναθέσει και δεν είναι άλλη από την εξαθλίωση και την πώληση της Ελλάδας .

Μέσα από μια σκηνοθετημένη σειρά γεγονότων όπως ήταν οι υποτιθέμενες συζητήσεις για οικουμενική κυβέρνηση, οι παραιτήσεις βουλευτών , το δήθεν ξύπνημα του αριστερού ΠΑΣΟΚ που θέλει να τον ανατρέψει και όλη η παραφιλολογία ότι η χώρα οδηγείται σε ακυβερνησία, προσπαθεί με πείσμα να συνεχίσει το καταστροφικό του έργο. Ο εκβιασμός, ότι χωρίς ισχυρή κυβέρνηση δεν θα πάρουμε την πέμπτη δόση και φυσικά η στοχευμένη προπαγάνδα των ΜΜΕ περί εκτροπής της δημοκρατίας, έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Φτάνει πια!!Ο άνθρωπος αγνοεί τη λαική βούληση.Είναι επικίνδυνος.Όταν όλη η κοινωνία είναι απέναντί του, το να προσπαθεί να κρατηθεί στην εξουσία όταν έχει αποτυχεί παταγωδώς είναι δείγμα το ποιος πραγματικά είναι.Αν δεν ολοκληρώσει την αρπαγή του δημόσιου πλούτου και δεν εξαθλιώσει τους Έλληνες, δεν θα σταματήσει.

Μετά από αυτή τη φαρσοκωμωδία που εξελίσσεται σε τραγωδία για τον τόπο, έχει το θράσος τόσο αυτός όσο και τα πρόβατα-βουλευτές που τον ακολουθούν να κυκλοφορούν ακόμη εντός της κοινωνίας;
Ο άνθρωπος δεν είναι ανίκανος, είναι Ανθέλληνας!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: