Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;

Άγνωστοι “επαναστάτες” του διαδικτύου ζητάνε από τον Βενιζέλο να…τα αλλάξει όλα,ενώ ουδείς πλέον καταφέρεται εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου!Λες και δεν είναι εκείνος Πρωθυπουργός!!!
Ταυτόχρονα,σε διάφορα “αγανακτισμένα” μπλογκς,κάνουν την εμφάνισή τους άρθρα-ύμνοι (!!!) στον νέο Αντιπρόεδρο,μιλώντας εκτών των άλλων για “νίκη του κινήματος”!
Όλα τα παραπάνω,μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως το πασοκικό κράτος και παρακράτος,έχει βάλει τις μηχανές προπαγάνδας να δουλεύουν συνεχές ωράριο και με υπερωρίες!
Φυσικά,για εμάς τους “συνωμοσιολόγους” κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου περίεργο:Γνωρίζουμε πως το συγκεκριμένο κόμμα έχει πάρα πολλούς “αόρατους” (και “αυθόρμητους”,βεβαίως βεβαίως!) διοργανωτές,που εμφανίζονται ξαφνικά ως…φυτευτοί τηλεσχολιαστές,ξεσηκώνοντας τον κόσμο όποτε γουστάρουν!
Προσπαθούν λοιπόν τώρα,να δημιουργήσουν κλίμα ευφορίας με την έλευση του Βενιζέλου ως Νο2 του κόμματος,ξεχνώντας πως,σύμφωνα με τις δηλώσεις του,ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ!
Άντε να κάνει μερικές ανούσιες αλλαγές,τις οποίες όμως τα ΜΜΕ και τα “μέσα δικτύωσης” θα παρουσιάσουν ως…κοσμογονικές,που οφείλονται στην “εξυπνάδα” του νέου μας…σωτήρα!
Δεν μασάμε τα γνωστά πλέον,εδώ και δεκαετίες,πασοκικά παραμύθια και επιμένουμε πως η μόνη λύση είναι οι ΕΚΛΟΓΕΣ!
Πηγή:hellas-orthodoxy