Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ! Επίθεση και για την καταστολή.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΟΛ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΟΜΟΛΟΓΙΑ


 
Με σκληρό ροκ απαντά το συγκρότημα Λαμπράκη στα νέα μέτρα της κυβέρνησης, θεωρώντας ότι αποτελούν ομολογία χρεωκοπίας (κλικ για μεγένθυση). Την πληρώνουν οι μισθωτοί, γλιτώνουν οι φοροφυγάδες, βάλλονται και οι δημόσιοι υπάλληλοι.
Αίσθηση προκαλει και η επίθεση στο υπουργείο δημόσιας τάξης μετά την πρόσφατη καταστολή όπου ο Κ. Μητρόπουλος με μία εξαιρετική γελοιογραφία ομολογεί ότι η κυβέρνηση φανέρωσε το προσωπείο της καταστολής που έκρυβε πίσω από το αγγελικό της πρόσωπο.
Το …πιστέψατε; Το πρωτοσέλιδο είναι 90% γνήσιο εκτός από τις φωτογραφιούλες που τοποθετήσαμε δεξιά. Διότι στις φωτογραφίες εμφανιζόταν ο “Κουρασμένος”, ο “Βούδας της Ραφήνας” κλπ, όπως τον βάφτιζαν οι πράκτορες της CIA και αναπαρήγαγαν τα εδώ φερέφωνα.
Το πρωτοσέλιδο είναι από τις 19/3/2009 και μπορείτε να το δείτε ολόκληρο ΕΔΩ.
Ναι, όταν ο κακός Καραμανλής επιχειρούσε να πάρει πολύ απαλότερα μέτρα χωρίς να προσφύγει στους παγκόσμιους τοκογλύφους και να εκχωρήσει δημόσια περιουσία, οι βουβουζέλες έβγαιναν στα κάγκελα. Σήμερα, οι ίδιοι άνθρωποι σιωπούν μπροστά στην κυβερνητική κτηνωδία. Είπατε κάτι;
Ναι. Πρώτοι πρέπει να πάρουν θέση στην εξεταστική για το μνημόνιο. ΟΛΟΙ τους.