Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ! Ο ΛΑΟΣ ΝΙΚΗΣΕ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ…




Σήμερα ήταν μία μέρα εθνικής υπερηφάνειας για όλους τους Θεσσαλονικείς ! Όλοι όσοι κατέβηκαν στην παραλία για να παρακολουθήσουν την παρέλαση, ήρθαν με σκοπό να διαμαρτυρηθούν και να δείξουν την αγανάκτησή τους στους πολιτικούς, για την νέα κατοχή που επέβαλαν στην χώρα.
Τί και αν τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ μιλάνε για μικρές μειοψηφείες, για ομάδες αναρχικών, ομάδες παραστρατιωτικών, ομάδες αριστερών, ομάδες φασιστών. Τί και αν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μπουτάρης μίλησε για μια μικρή μειοψηφεία που ακύρωσε την παρέλαση.

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!!! ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!

Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ! Ο ΛΑΟΣ ΝΙΚΗΣΕ !

Ο ΛΑΟΣ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ!

Τις εξέδρες των επισήμων κατέλαβαν εκατοντάδες πολίτες ( …όχι κάποια πολιτική οργάνωση) και τα πολιτικά τμήματα παρέλασαν κανονικά κάτω από το συνεχές χειροκρότημα του κόσμου. Ήταν μια υπέροχη στιγμή! Ήταν ίσως η καλύτερη στιγμή που έχουμε δει ποτέ μας!
Τί και αν προσπάθησαν προβοκατόρικα να βάλουν τους ΈΛΛΗΝΕΣ να μαλώσουν μεταξύ τους,

στέλνωντας τους απόστρατους των ΟΥΚ μαζί με ασφαλίτες, να διαλύσουν το πλήθος, κάνοντας ετσιθελικά παρέλαση μέσα στον οργισμένο λαό. Δεν τους πέρασε ! Δεν τους πέρασε γιατί και οι ίδιοι οι πλανεμένοι απόστρατοι, κατάλαβαν το δόλιο σχέδιο που έβαλαν σε εφαρμογή τα πολιτικά λαμόγια. Έπειτα από μία μικροσυμπλοκή, οι απόστρατοι υποχώρισαν και αφού οι εξέδρες των επισήμων άδειασε από τους πολιτικούς, παρήλασαν κανονικά.
Οι αλήτες! Προσπάθησαν να βάλουν τους ΈΛΛΗΝΕΣ να μαλώσουν μεταξύ τους. Να τους αποπροσανατολίσουν!! Αλλά δεν τα κατάφεραν!
Κλείστε τις τηλεοράσεις! Σας λένε ψέμματα, σας δείχνουν ψεύτικες εικόνες, σας δίνουν παραπλανητικές δηλώσεις !!!

Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ …..

Δεν υπάρχουν σχόλια: