Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011

ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΩΛΟΦΑΡΑ…

Γ. Α. Παπανδρέου:  «Βεβαίως, η Κρήτη είναι σ' αυτή τη γειτονιά, πολύ κοντά σε πολλές από τις χώρες που έζησαν επαναστάσεις και αλλαγές. ... Η Κρήτη θέλει να διαδραματίσει κάποιο ρόλο. Η Κρήτη έχει ιστορικούς δεσμούς με τον Αραβικό κόσμο, με το Μουσουλμανικό κόσμο, και επιθυμεί να διατηρήσει αυτούς τους δεσμούς και να σφυρηλατήσει νέους. Λόγω των δικτατορικών καθεστώτων, λόγω των καταστάσεων που δημιουργήθηκαν από τον Ψυχρό Πόλεμο και όχι μόνο, ακόμα και λόγω του Μεσανατολικού, πολλοί από αυτούς τους δεσμούς είχαν σπάσει. Οφείλουμε να τους αποκαταστήσουμε»

Καλά είναι να τραβάς τα μαλλιά σου…

Αυτό το φύραμα της πολιτικής ψηφίσαμε να μας κυβερνήσει; Αυτό το σίχαμα που αφού τακτοποίησε τα του οίκου του, αλτρουιστικά σκεπτόμενος, ετοιμάζεται να βρει λύση και στα προβλήματα του Αραβικού κόσμου;

Για ποια δικτατορικά καθεστώτα μιλάς ρε απόβρασμα της πολιτικής;

Μέχρι προ ολίγου έτρεχε πίσω από τους δικτάτορες, τους έγλυφες, τους αποκαλούσες αδελφούς και έπαιρνες και τα αυτόγραφά τους!!!!
Ποιον κοροϊδεύεις ρε αληταρά; Για τόσο ηλίθιους μας περνάς ρε πουλημένο τομάρι; (Δείτε το video)

Η Κρήτη είναι Ελλάδα ρε ανιστόρητο κουμάσι, εκτός και αν αποφάσισες να την πουλήσεις στα κωλοαφεντικά σου…


Τι ιστορικούς δεσμούς μπορεί να έχει μια περιφέρεια της Ελλάδας με τον Αραβικό και Μουσουλμανικό κόσμο;
Εκτός και αν θεωρείς την Κρήτη ανεξάρτητο κράτος… Και ξέρεις τι σημαίνει αυτό πανύβλακα;
Θα σε ξεσκίσουν οι Έλληνες και πρώτοι από όλους οι περήφανοι Κρήτες,  με τα ίδια τους τα χέρια…

Άει στο διάολο κωλοφάρα…

 


Χάρρυ Κλυνν

7 σχόλια:

Δημήτρης Σέρρες είπε...

Φωτιά και τσεκούρι στους προσκηνημένους. Αυτός ο μαλάκας, ο αχρείος ο ΓΑΠ και οι συν αυτώ εκτελεστές του λαού υπουργοί του και βουλευτάκια να ξέρουν ότι ο κόσμος είναι πολύ μικρός και δεν θα μπορούν να κρυφτούν πουθενά θα απαιτήσουμε να εκδοθούν και να δικαστούν για εσχάτη προδοσία, η θα δικαστούν ερήμην και θα εκρεμμεί διεθνές ένταλμα σύλληψής τους προς εκτέλεση της θανατικής ποινής γιατί αυτήν τους αξίζει . Τι νομίζουν ότι θα την γλυτώσουν δεν θα περάσει έτσι η προδοσία και να ξέρουν επίσης ότι οι εργοδότες τους θα τους εγκαταλείψουν μόλις εκτελέσουν το σχέδιο που τους αναθέσανε. ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

admin είπε...

Υπαρχει ελπιδα παιδια δεστε αυτο.
http://youtu.be/lR0DzwHl5Jo

Ανώνυμος είπε...

Η πρωτότυπη αυτή πολιτική ανάλυση του ΓΑΠ για τις "ιδιαίτερες" σχέσεις της Κρήτης με τον Αραβικό κόσμο και την Αφρική δεν είναι καθόλου τυχαία η ξεκάρφωτη. Έντάσσεται στο γενικότερο σχέδιο των επικυρίαρχων για διαμελισμό και εδαφικό "κούρεμα" της Ελλάδας με απώλεια της Θράκης, Μακεδονίας, Αιγαίου και την ανεξαρτοποίηση της Κρήτης. Ουσιαστικά καλεί τους Κρήτες να σκεφτούν την πολιτισμική τους ταυτότητα ξεχωριστά απ' την Ελλάδα. Είπαμε, το παιδί δεν είναι πολύ έξυπνο και ότι μαλακία του πούνε την επαναλαμβάνει...

ΕΛΛΗΝΑΣ απο την Κρήτη είπε...

ενας εμφύλιος θα έλυνε πολλά προβλήματα (οχι τα δικά μας ομως)

το γαμώτο είναι οτι υπάρχουν πολλοί καθυστερημένοι (τουλάχιστον 1 στους 2) που το σκέφτονται "σοβαρά", χωρίς να το έχουν σκεφτεί καθόλου στην ουσία.

δεν πειράζει, όσοι είναι τόσο ηλίθιοι δεν θα ζήσουν για να διαδώσουν το γονίδιο της βλακείας τους.

Ανώνυμος είπε...

βαρεθηκα τα λογια παιδια."θα" τους κανουμε "θα" τους δειξουμε,"θα" τους ρανουμε...
ποτε και κυριως ΠΩΣ θα γινουν ολ'αυτα οταν καθομαστε σα μαλακες στους καναπεδες και τους κοιταμε να καταστρεφουν και να διαλυουν την πατριδα μας; η θα ξεσηκωθουμε τωρα να τους στειλουμε στο διαολο,κι αυτους και την τροικα,η θα καθομαστε δω να λεμε μαλακιες και "θα".Δεν ειναι ωρα για ασκοπα λογια,ειναι ωρα για ΠΡΑΞΕΙΣ !

selapos είπε...

Για πράξεις... ναι. Το θέμα είναι για ποιές πράξεις .
Η εκτόνωση της οργής είναι κάτι όμως δίχως το... και μετά..;
Έχει κάποιος κάτι κατά νού..;
η πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα...

Αριστοφάνης είπε...

H ευθύνη για το κατάντημα της χώρας φυσικά βαραίνει όσους την διοίκησαν τα τελευταία 30-35 χρόνια, αλλά δεν πρέπει να λησμονούμε πως όλοι αυτοί υπήρξαν οι εκλεκτοί μας.
Δεν εγκαταστάθηκαν στα κέντρα λήψης αποφάσεων δια της βίας, αλλά μέσω εκλογών.
Γι αυτό θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί στις πολιτικές μας επιλογές.
Κι αυτό αφορά τόσο τα κόμματα όσο και τα πρόσωπα!