Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Ανοιχτή επιστολή στον Α. Σαμαρά


Τα Ευρωκαθάρματα  και τα ανδρείκελα των τοκογλύφων ξεπέρασαν όλα τα όρια,  επιδιώκοντας με πολιτικά ανεπίτρεπτο και ηθικά κατάπτυστο τρόπο  την καταρράκωση της Εθνικής μας αξιοπρέπειας.

Τα ξεκούδουνα της  βρωμιάρας ΕΕ και του φασιστικού μορφώματος  της Γερμανίας του Δ’ Ράιχ, με τα ναζιστικά κατάλοιπα  Μέρκελ και Σόιμπλε, επιδιώκουν για μια ακόμη φορά να αλλάξουν ολοσχερώς τις πολιτικές και κοινωνικές δομές της Ευρώπης,
βασισμένοι στη  βρικολακιασμένη εθνοσοσιαλιστική έννοια του  «ζωτικού χώρου», που τόσα δεινά συσσώρευσε στο παρελθόν στην ανθρωπότητα.


Πειραματόζωο στο καλά σχεδιασμένο σχέδιο οικονομικής εξόντωσης και προτεκτορατοποίησης του Ευρωπαϊκού Νότου, η «χρεοκοπημένη» Ελλάδα,
θύμα του νέου οικονομικού και ηθικού ολοκαυτώματος που εκβιαστικά επιχειρείται.

Οι αλητοφασίστες της Ευρώπης γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα σχέδια τους θα ευδοκιμήσουν μόνο όταν καμφθεί το φρόνημα και τσαλακωθεί η Εθνική Αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού και εκβιάζουν με συμμάχους τους θλιβερούς Παπανδρεομειοδότες, τους αχυροκαρατζαφέρηδες, τις Μητσοτακοντόρες και τους τραπεζοπαπαδήμους…

Αντώνη Σαμαρά, μην υπογράφεις το θάνατο της Εθνικής μας αξιοπρέπειας.
Μη βάζεις την υπογραφή σου στον ενταφιασμό της Ελλάδας και της Ελληνικής ιδέας.


Πέταξε με τις κλωτσιές από το Μαξίμου τον προγραμματισμένο διαπραγματευτή της  Goldman Sachs και δώσε τέλος στο κυβερνητικό έκτρωμα που παζαρεύει τις τύχες των παιδιών και των εγγονιών μας.

Στείλε  τους στο διάολο, εκεί που εξάλλου ανήκουν, και πάμε εδώ και τώρα σε εκλογές…


ΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ…


Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης
(Χάρρυ Κλυνν)

24 σχόλια:

Unknown είπε...

Ο Υπουργος ευθανασιας,ασθενειας,και ρατζου θα απαντησης..κυριε δελφινε τι γινεται με τις λιστες του θανατου..θα απαντησης τι κανουν τα χρηματα απο την παρανομη πωλησει του φαρμακου...ειμασται η τελευταια χωρα σε ευρωπη , αλλα και απο αλλες χωρες τριτου κοζμου..μαλιστα ελληνες γονεις πηγεντε στο υπουργειο..να ρωτησετε τον υπουργο τι ελεγε στον μανωλη αναγνωστακη..και στον τζορταν..στην εκπομπη του σαββατου..δειτε το βιντο..θα γελασει και το παρδαλο κατσικι,...οι φαρμακοτριφτες αλλα και δικηγορικος συλλογος του τραβηξαν το αυτι..για τους πελατες..ποιους πελατες..μα ποιους αλλους τις οικογενειες των εξαρτημενων..αυτοι ειναι οι πελατες χρνια τωρα οπως..του τραβηξαν το αυτη ο κυριος λουραντος εξαιρετικος κυριος...σε ατακα του υπουργου για συνταγογραφησει...του..διεμυνησε..οτι θα καταβασουν ρολλα...μαλιστα...αυτοι με τις προμυθειες απο την μια τους αλλους με τα θαλασσοδανεια...πληρωνε μαλακα ελληνα να τα τρωνε οι λουραντοι..και καθε πουστης που κρατα σαν μαριονετες τους κλεφτες πολιτικους..

Ανώνυμος είπε...

Χριστοῦλη μου ! τά μάάάάτιαααα μου !
Γιά ὂνομα θεοῦ !
Εἶναι δυνατόν νά καταφέρνῃ κάποιος νά κάνῃ τόσα ὀρθογραφικά λάθη , μέσα σέ τόσες λίγες γραμμές ;

Θεσσαλονίκη

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να εισακουστείτε κ. Κλύνν.
ΜΑΚΑΡΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Χαρούλη, τη σύνταξη της μάνας μου ποιος θα την πληρώσει αν ο συνδρομικός Σαμαρούλης δεν υπογράψει; Εσύ;

Ανώνυμος είπε...

Το ότι θα δώσεις σε λίγο και τη μάνα σου ενέχυρο για την 7η δόση, το έχεις καταλάβει...?
Ή ούτε καν...?
Πώς την έχεις δεί την δουλειά?
Να μας πάρουν τα ΠΑΝΤΑ, για να μην φάμε φασόλια τα Χριστούγεννα?
Δεν ντρέπεσαι μόνο που το λές?

Ανώνυμος είπε...

χεσε μας επιτελους ρε βασιλη.
ο σαχλαμαρας που του στελνεις επιστολη, θα την κανει την κωλοτουμπα με εναν "ευσχημο" τροπο.
δεν θα ειναι η πρωτη φορα ουτε η τελευταια.
ο παπανδρεου εκανε λαθη, ποιος δε θα εκανε λαθη μεσα σ'αυτον τον κυκεωνα, αλλα μειοδοτης ΔΕΝ ειναι. ειναι εντιμος και εχει δουλεψει οσο κανεις για το συμφερον της Ελλαδας, και γι αυτο δεν εχουμε (ακομη) δυαλυθει.
η κομματικη τυφλωση δεν ωφελει.
το λεω εγω που μισω οσο λιγοι το πρασινο κομμα, και που αρνηθηκα να "φαω" τα λεφτα του ελληνικου λαου, οταν τον ιουνιο του 2004, οταν μου προσφερθηκαν "τεφαρικια" εργολαβιες (καργα υπερκοστολογημενες) στο δημοσιο τομεα, απο τους μπλε φιλους μου.
αυτα μας φεραν ως εδω, και δωσαν το δικαιωμα στους ξενους εκβιαστες.
αυτα που λες εσυ για προδοσιες και μειοδοσιες, ειναι θεωριες του κωλου, θεωριες "εθνικης" υπεκφυγης", και πειθουν τους μαλακες.
κι οπως ειχες πει καποτε,
απο μαλακες σ'αυτον τον τοπο, χουχουχουιιιιι!

κωστας

Ανώνυμος είπε...

Από την σκοπιά ενός 16χρονου , που τώρα αρχίζει ουσιαστικά να διαμορφώνει άποψη , θέλω να συγχαρώ τον κ. Βασίλη Τριανταφυλλίδη για την επιστολή του, που είναι πέρα για πέρα ρεαλιστική . Ως Έλληνας , και μάλιστα χωρίς να φοράω παρωπίδες , ξέρω πώς είναι πια καιρό , ύστερα από 3 δεκαετίες με ψέματα και μετά βδελυγμίας ΑΠΑΤΗ , όπως ακόμα και εισχώρησης ξενόφερτων δυνάμεων στην Ελλάδα ( μνημόνιο , δάνεια , διωγμός Καραμανλή , ερχομός Γιωργάκη , Μητσοτακοντοροκαρατζεφέρηδες ) είναι ώρα κάποιος να πατήσει πόδι και να πει ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ . Μην τρέφετε αυταπάτες ότι δεν θα μας δώσουν την έκτη δόση , γιατί αν τολμήσουν , η Ευρώπη θα πέσει σαν ντόμινο . Το ότι κάποιοι τους έδωσαν αυτό το δικαίωμα να μας τρομοκρατούν και να μας ταπεινώνουν δεν σημαίνει το ότι θα παραμείνουμε αμέτοχοι , όπως κάποια δημοσιογραφικά εκτρώματα τύπου Μπάμπη Παπαδημητρίου και Μανώλη Καψή ( παραδειγματικά ) μας προτρέπουν . Και πάλι συγχαρητήρια κ. Χαρρυ Κλυνν , και πρέπει να πιέσετε ακόμα περισσότερο τον κ.Σαμαρά να μην ενδώσει και να αποδείξει τον πατριωτισμό του .

Όσον αφορά τους πρασινοφρουρούς και βολεμένους που σπεύδουν να τα ισοπεδώσουν όλα , καθώς πιστεύουν πώς κατέχουν την μόνη αλήθεια και πώς όλοι είναι το ίδιο , είναι κατάπτυστοι .

Ανώνυμος είπε...

Βγάλτε επιτέλους την πράσινη τσίμπλα.
Ελεοοοοοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ρε ο άνθρωπος έδωσε αδίστακτα μια ολόκληρη χώρα και εσύ τον λές έντιμο?
Δηλαδή οι προδότες πώς είναι?

Ανώνυμος είπε...

Να μου ζήσεις 16χρονε!!!!
Πες τα χρυσόστομε!!!

Ανώνυμος είπε...

οπως τα λες.
επισης προδωσε τα ιερα και οσια του ιταλισμου, του πορτογαλισμου, προδωσε το λαο της ιρλανδιας, και παρεδωσε τις πλουτοπαραγωγικες πηγες της γαλλιας στους μασονους σατανιστες της λεσχης μπιλδεμπεργ, των εβραιων των αμερικανων και του δντ.
τι να σας πω ρε παιδια, αφου δεν βλεπετε την τυφλα σας, τζαμπα μιλαω.

κωστας

Ανώνυμος είπε...

αν τελικα ερθει η τελικη δυαλυση , και πεθανουν τα γεροντια μου χωρις συνταξη και χωρις φαρμακα, απο τη μαλακια σας η τη μικροπρεπεια σας, εγω ειμαι ακομη αρκετα νεος και θα ζησω για να σας ΓΑΜΗΣΩ.
ΣΤΟΝ ΕΘΝΟΦΑΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ Η' ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΤΩΝΗ, ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΙΓΟΣ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ
ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΣΕ ΟΙΚΟ ΕΥΓΗΡΙΑΣ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΝΕ
ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ?

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ,Ε?
ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΟΜΩΣ.
ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ.
ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ανοιχτή επιστολή στον Χάρρυ Κλύνν (Βασίλη Τριανταφυλλίδη):

Δεν μου λες φίλε ,εσύ που στολίζεις του πάντες με τα "καλύτερα" λόγια.

Αν υπογράψει ο Σαμαράς θα συνεχίσεις να είναι το είδωλο σου? Ή θα επιχειρηματολογείς κ' συ με απόψεις πχ το έκανε για μην διασπαστή η ΝΔ ή για να μην πεινάσει ο λαός?

Γιατί μόνο "μην υπογράφεις" διάβασα και τίποτα για το "αν υπογράψεις".....!

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα που έχουν μερικοί πρασινοφρουροι, που παρακαλάνε τον Σαμαρά να "σώσει" την Ελλάδα υπογράφοντας...

Κοιμηθείτε ήσυχα τουλάχιστον μέχρι την επόμενη Τρίτη γιατί τουλάχιστον μεχρι τότε υπογραφή δεν έχει... (ούτε και μετά πιστεύω...)

Ανώνυμος είπε...

krima xari

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή κε Τρ/ίδη εσείς σαν πρόβλημα βλέπετε μόνο το ψηλό επιτόκιο που μας δάνειζαν, άρα είναι τοκογλύφοι, βρωμιάρηδες κλπ και έτσι δεν χρωστάμε τίποτα;;
Εμείς κάναμε καλή χρήση των δανείων προς όφελος της ανάπτυξης ή τα φάγαμε σε μίζες, διορισμούς, φαυλοκρατία;;
Τα ξέρετε όλα αυτά κε Τρ/ίδη μου! Ομως μια ψύχωση (μήπως οφείλετε στην αγάπη προς τον υπνωτισμό όπως λέτε;) χρόνια τώρα σας έχει οδηγήσει να πιστεύετε οτι ο σταλινισμός είναι το σωστό πρότυπο οργάνωσης μιας κοινωνίας. Τίποτα δεν διδαχθήκατε από τα αποτελέσματα της εφαρμογής του. Και τώρα είδατε ένα παράθυρο ανοιχτό για να μπορέσετε να τον εφαρμόσετε εδώ. Ποιό είναι αυτό;; Να οδηγήσετε πρώτα την Ελλάδα σε χρεωκοπία και καταστροφή. Μετά, με το μυαλουδάκι σας πιστεύετε οτι θα είναι πιό εύκολη η επικράτησή σας.
Ξέρετε οτι η χρεωκοπία είναι αναπόφευκτη αν δεν εκταμιευθούν οι δόσεις. Και παρακαλάτε ακόμα και τον Σαμαρά!! να μην υπογράψει ακριβώς για να μην εκταμιευθούν.
Επειδή είναι γνωστή η αθυροστομία σας, και εσείς πρώτος βρίζετε στο κείμενό σας, θα μου το επιτρέψετε και εμένα. Αλλωστε δεν πρόκειται να με δημοσιεύσετε σαν θρασύδειλο ψοφίμι που είστε.
Λοιπόν κε Τρ/ίδη μου και λοιπά σταλινικά αποβράσματα αν θελήσετε να επιφέρετε χάος για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, θα σας γαμήσουμε χωρίς έλεος. Ο Ελληνικός λαός έχει αποφασίσει πάρα πολλές φορές τι θέλει. Εσείς θέλετε να πάτε ενάντια στη θέλησή του και να εγκαθιδρύσετε τη φασιστική δικτατορία σας και φυσικά να μην ξαναρωτήσετε ποτέ κανέναν.

Ανώνυμος είπε...

Βγάζεις χολή...., είναι πράσινη και σου ταιριάζει κιόλας.
Το πρασινοφαισταριό που παρέδωσε την χώρα στους ναζί, σε τσούζει
και έχεις λυσσάξει...
Άσε τους ψευτοτσαμπουκάδες και τρέχα να ψηφίσεις πάλι το σατανόπαιδο της Μάργκαρετ να παραμείνει αρχηγός του παραρτήματος του Σόρρος.

Ανώνυμος είπε...

Εγω οπως και η οικογενεια μου ψηφισαν ΠΑΝΤΑ ΝΔ και λεω ψηφισαν γιατι πλεον δεν προκειται σε κανεναν κλεφτη-προδοτη να χαρισω την ψηφο μου.
Ο αειμνηστος ΕΘΝΑΡΧΗΣ Κ.Κ. μας εβαλε στην ΕΕ για να δουμε ασπρη μερα
Ο αειμνηστος ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ Α.Π. εδωσε εντολη στον Τσοβολα να τα δωσει ολα
Ο Κ.Μ. μας ανοιξε τα συνορα και μπηκαν ολοι οι αλβανοι και πασης φαρας ατομα
Ο Κ.Σ μας εβαλε στο ευρω για να δουμε ακομα μια ασπρη μερα και ευχαριστησε τους αμερικανους για τα ΙΜΙΑ
Ο ανηψιος Κ.Κ μας διοργανωσε τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ για να κανουμε το ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΑΛΛΑ ΓΙΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ
Ο υιος Γ.Π. εβαλε την υπογραφη για την καταδικη μας για ολα οσα γινονται απο την μεταπολυτευση και μετα

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ

ΕΙΜΑΙ 32 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΙΔΙΑ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ 32

Ανώνυμος είπε...

nai r xarouli!!!mono o samaras agapaei tn xwra k mporei n ms vgalei ap tn krisi!!xarry pio de3ios pe8aineis

Ανώνυμος είπε...

Για το πουτσο εισαι Χαρυ
Εισαι ακριβως το προιον και ο εκφραστης της αξεστης, ανηθικης, φτηνης και εντελως χυδαιας Ελλαδας που μας εφτασε μεχρι εδω. Δε μου κανει καθολου εντυπωση το κειμενο αυτο, ουτε το μπλογκ. Ειναι τα σκουπιδια μιας βρωμερης εποχης. Και ναι, προφανως και ο Χαρυ οπως και πολλοι αλλοι με παρομοιο δημοσιο λογο, εχουν αρκετα λεφτα στην ακρη, για να βγαινουν και να το παιζουν τσαμπα μαγκες και επαναστατες. Το ερωτημα ειναι βεβαια γηιατι δεν ηταν επαναστατες με ουσια τα χρονια της ανεξελεγτκης διαφθορας. Προφανως γιατι τοτε δε θα ηταν τσαμπα.
Το κριμα ειναι οτι τα παιδακια σας πιστευουν, αλλα μονο τα παιδακια, και οι ανοητοι που ακομα σε ακολουθουν. Τις επομενες γενιες των ελληνοπουλων δεν τις καταδικασε σε φτωχεια ουτε η Ευρωπη, ουτε το ΔΝΤ,
αλλα η δικη σας γενια, που εφαγε τα λεφτα χωρις να σκεφτει πως θα ειναι η κοινωνια μετα απο 10 χρονια. Εχει ο Θεος, ετσι? Για σενα, μπορει, για τους πιο πολλους, οχι> Συνεχισε λοιπον να τους παραμυθιαζεις, ετσι κανουν οι για τον πουτσο "καλλιτεχνες"

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΑΠΟΨΕ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟΥΤΟ: ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΚΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ?

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΙΡΕ ΧΑΡΥ ΧΑΙΡΕ.

Σπάνιο τελικά σε αυτή τη χώρα να βλέπεις πατριώτες, να πασχίζουν για την έρημη πατρίδα μας.Γιατι αυτό είναι που λείπει ο πατριωτισμός ,που δυστυχώς αυτοι που κυβερνουν δεν γνωρίζουν ούτε καν τι σηαίνει η λέξη.

Είναι ολοι τους νεκροκέφαλα σκουλήκια, που σέρνονται σε μασωνικούς υπονόμους, τίποτα παραπέρα και ξεχνούν οτι τα σκουλήκια σέρνονται στη γη και δεν μπορούν να σηκώνουν κεφάλι.

Όλες αυτές οι σιωνιστικές οχιές κε Κλύν , κάποια στιγμή θα λογοδοτήσουν γιατι η ζωη ειναι σαν τη ροδα, που τη μια φορά εισαι πάνω αλλα λιγο μετα βρισκεσαι απο κατω.

Τι είναι αυτά που λέτε του ανθρώπου με τα ανεγκέφαλα φτηνα και επιπόλαια σχόλια που γράφεται.

Ανιστόρητοι ,αμόρφωτοι και αναγωγοι ,κατατασεσται στην ιδια πλευρα με τους πολιτικους, στην ιδια εκεινη θεση με τον εφιάλτη των Θερμοπυλών. Δεν σας φτάνει που σας ξεστραβώνει με τα ασύληπτα σε αλήθεια άρθρα που γράφει καθημερινά παρα κι απο πάνω λέτε τσι ψευτομαγκιες σας , τιποτένιες ανθρωπινες φιγούρες. ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟΡΗΤΟΡΕΣ, που λεει και ο φιλος μας ο Περικλης Γιαννοπουλος.
Παψτε να εξευτελίζεται την τη φυλή μας και εκεινους που την υποστηρίζουν, παψτε παλιόγριες τις κλ΄ψες, τα σάλια , τα μελάνια και πιάστε το σπαθί. ΑΚΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑ?
Σιγά μην ακούσεις μεταλαγμένε και ημιαποκρυφε προδότη.

Αλλά και ολοι εσεις που δεν γνωρίζετε τι σημαίνει ΕΛΛΗΝ (ασ το γράψω)
Ελλην" σημαίνει Φώς καί Πνεύμα. Σημαίνει Ανθρωπος καί Εξανθρωπιστής. Σημαίνει Αρετή καί Κάλος κι Ανδρεία. Σημαίνει Ελευθερία καί Δίκαιον καί σεβασμό Ετεροδόξων. "Ελλην" σημαίνει Αρμονία καί Ηθος καί Ερως γιά τήν Φύση καί τόν Κόσμο. Βαρύ τό φορτίο τής κληρονομιάς ενός τέτοιου ονόματος καί ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ).

Η ζωη λοιπόν ολων εσας που περιμένετε σαν ζωοποιημενοι δούλοι , την εχτη δοσούλα και παει λέγοντας , δεν εχει παρα μονο δυο επιλογες. ΕΝΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΝΕΥ ΤΕΛΟΥΣ.
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

εσυ που μας χαιρετας απο την κρητη, και μας κανεις και μαθηματα πατριωτισμου,
ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΝ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ,
ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.

ΑΝ ΕΣΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ "ΑΝΩΤΕΡΗ ΦΥΛΗ",
ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ "ΖΩΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ"
ΤΟΤΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΦΥΛΗ ΣΟΥ.