Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ…



Τα αγράμματα βουλευτάκια της δεκάρας που σαλιαρίζουν στα τηλεοπτικά παράθυρα των βοθροκάναλων, υπερθεματίζοντας υπέρ του μνημονίου και του ευρώ, δεν μπόρεσαν ούτε και θα μπορέσουν ποτέ να κατανοήσουν το μέγεθος της καταστροφής που έχει επέλθει με την παρουσία των δύο «μεγάλων κομμάτων» ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στη «διακυβέρνηση» της χώρας.

Ανάπτυξη στην Ελλάδα ουσιαστικά δεν υπήρξε ποτέ, το αγνοούν φυσικά οι Γερμανοτσολιάδες και οι Αμερικανοασφαλίτες ή θέλουν να θεωρούν ανάπτυξη τα εξωφρενικά εξωτερικά δάνεια, τις περίεργες σχέσεις του κράτους με τους ντόπιους και ξένους «νταβατζήδες», τα πάρε δώσε με τις κρατικοδίαιτες επιχειρήσεις και τραπεζικά «αεροπλανικά κόλπα»

Σε ένα κράτος διαλυμένο, με μια διοίκηση στρεβλή και διεφθαρμένη μέχρι το κόκκαλο, είναι αστείο να μιλάμε για ανταγωνιστικότητα. Σε λίγο, όσον αφορά στην ανταγωνιστικότητα, δε θα μπορούμε ούτε με τους Βαλκάνιους γείτονές μας να συγκριθούμε! 

Σε μια Ευρώπη «Γερμανικής κατοχής» που το νόημα της Ευρωπαϊκής ιδέας έχει καταντήσει ανέκδοτο, η μόνη διέξοδος που διαφαίνεται για τη χώρα μας είναι η φτώχεια και φτώχεια με ξένο νόμισμα είναι σκλαβιά, «ΣΚΛΑΒΙΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΗ» που δίπλα της η Οθωμανική θα φαντάζει «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!»

Μοιραία η Ελλάδα, εξάλλου το έχουν εξαγγείλει κιόλας τα τοκογλυφικά επιτροπεία, οδηγείται με ταχείς ρυθμούς στη φτωχοποίηση (μισθοί Βουλγαρίας, ανύπαρκτες συντάξεις, κουτσή παιδεία, υγεία τριτοκοσμική, κάτω από το όριο της φτώχειας το 90% του πληθυσμού και μόνιμη ανεργία εφιαλτικού ύψους)

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, ΗΛΙΘΙΟΙ!
Όσο πιο γρήγορα απαλλαγούμε από το βραχνά της Ευρωζώνης και τον θανάσιμο εναγκαλισμό των τοκογλύφων της νέας τάξης…
Όσο πιο γρήγορα αποτινάξουμε του «ζυγό» των κομμάτων της Εθνικής καταστροφής ΠΑΣΟΚ και ΝΔ…
Τόσο πιο βάσιμα μπορούμε και να ελπίζουμε στο θαύμα της Ελληνικής Αναγέννησης…

ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ…

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαρρυ,

ολους τους αγωνες του Ελληνικου εθνους τους εκαναν ΛΙΓΟΙ.
Και τωρα αυτο θα συμβει. ΔΕΝ μπορουμε να περιμενουμε απο την κυρα κατινα να απολτησει συνειδηση. ΕΜΕΙΣ θα αρχισουμε και ΔΙΚΟ μας αιμα θα χαθει για να ζησουν κυρα-κατινες. Ετσι εγινε και στην Σπαρτη, χαθηκαν Λεωνιδες και εζησαν πισω στην Σπαρτη κατινες.
ΟΜΩΣ ισως τωρα που μας πηγαν στον πυθμενα, λεγω ΙΣΩΣ, τωρα να ερθει και το τελος της δωσιλογης-ταγματασφαλιτικης πανουκλας.
Νικος

Πέτρος Δ. είπε...

Kαι το ωραίο είναι ότι υπερθεματίζει η ΔΗΜΑΡ που σώζει την τιμή της ...αριστεράς. Θαυμάστε συνωστισμό και συντονισμό σωτήρων:

Γ. Ψαριανός στο «Έθνος», 27-11-2011 :
"έφεραν τη χώρα στο γκρεμό. Ήταν Επιβεβλημένο και Αναγκαστικό. Δεν μπορούσε, εδώ που είμαστε, που ΜΑΣ έφεραν και που κι εμείς δεν είμαστε άμοιροι ευθύνης, να γίνει αλλιώς, σ' αυτή τη φάση. Η άλλη εκδοχή είναι η επιλογή της Απόλυτης Χρεοκοπίας και της καταστροφικής επιστροφής στη δραχμή, που διάφοροι αριστεροδεξιοί και πολλά λαμόγια και ξεφτίλες πατριδοκάπηλοι και άλλοι κερδοσκόποι προβάλλουν ως ''σωτήρια λύση''.»

πιάστηκαν με σκονάκια :


Γ. Παπανδρέου στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, 10-3-2012 :
«…να εκφράσουμε επίσης τη βαθιά μας απογοήτευση, για την άτυπη συμμαχία δυνάμεων της υπόλοιπης παραδοσιακής Αριστεράς, με διάφορους αριστεροδεξιούς πατριδοκάπηλους, που παίζουν εσκεμμένα ή μη το παιχνίδι της συμμορίας της δραχμής. Όλων εκείνων - εκδοτών, επιχειρηματιών - που έχουν βγάλει τα χρήματά τους έξω και θέλουν να αγοράσουν την Ελλάδα για ένα κομμάτι ψωμί, με την επιστροφή στη δραχμή.»

Κ. Σημίτης, ομιλία στο ίδρυμα Χάινριχ Μπελ, 23-1-2011 :
«…Και ποιος προσπαθεί σήμερα στην Ελλάδα να ξαναφέρει τη δραχμή; Οι λαϊκιστές. Αυτοί που έχασαν λεφτά. Υπάρχει μια παράταξη επιχειρηματιών, οι οποίοι αυτή τη στιγμή πτωχεύουν και που όλοι αυτοί θέλουν τη δραχμή. Διότι με τη δραχμή θα αποπληρώσουν αμέσως τα χρέη τους διότι έχουν τα ευρώ τους στο εξωτερικό… …Μια προπαγάνδα (!!!!!), που γίνεται από κάποιους, οι οποίοι βρίσκονται στο περιθώριο της οικονομίας, γιατί ήταν οι χειρότεροι επιχειρηματίες. Αυτοί που δούλευαν με απάτες. Αυτοί που ζουν στη διαφθορά (!!!!!) .»

Δ. Δασκαλόπουλος, πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών (ΣΕΒ), 21-3-2012 :
Αναφερόμενος στις επικείμενες εκλογές ο πρόεδρος του ΣΕΒ προσπάθησε να νουθετήσει τη ψήφο του λαού, προς όφελος της τάξης του πάντα, λέγοντας πως : «Σε αυτή την κάλπη θα αντιπαραταχθούν ουσιαστικά δύο παρατάξεις: απο τη μία εκείνοι που αγωνίζονται να διατηρήσουν ένα χρεοκοπημένο μοντέλο υπερασπιζόμενοι τα δικά τους παρασιτικά συμφέροντα σε βάρος του λαού και από την άλλη όσοι θέλουν ειλικρινά την επίμοχθη αλλαγή μέσα από μεταρρυθμίσεις, την εθνική πρόοδο μέσα στην ευρωπαϊκή κοίτη. Οι κερδοσκόποι του λαϊκού θυμικού, οι σπεκουλαδόροι του χάους και της αναρχίας, η οπισθοδρομική κομπανία της εθνικής υποτίμησης και της δραχμής θα δώσουν τον υπέρ πάντων αγώνα στη μάχη αυτή», ενώ όπως ήταν φυσικό τάχθηκε, επίσης, υπερ της συγκρότησης κυβέρνησης τεχνοκρατών.

στην απόδοση τιμών η…

Άννα Διαμαντοπούλου Bilderberg, 7-11-2011 : «…η Δημοκρατική Αριστερά σώζει την τιμή της αριστεράς»

Ανώνυμος είπε...

Ενα καταπληκτικο αρθρο που θα πρεπε να διαβασει καθε Ελληνας, και κυριως οι προεδρευοντες ολων των αντιμνημονιακων κομματων ...............

Η απόλυτη εξαθλίωση του εκλογικού πειράματος ..............

http://logioshermes.blogspot.de/2012/04/blog-post_1960.html

Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ...............

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=337755536273232&set=a.115263561855765.15541.113344372047684&type=1&ref=nf

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ....ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑΡΑ ΤΟΥ ΝΩΡΙΣ...ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ??????...ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

χάρρυ καλημέρα.
επιτέλους ρε χάρρυ σταμάτησες να προσπαθείς να βάλεις «μυαλό» και να συνετίσεις τον αρχιμαλάκα το σαμαρα.
Βόηθα όπως μπορείς τον Καζάκη χάρρυ...

καλημέρες, καλή δύναμη, να είσαι πάντα η φωνή μας

Ανώνυμος είπε...

Η Αργεντινή τράβηξε τα πάνδεινα να απεμπλακεί από το δολάριο.
Τι σας κάνει να νομίζετε ότι θα μας αφήσουμε έτσι εύκολα να παμε στην δραχμή.
Όσο κρατάμε το χρυσό μας, είμαστε χαμένοι.

Παναγιώτης.

Ανώνυμος είπε...

Διόρθωση:
Κρατάνε όχι κρατάμε.

Παναγιώτης.