Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ...



Δε θα σταθώ σ’ αυτούς που, φοβούμενοι την έξοδό μας από το ευρώ, ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Αυτοί πάρα πολύ σύντομα, πριν ακόμα εκπνεύσει το καλοκαίρι, θα καταλάβουν δια της οδυνηρός οδού το έγκλημα που διέπραξαν σε βάρος δικό τους και των παιδιών τους. Για εκείνους βέβαια που «τα έχουν», όπως τα έχουν, «δεν τρέχει κάστανο» που λέει και ο λαός μας. Τα κλεψιμαίικα που απόκτησαν με την ανοχή του μπουδελοκράτους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν μέχρι τώρα , φτάνουν και περισσεύουν γι αυτούς και τα εγγόνια τους... Θα σταθώ σ’ αυτούς που ψήφισαν τον Φώτη Κουβέλη και το καλαμπαλίκι της ΔΗΜΑΡ... και θα τους πω μόνο μισή κουβέντα: Να δω που θα κρυφτείτε όταν ξεσπάσει η οργή του λαού...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ, ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ... ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.

ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΖΩΑ.

ΒΑΣΙΛΗΣ είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΝΕΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΙΑ (ΔΗΛ. ΓΥΡΙΣΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ)

Gerry είπε...

ΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ...ΤΟ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!

http://aagorastos.blogspot.com

Ε.Πα.Μ. Αχαρνών - Καματερού είπε...

ΜΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΙΜΑΡ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ... ΕΝΑ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΟΡΦΩΜΑ, ΕΝΑΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΤΣΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ... ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ! ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΔΕΙΜΑΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝ ... ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΙΣΩΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ".