Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Πιο κοντά στην διάσπαση η ΔΗΜΑΡ


Tο χρονικό ενός προαναγγελθέντος κόμματος-ρεύματος μέσα στη ΔΗΜΑΡ επιβεβαιώνεται αυτές τις μέρες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του CRETALIVE  ήδη οργανώνεται αυτό το ρεύμα και μάλιστα στις 7 Οκτωβρίου θα πραγματοποιήσει την πανελλήνια συνδιάσκεψή του σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Του ρεύματος που πιθανόν θα φέρει το όνομα ‘Αριστερά ευθύνης’ (ή εναλλακτικά το ‘πολυφορεμένο’ αριστερό ρεύμα) ηγούνται από την κοινοβουλευτική ομάδα οι κ.Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Οδυσσέας Βουδούρης και Πάρις Μουτσινάς, ενώ συμμετέχουν στην πρώτη οργανωτική δομή 5-6 στελέχη της εκτελεστικής γραμματείας, πολλά μέλη της Κεντρικής επιτροπής , αλλά και γραμματείς μεγάλων οργανώσεων του κόμματος.
Το CRETALIVE προσπάθησε σήμερα να επικοινωνήσει με ένα εκ των βουλευτών και ειδικά με τον κ.Μιχελογιαννάκη που ηγείται της προσπάθειας, αλλά δεν κατέστη δυνατό. Ωστόσο, οι πληροφορίες είναι έγκυρες και διασταυρωμένες. Στέλεχος του κόμματος της ΔΗΜΑΡ τόνισε δε ότι ‘δεν υπάρχει πρόβλημα αφού το καταστατικό του κόμματος επιτρέπει την ύπαρξη , τη δημιουργία τάσεων και ρευμάτων’.
Πάντως σε κάθε περίπτωση και οι πολιτικές εξελίξεις με τα μέτρα που θα συζητηθούν αναμένεται να είναι ραγδαίες και στο κόμμα της ΔΗΜΑΡ που είναι ήδη διχασμένο.
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: