Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ο ΟΟΣΑ διαψεύδει Σαμαρά.


Ενώ ο πρωθυπουργός κ. Σαμαράς υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό ότι θα υπάρξει οικονομική ανάκαμψη και ένα μικρό πλεόνασμα προς το τέλος του 2013, αντίθετα ο ΟΟΣΑ με σημερινή του έκθεση διαψεύδει τον κ. Σαμαρά και λέει ότι η ύφεση θα συνεχιστεί και το 2014!!!
Ειδικότερα ο ΟΟΣΑ προβλέπει ότι...
μέχρι το τέλος του 2014 θα συνεχιστεί η ύφεση και εκτιμά πως μόνο για το 2014 το ΑΕΠ θα μειωθεί κατά 1,3% αντί για ανάπτυξη 0,2% που προβλέπει η ελληνική κυβέρνηση. Καλεί δε την ελληνική κυβέρνηση να επικεντρωθεί στις μεταρρυθμίσεις για την ενίσχυση της οικονομίας και όχι στη μείωση του ελλείμματος.
Ακόμα λοιπόν δεν κόπασαν οι πανηγυρισμοί από την έγκριση της δόσης από το Eurogroup και αμέσως άρχισε η προσγείωση του ελληνικού λαού στη σκληρή πραγματικότητα που τον περιμένει.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Πάνω και απο τον ΟΑΣΑ και κάθε οργανισμό που εξυπηρετεί συμφέροντα υπάρχει η ίδια η πραγματικότητα που διαψεύδει τον κο Σαμαρά. Αν θεωρεί οτι με αμφισβητούμενα νούμερα της μακρο οικονομίας θα υπερπηδήσει την ζοφερή πραγματικότητα της μικροικονομίας αυτής στην οποία ζουν οι άνθρωποι είναι οικτρά γελασμένος

web design - Κατασκευή ιστοσελίδων - Προώθηση ιστοσελίδων