Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Από την ιστορική Λουίζης Ριανκούρ ξεκινάει το αντάρτικο πόλης του Καρχιμάκη κατά του κουβελοπασόκ του Βενιζέλου





Toυλάχιστο το ΠΑΣΟΚ ακόμη και τώρα που ξεψυχάει ξέρει να προσφέρει θέαμα.



Μόνο που κανείς δεν ενδιαφέρεται πλέον. Απόδειξη είναι και τα ελάχιστα “χτυπήματα” που κάνουν τα θέματα που αφορούν το ΠΑΣΟΚ. Αυτή ήταν η διαπίστωση και του ιδιοκτήτη ενός από τα πλέον έγκυρα πολιτικά site ο οποίος διαπιστώνει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν αφορά πλέον κανέναν. Σχεδόν. Σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στο 2,8% και παλεύει να μπει στη Βουλή.



Ο μόνος πασόκος που πουλάει είναι ο Καρχιμάκης, ο οποίος πρωταγωνιστεί σε ένα νέο αντάρτικο πόλης του πατριωτικού Πασόκ ενάντια στο Κουβελοπασόκ του Βαγγέλη.



Τις προάλλες ο Καρχιμάκης είχε καλέσει την ομάδα του –καμιά 200 στελέχη- στην ταβέρνα "Σουφάλα" της Πανόρμου -κοντά στην “ιστορική” Λουίζης Ριανκούρ του Μήτσου Κουφοντίνα- και κατέστρωσαν το σχέδιο της μεγάλης επιστροφής του ιστορικού ΠΑΣΟΚ.
Μάλιστα ο Γραμματέας εξέδωσε και σχετικό κάλεσμα και καλεί τους συντρόφους να δώσουν το παρόν στο Συνέδριο με την ελπίδα ότι θα μαζέψει περισσότερους από την Eurovision της ΕΤ1 και του Ανδρέα Κουρή.



Το κάλεσμα του Μιχάλη στα δαχτυλοδεικτούμενα πασόκια (να ρε, ένας πασόκος!) έχει ως εξής>


"Σας καλώ όλοι μαζί να συμμετέχουμε στις συνεδριακές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ μαχητικά και αγωνιστικά και στις ψηφοφορίες της Κυριακής 24Φλεβάρη, και ως υποψήφιοι σύνεδροι.
Με θάρρος να διατυπώσουμε τις θέσεις μας για την διόρθωση της πορείας του κινήματος σε φιλολαϊκή κατεύθυνση", αναφέρει ο κ. Καρχιμάκης.

Το κάλεσμα του κ. Καρχιμάκη συνεχίζει ως εξής:

Δηλώστε μέχρι και αύριο Πέμπτη 21 Φλεβάρη την υποψηφιότητα σας ως σύνεδροι.
Απαιτείται οι υποψήφιοι σύνεδροι να:

1) επικαιροποιησουν την ιδιότητα τους ως μέλη,
Είτε μέσω της νομαρχιακής τους επιτροπής.
Είτε μέσω της δημοτικής τους οργάνωσης .
Είτε μέσω Διαδικτύου (βλέπε) pasok.gr-με αναζήτηση στην φόρμα του συνεδρίου .
2) υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας η,στον συντονιστή της δημοτικής οργάνωσης η στην εφορευτική επιτροπή της δημοτικής οργάνωσης ,η στη Νομαρχιακή επιτροπή.Βλέπε έντυπο 2 στο pasok.gr για αίτηση υποψηφιότητας.

"Όσοι θέλουν να συμμετέχουν μόνο στην ψηφοφορία και όχι ως υποψήφιοι μπορούν να εγγράφονται και να ψηφίζουν και την ώρα της διεξαγωγής της ψηφοφορίας", καταλήγει ο κ. Καρχιμάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: