Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΚΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΑΚ, ΤΑΚ. ΤΑΚ, ΤΟΥΚ, ΤΟΥΚ, ΤΟΥΚ, ΤΟΥΚ, ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ!

Ο Γενικός Γραμματέας Εσόδων δεν έχει να πληρώσει τους φόρους του


Ο Χάρης Θεοχάρης ο νέος γενικός γραμματέας Εσόδων, ο άνθρωπος που ορκίστηκε να πιάσει όλους τους φοροφυγάδες είναι και ο ίδιος, όπως αποκαλύπτει σήμερα τραγικό θύμα της οικονομικής κρίσης.
Ο κ. Θεοχάρης, μιλώντας στην εφημερίδα Βήμα της Κυριακής αποκαλύπτει ότι με μισθό 2.650
ευρώ το μήνα, πρέπει να πληρώνει στεγαστικό δάνειο 1.400 ευρώ, έχει σύζυγο απολυμένη, πατέρα απόστρατο που τον «ψέλνει» γιατί του έκοψαν το 57% της σύνταξής του και μητέρα που έκλεισε το μαγαζί της.
Παρ' όλα αυτά δηλώνει ότι ο αγώνας κατά της φοροδιαφυγής κυρίως των μεγάλων οφειλετών συνεχίζεται.
Δηλώνει ικανοποιημένος με γιατί με την κατάργηση του σήματος τελών κυκλοφορίας εξοικονομήθηκαν 20 εκατομμύρια ευρώ για το κράτος και 500.000 ανθρωποώρες για τους φορολογούμενους, αφού μπορούν πλέον από το σπίτι τους να πληρώσουν.
Δηλώνει ότι σύντομα θα καταργήσει τα ταμεία σε όλες τις Εφορίες γιατί αποτελούν εστία συναλλαγής και διαφθοράς και υποστηρίζει ότι «λίγο-πολύ, όλοι έχουμε κάνει κάτι. Κάποιος με ένα ημιυπαίθριο, κάποιος άλλος που δεν έδωσε απόδειξη, κάποιος που απέκρυψε εισοδήματα ή δεν δήλωσε περιουσιακό στοιχείο. Κατά ένα τρόπο είμαστε όλοι φοροφυγάδες. Οι συλλήψεις και η διαπόμπευση φορολογουμένων πρέπει να γίνονται μόνο για τα "μεγάλα ψάρια", να παραμένουν σαν ένα όπλο στη φαρέτρα μας».
http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: