Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Η ανεργία θα κρίνει το μέλλον & τις εκλογές !

Η ανεργία θα κρίνει το μέλλον & τις εκλογές !

Στην ντροπιαστική «πρώτη» θέση παγκοσμίως βρίσκεται η χώρα μας με βάση τα ποσοστά ανεργίας, επιβεβαιώνοντας τον χειρότερο δρόμο που μας οδήγησαν οι πολιτικές επιλογές των αποτυχημένων κυβερνήσεων των τελευταίων ετών.
Μπορεί η Ελλάδα να κατατάσσεται στις ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου, όμως στοιχεία όπως η ανεργία δείχνουν ότι όχι μόνο δεν μας ανήκει κάποια θέση εκεί, αλλά ίσως μας αρμόζει μία στον «Τρίτο Κόσμο», εκεί που τα στοιχειώδη γίνονται ζητούμενα…
Δεν είναι άλλωστε λίγοι οι αναλυτές που με σκωπτικό ύφος συμβουλεύουν τους Έλληνες να μετακομίσουν στην Ταϋλάνδη, η οποία διαθέτει το χαμηλότερο ποσοστό ανεργίας, ενώ συνδυάζει πολύ καλό κλίμα και εξαίρετο… τοπίο!
Δεν είναι μάλιστα καθόλου άσχημη ιδέα, αν λάβει κανείς υπόψιν του τις εκτιμήσεις του ΟΟΣΑ που κάνουν λόγο ότι το τέταρτο τρίμηνο του 2014 το ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα θα έχει φτάσει στο 28,2%.
Δείτε αναλυτικά τον πίνακα:
.
bankingnews
Bookmark It

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ούτε σε βενζινάδικο δεν μπορούν να βρουν δουλειά τα ελληνόπουλα.
500 ευρώ το μήνα και δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ κάθε μέρα οι μετανάστες. Που να το ανταγωνιστείς αυτό. Με 1.5 ευρώ την ώρα δεν είναι δουλειά είναι σκλαβιά.

Ανώνυμος είπε...

Το "επιτυχημένο" υπόδειγμα εσωτερικής υποτίμησης που επιβάλουν οι Γερμανοί στην Ελλάδα και στις άλλες χώρες του Νότου είναι η Λετονία.
Και είναι τόσο πετυχημένο όπου 10% του πληθυσμού της Λετονίας έφυγαν μετανάστες.
Συμπέρασμα ή θα φύγουν οι Γερμανοί και μαζί τους οι δωσίλογοι κυβερνώντες ή θα ξενιτευτούν ένα εκατομμύριο Έλληνες.
Διαλέγουμε και παίρνουμε.

Ανώνυμος είπε...

Οι μετανάστες, εργαζονται με 1.5 ευρώ την ώρα και τους συμφερει διοτι στην πατριδα τους εχουν για νομισμα τα λεκια, τις ρουπιες, τα καπικια.

Εσεις ελληναράδες μου τι θελετε τελικά;
Να φύγουν οι Γερμανοί και μαζί τους οι δωσίλογοι κυβερνώντες και να εχουμε ευρώ,

ή δραχμή;

Ανώνυμος είπε...

Τι να τα κάνεις τα ευρώ αμα δεν έχεις φράγκο!
Χειρότερο νόμισμα απο το ευρώ δεν πρέπει να υπήρξε ποτε στον πλανήτη.