Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Ο Στ. Ψυχάρης καλείται από τους οικονομικούς εισαγγελείς ως ύποπτος για απιστία!

Ψυχάρης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα φτάσει σε ποσοστά άλλων εποχών του ΠΑΣΟΚ

Ως ύποπτος τελέσεως κακουργηματικής κατηγορίας για «ηθική αυτουργία» και το αδίκημα της «απιστίας» αναφορικά με θαλασσοδάνεια 200 περίπου εκατομμυρίων ευρώ καλείται να καταθέσει στους οικονομικούς εισαγγελείς ο επικεφαλής του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ), Σταύρος Ψυχάρης.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ και όσα διαρρέονται από τους οικονομικούς εισαγγελείς, ο οικονομικός εισαγγελέας, θα καλέσει ως ύποπτο για απιστία με τα δάνεια τον πρόεδρο του ΔΟΛ, τα οποία τα είχε πάρει κυρίως από την Alpha την Εθνική Τράπεζα, αλλά και την Πειραιώς. 

Ο οικονομικός εισαγγελέας, στου οποίου τα χέρια βρίσκεται προς εξέταση ο φάκελος με τα δάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, διερευνά το κατά πόσο τεκμηριώνεται ποινικά αξιόποινη συμπεριφορά.
Ο ΔΟΛ, όπως και άλλα συγκροτήματα Τύπου, παρουσιάζουν υπέρογκο δανεισμό ο οποίος δεν δικαιολογείται από περιουσιακά στοιχεία και εγγυήσεις των δανειοληπτών. Υπό τον Σταύρο Ψυχάρη, έχει δανεισμό που φτάνει τα 136 εκατομμύρια ευρώ. Οι υποχρεώσεις της εταιρίας είναι 208 εκατομμύρια. Οι ζημιές από το 2008 έως σήμερα, ξεπερνούν τα 170 εκατομμύρια ευρώ.

Στα χέρια του οικονομικού εισαγγελέα βρίσκεται ολόκληρος ο φάκελος με τα υπέρογκα τραπεζικά δάνεια των ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: