Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Έδωσε τα δύο πρώτα βαριά ονόματα της πολιτικής ο Λιακουνάκος!

Ο Θωμάς Λιακουνάκος Ο Θωμάς Λιακουνάκος
“ Ποιοι τρέμουν τις αποκαλύψεις  ”
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο προφυλακισμένος Θωμάς Λιακουνάκος έσπασε την «ομερτά» που ήθελε να κρατήσει στο σκοτάδι όλο το φαγοπότι της μετά Τσοχατζόπουλου εποχής και έδωσε τα δύο πρώτα ονόματα πολιτικών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Λιακουνάκος μίλησε για δύο περιπτώσεις μίζας πολλών εκατομμυρίων, που δεν σχετίζονται με τον Τσοχατζόπουλο. Οι μίζες και στις δύο περιπτώσεις δόθηκαν με μετρητά (έτσι τα έπαιρναν οι «έμπειροι» της πολιτικής, όχι οφσορ, εμβάσματα κλπ) άρα θα αναζητηθούν άλλοι τρόποι απόδειξης.

Και τα δύο πρόσωπα που κατονομάστηκαν είναι πασίγνωστα. Ο ένας, παραμένει ελεύθερος προκαλώντας το πανελλήνιο παρά το ότι μπαινοβγαίνει στα δικαστήρια. Ο δεύτερος, είναι «ιερό τέρας». Σε διαφορετικό κόμμα από τον πρώτο, με εξαιρετικά βαρύ όνομα.

Δηλαδή ο Λιακουνάκος έκανε χτύπημα και στα δύο κόμματα του τ. δικομματισμού, με εμφανή στόχο να δείξει ότι τους κρατάει όλους. Ώστε και οι υπόλοιποι να πιέσουν ώστε να πέσει στα μαλακά. Το θέμα είναι κατά πόσον μπορεί να αποδείξει τα λεγόμενα του, όπως έκανε π.χ. ο Κάντας με τα εμβάσματα από τις οφσόρ. Η δικαιοσύνη πάντως φαίνεται ότι κάνει εξαιρετικά την δουλειά της, απελευθερωμένη από τα σταγονίδια της διαπλοκής που δρούσαν στα σπλάχνα της.

ΠΗΓΗ: olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: