Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Δημοσκόπηση δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ μπροστά με 3%, "επιστρέφει" ο Μειμαράκης!


Μαίνεται ο πόλεμος στην ΝΔ ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από μεγάλη εταιρία δημοσκοπήσεων θα δημοσιευτεί τις επόμενες μέρες μέτρηση που θα δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ μπροστά με 3 ποσοστιαίες μονάδες: ΣΥΡΙΖΑ 25%-ΝΔ 22%!
Η αίσθηση ότι μας ψεκάζουν δεν είναι ικανή να δικαιολογήσει τα συγκεκριμένα ευρήματα και γι΄αυτό στην ΝΔ έχουν αρχίσει ήδη οι αναταράξεις.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί ότι τον υπονομεύει ανοιχτά ο Καραμανλής, ειδικά μετά την πρόσφατη συνέντευξη του Βαγγέλη Μειμαράκη στον Νίκο Χατζηνικολάου με την οποία άδειασε τον Κυριάκο σε σχέση με την πρόθεσή του για σύσταση Εξεταστικής για το plan Χ των Τσίπρα-Βαρουφάκη.
Ο Καραμανλής και οι ηρωικοί καραμανλικοί στήνουν με επικεφαλής τον Μειμαράκη το αντίπαλο δέος του Μητσοτάκη εντός της ΝΔ. Στόχος τους είναι να κάνουν την ζωή του Μητσοτάκη δύσκολο και να διευκολύνουν εκείνη του Τσίπρα.
Ο Μητσοτάκης παρακολουθεί τις κινήσεις αυτές όπως και την παρότρυνση του Ψυχάρη να εγκαταλείψει την ΝΔ και να κάνει νέο κόμμα αφήνοντας πίσω τους βαρόνους. Για την ώρα παίζει αμυντικό παιγνίδι όπως έκανε πρόσφατα καλώντας τον “δολοφόνο” του σε δείπνο. Η Μαρέβα Μητσοτάκη σε ένα διάλλειμμα των επίπονων προπονήσεων με τον Τούρκο προπονητή βρήκε τον χρόνο να μαγειρέψει για τον Καραμανλή και την Νατάσσα. Η ατμόσφαιρα ανάμεσα στα δύο ζεύγη των συνδαιτημόνων ήταν πολλή ζεστή και φιλική αλλά όταν αντάλλαξαν τα φιλιά της καληνύχτας άρχισαν τα αλληλομουτζώματα και οι κατάρες.
Στο μεταξύ κι ο Πάκης όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται διαρκώς σε ταξίδια και αποστολές στο εξωτερικό και ο Καραμανλής δεν έχει με ποιον να κουτσομπολέψει για να σκοτώσει την ώρα του.
Σύμφωνα τέλος με τα στοιχεία της δημοσκόπησης ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 25%, η ΝΔ στο 22%, η Χρυσή Αυγή στο 9%, το ΠΑΣΟΚ στο 5,8%, το ΚΚΕ στο 10%, το ΠΟΤΑΜΙ στο 1,8%, η Πλεύση Ελευθερίας στο 3%, οι ΑΝΕΛ στο 3,5%, η Ενωση Κεντρώων στο 4% και από εκεί και πέρα το χάος…
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: