Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΜΙΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΟΡΙΑ


ΓΑΠ: «Στα όρια της εγκληματικότητας κινούνται όσοι διαδίδουν φήμες στην Ευρώπη για το οικονομικό μέλλον της Ελλάδας, όσοι ανεύθυνα θέλησαν να ενσπείρουν το φόβο στη χώρα μας»

Τάδε έφη ο πλέον αχαλίνωτος ψεύτης και πολιτικός απατεώνας που ανέδειξε η ελληνική πολιτική σκηνή.
Έχει το θράσος το πολιτικό αυτό ψοφίμι, αυτό το καταγέλαστο πολιτικό υπόλειμμα να μιλάει γι αυτούς που διαδίδουν φήμες και ενσπείρουν το φόβο στη χώρα μας.
Να θυμίσω στο μυαλοσακατεμένο καταστροφέα της Ελλάδας τι έλεγε πριν από ένα χρόνο τόσο αυτός, όσο και ο έτερος του διδύμου της απώλειας και της συμφοράς λογιστάκος συνοικιακού ψιλικατζίδικου Γ. Παπακωνσταντίνου.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΑΤΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΟΡΑΣ:
Γ. Α. Παπανδρέου προς τον πρόεδρο του Eurogroup Ζαν Κλώντ Γιούνκερ τον Οκτώβριο του 2010: «Κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα".

Στη συνέντευξη που παρεχώρησε το Φεβρουάριο του 2010 ενώπιον 200 δημοσιογράφων, ο κ. Παπακωνσταντίνου αναφέρθηκε στο έλλειμμα αξιοπιστίας που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η χώρα, τονίζοντας ότι για να αποκατασταθεί η εικόνα της στις αγορές χρειάζεται χρόνος και έργο. Ανέφερε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι η προσπάθεια της Ελλάδας να ανακτήσει την αξιοπιστία της, είναι ένα εγχείρημα τόσο δύσκολο "όσο να αλλάξει ρότα ένα μεγάλο πλοίο, όπως ο Τιτανικός:.

Δεν υπάρχουν σχόλια: