Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ωμός εκβιασμός του Eurogroup: ζητάνε δήλωση υποταγής από την αντιπολίτευση (!!!)


Ανήκουστο: Οι ηγέτες της Ευρώπης απαιτούν από τα πολιτικά κόμματα να συναινέσουν στο μεσοπρόθεσμο σχέδιο προκειμένου να δώσουν τη βοήθεια στην Ελλάδα και να μην την αφήσουν να χρεοκοπήσει.
Μάλιστα, η ΕΕ δεν το θέτει αυτό ως παράκληση αλλά ως υποχρέωση των κομμάτων, και ως προϋπόθεση για να μας δώσουν τη βοήθεια.
Αναγκάζουν δηλαδή την Ελλάδα με ένα απίστευτο εκβιαστικό δίλημμα να συμφωνήσει, έστω κι αν δεν το θέλει. Βάζουν τους ηγέτες των κομμάτων της αντιπολίτευσης ουσιαστικά να υπογράψουν δήλωση μετάνοιας και υποταγής.
Αν αυτό έχουμε καταλάβει από το Γιουρογκρούπ τότε μιλάμε για μια απίστευτη και ωμή παρέμβαση των Ευρωπαίων στα κυριαρχικά δικαιώματά μας
Δείτε τι είπαν, στην συνέντευξη τύπου οι κκ  Όλι Ρεν και Ζαν Κλοντ Γιούνκερ :
“Το κομμάτι της αποκρατικοποίησης είναι ιδιαίτερα σημαντικό και πιστεύεται ότι το ποσό θα διορθωθεί από την κυβέρνηση προς τα πάνω.
Οι  κύριες πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα απαιτείται να εγκρίνουν και να στηρίξουν δημόσια το πρόγραμμα σταθερότητας !!!
Είναι απαραίτητο όλες οι ελληνικές πολιτικές δυνάμεις να παραμερίσουν τις εσωτερικές διαφορές τους σχετικά με το μέλλον της χώρας για το καλό της ανάκαμψης της χώρας.
Θα δημιουργήσουμε πολιτικές συνθήκες στην Ελλάδα για να ενισχύσουμε και επισπεύσουμε τις αποκρατικοποιήσεις…
Και αυτό που είναι σημαντικό είναι να ξέρουμε ότι υπάρχει μια ευρεία εθνική αποδοχή…

Δεν υπάρχουν σχόλια: