Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Με το φορολογικό νομοσχέδιο θα «τελεσιδικήσει» η εξαθλίωση



Γράψαμε για το φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο θα νεκρώσει την αγορά και θα οδηγήσει μέσα σ’ ένα χρόνο την κοινωνία σε εξαθλίωση, αφού σκοπός είναι να μαζευτούν και οι τελευταίες οικονομίες μας. Ένας δημιουργικός φορολογικός νόμος με ενιαίο χαμηλό φορολογικό συντελεστή για κάθε εισόδημα στην ελληνική επικράτεια, προκειμένου να ανταγωνιστούμε τις γείτονες χώρες, θα ήταν η λύση. Αλλιώς το 2014 τα πράγματα θα είναι πολύ άσχημα. Μόνο η απελευθέρωση των δημιουργικών δυνάμεων της χώρας μπορούν ν’ αλλάξουν την κατάσταση. Όλα τ’ άλλα είναι, με το συμπάθιο, μπούρδες.
 
Ήδη φωνές, ακόμα και εντός κυβέρνησης, δεν συμφωνούν με το «νέο» φορολογικό νομοσχέδιο που έχει έντονο το άρωμα της Ατζέντα 21. Τα δήθεν αφορολόγητα δεν μπορούν να κρύψουν τους υψηλούς φόρους, τα «πανοφόρια» καθώς και τα χαράτσια στα ακίνητα, στα παιδιά, στα χωράφια κ.ο.κ.

Αυτά τα καλά έφερε το Μνημόνιο. Ενώ το κράτος πρέπει να προστατεύει την ελευθερία την ασφάλεια και την υγεία των πολιτών του, η Τρόικα μπλέκεται παντού. Κλείνει τα νοσοκομεία, εξαφανίζονται τα φάρμακα, αυξήθηκε η εγκληματικότητα λόγω λαθρομετανάστευσης, έχει διαλυθεί κάθε έννοια δικαίου. Έτσι το προτελευταίο λιθαράκι είναι η πλήρης αποδυνάμωση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, η οποία κρατάει την χώρα ακόμα ζωντανή.

Το τελευταίο σκαλοπάτι είναι ο πλήρης και ολοκληρωτικός έλεγχος της παραγωγής ενέργειας, των τηλεπικοινωνιών και της υδροδότησης. Έτσι η Ελλάδα θα γίνει το τέλειο προτεκτοράτο, κάτι που μπορεί να το αποφύγει ΜΟΝΟ με μείωση των φόρων και της γραφειοκρατίας, ενίσχυση του επιχειρείν και πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική. Αυτά οφείλουν να τα γνωρίζουν οι πολίτες και εμείς τα γράφουμε όσο πιο απλά γίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: