Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Ντοκουμέντα-φωτιά του ΔΝΤ στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ. Έρχονται Μεγάλες Δίκες και Λαικά Δικαστήρια!


Aπόρρητα ντοκουμέντα-σοκ από το αρχείο του ΔΝΤ στα χέρια ειδικής ομάδας του Αλέξη Τσίπρα που την αποτελούν οικονομολόγοι, Έλληνες και ξένοι, καθώς και στελέχη κορυφαίων νομικών εταιρειών.
Μια καταιγίδα διαρροών εγγράφων- φωτιά που τυλίγουν σε μια κόλλα χαρτί κορυφαία πολιτικά στελέχη που πρωταγωνίστησαν και εξακολουθούν να πρωταγωνιστούν στα βρώμικα deals των τελευταίων 3 χρόνων φθάνουν με «ειδικές αποστολές» στην Κουμουνδούρου.
Για την ώρα οι αποστολείς παραμένουν άγνωστοι αλλά η εγκυρότητα των εγράφων δεν αμφιβητείται.

Τα συγκεκριμένα έγγραφα αποδεικνύουν ότι την βρώμικη δουλειά στα περίφημα Μνημόνια την έκαναν κυρίως Έλληνες πολιτικοί και τεχνοκράτες.

Χαρακτηριστικά είναι τα δύο έγγραφα φωτιά  που απεκάλυψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή. Παρότι το ΔΝΤ έχει κάθε λόγο να υπερασπισθεί το «ανθρώπινο» πρόσωπο του, δεν μπορούμε να μην συνυπολογίσουμε στην προκληθείσα κόλαση την εμπλοκή ασχέτων, ανικάνων αλλά και επικινδύνων Ελλήνων πολιτικών και τεχνοκρατών.
Η ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ που μελετά τα έγγραφα φωτιά εμπλουτίζει τους φακέλους της καθημερινά με νέο υλικό. Στόχος είναι η σε βάθος διερεύνηση τόσο των συνθηκών κάτω από τις οποίες μπήκαμε στην περιπέτεια των Μνημονίων, όσο και το παρασκήνιό τους.
Έλληνες και ξένοι παρατηρητές εκτιμούν ότι τυχόν άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία θα έχει εκρηκτικές συνέπειες για τους 3 της συγκυβέρνησης. Ήδη κάποιοι κάνουν λόγο για τις Μεγάλες Δίκες και τα Λαικά Δικαστήρια μέσα από τα οποία οι πολίτες θα ζητήσουν το αίμα και τις ζωές τους πίσω..

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας κραταμε μικρο καλαθι καλυτερα, γιατι πολλα ειδαν τα ματια μας και δεν πιστευουμε κανεμα........

Ανώνυμος είπε...

Σα να τα έχω ξανακούσει όλα αυτά. Μακάρι να αποδοθεί δικαιοσύνη, το εύχομαι και τι ελπίζω, αλλά μέσα μου κάτι μου λέει ότι κάποια αδικήματα θα παραγραφούν κάποια αλλά θα αποδοθούν άστοχα, κλπ. Οι εισαγγελείς και οι δικαστές έχουν να αντιμετωπίσουν την παρακαταθήκη του Βενιζέλου, (το νομο περί ευθύνης υπουργών). Πολύ φοβούμαι ότι τα έγγραφα τύπου Τζούλιαν Ασανζ θα παραμείνουν στα συρτάρια. Ας ελπίσουμε ομως...

Ανώνυμος είπε...

ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ!!


ΥΛΑΣ

nikos είπε...

Κόψε κάτι ... πολύ παραμύθι μου μυρίζει...Τα διασταύρωσες αυτά που λες?

Ανώνυμος είπε...

Μακαρι να γινοταν,αλλα ο Συριζα οπως βλεπουμε εχει ανοιξει διαυλους επικοινωνιας με τις πρεσβειες και αυτο χωρις να ειναι κατακριτεο απο μονο του,ειναι ανησυχητικο

Ανώνυμος είπε...

Μια βδομάδα μετά την επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα, ήρθε η κυρία Χ. Κλίντον, σε άκρα μυστικότητα, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Σύριζα για 3-4 ώρες και ξαναέφυγε.

Ανώνυμος είπε...

....εντάξει ....του συστήματος ήταν ....είναι ....και θα είναι και ο Ξυριζα .Να βγάζουν αμεσως αυτα που έρχονται στα χέρια τούς ....με ταυτόχρονη έρευνα εγκυρότητας, όχι ....πρώτα να το ψάξουμε....να δούμε αν....ποιος.....μήπως ........ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ !!!!!
ΑΥΤΑ ΕΊΝΑΙ ΌΠΛΑ ΕΚΒΙΑΣΜΏΝ ΓΙΑ ΥΠΌΚΟΣΜΟ .....ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΩΡΙΝΟΎΣ .....ΑΥΤΑ ΤΈΛΟΣ !!!!!ΌΤΙ ΠΙΆΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΤΟΥΣ ....ΑΜΕΣΩΣ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ !!!

Ανώνυμος είπε...

Εκτός νόμου ο Φούρναρης - Κυβέρνηση ο Τρομοκράτης -Αναρχομπολτσεβίκος ?

http://nyxtobaths.blogspot.com/2012/12/blog-post_3021.html

Ανώνυμος είπε...

"Φοβοῦνται τὸν οὐρανὸ ποὺ κοιτάζουμε
φοβοῦνται τὸ πεζούλι ποὺ ἀκουμπᾶμε
φοβοῦνται τὸ ἀδράχτι τῆς μητέρας μας καὶ τὸ ἀλφαβητάρι τοῦ παιδιοῦ μας
φοβοῦνται τὰ χέρια σου ποὺ ξέρουν νὰ ἀγγαλιάζουν τόσο τρυφερὰ
καὶ νὰ μοχτοῦν τόσο ἀντρίκια
φοβοῦνται τὰ λόγια ποὺ λέμε οἱ δυό μας μὲ φωνὴ χαμηλωμένη
φοβοῦνται τὰ λόγια ποὺ θὰ λέμε αὔριο ὅλοι μαζὶ..."
(Τάσος Λειβαδίτης)

Ανώνυμος είπε...

Ετσι όπως τα λέει ο Τάσος ο Λειβαδίτης..............