Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΗΡΜΕΝΟΣ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑΘΗΣ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ…





Ο ακροδεξιοβεληγκέκας της ΝΔ Χρύσανθος Λαζαρίδης, ο εμπνευστής των εμφυλιακών αντιαριστερών παραληρημάτων του κόμματος  των ηλιθίων, που σε λίγο δε θα ξέρει που θα κρύβεται, δίνει μαθήματα Δημοκρατίας με ύφος σαράντα καρδιναλίων!

Χωρίς ίχνος ντροπής, αυτό θλιβερό πολιτικό πλαγκτόν, αποκάλεσε τους Έλληνες  που ασκούν κριτική στη Ν.Δ. επικαλούμενοι τα προεκλογικά «θα» του Κομανέτση,  ανόητους και επικίνδυνους!!!

Ο αξιοθρήνητος γενίτσαρος πήρε τη φόρα, αλλά ξεχνάει ότι το σκάμμα της εξουσίας εκτός από άμμο έχει και πολλά… παλούκια!

Ουστ κοπρίτη…

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Από το κομμουνιστικό κόμμα Ελλάδας έως το Μέγαρο Μαξίμου, απ’ όπου ο Έλληνας Πρωθυπουργός κυβερνά τη χώρα του, είναι μακρύς ο δρόμος. Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης χρειάστηκε μερικές δεκαετίες για να τον καλύψει, αλλά έφθασε."

Τα υπόλοιπα στο

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=484503

Ανώνυμος είπε...

"θλιβερό πολιτικό πλαγκτόν"!!!!
Είσαι φοβερός Χάρυ! Από το λίγο που τον παρακολούθησα, από τη στάση σώματος, τις χειρονομίες, μορφασμούς κλπ, κατέληξα στο συμπέρασμα πως είναι ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ! Σα να το έγραφε στο κούτελο.

(Γιατί όλες αυτές οι φιλιππινέζες των δωσίλογων, είναι τόσο γελοίοι και αναγνωρίσιμοι από μίλια μακριά;)

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..... ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ( ΑΠ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΑΡΕΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΙΔΩΡΕΙΤΕ...... ΑΙΔΩΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ Τ ΑΠΕΙΡΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ...