Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΔΙΑΛΟΓΟΣ «ΓΟΥΣΤΑΡΙΖΟΝΤΩΝ»




 Ο ΦΑΗΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΚΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΑΣΒΕΣΤΗ…
(κλικ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο)

Φαήλος Κρανιδώτης: «Ρε συ Χάρρυ, τι εμμονή είναι αυτή που έχεις μαζί μου; Μήπως με γουστάρεις; Μεγάλος άνθρωπος και οικογενειάρχης... Τς τς τς!»

Χάρρυ Κλυνν: «Πως το κατάλαβες ρε Φαήλο; Τρελαίνομαι! Αδυναμίες είναι αυτές… Από ’σένα  τουλάχιστον, που τις δικές σου αδυναμίες τις κρεμάς στα μανταλάκια, περίμενα περισσότερη κατανόηση… Ξέρεις εσύ, για τις ζήλιες σου λέω, για τον «τεμπέλη βαψομαλλιά, με μουστακάκι «φυζίκ» συνταξιούχου Αργεντίνου ζιγκολό ή παλιού γκαρσονιού στο «Διόνυσο…»
Μορφωμένος άνθρωπος, περπατημένος και μοτοσικλετιστής,  με πτυχίο μάλιστα! Ούτε μια στάλα κατανόηση… Τς τς τς!»

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιά καμάρωσε εδώ στη φωτό κύριε Χάρρυ έναν σωσιαληστή. Μιλάμε για τέχνη υψηλού επιπέδου.
http://2.bp.blogspot.com/-M1-P0gpz1DY/UL9vcgwagXI/AAAAAAAAVBA/9Y8tngWV-0Q/s1600/BENIZELOS.jpg

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΑΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ. ΛΑΔΩΝΕΙ ΤΟ ANTINEWS ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΟΘΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ 100% ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ.

ΚΟΥΡΑΔΟ-ΦΑΗΛΕ, ΤΡΑΒΑ ΣΤΑ Χ.Α. ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς να λέω κάτι καινούργιο, ο Χαρυ Κλυν έχει καθιερωθεί εδώ και πολλά χρόνια σαν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ηθοποιού και ορθά πολιτικοποιημένου ατόμου.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ & ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ?

Οταν λοιπόν ένας "βουλευτάκος", χωρίς να σέβεται τουλάχιστον την ηλικία του, του απευθύνεται με εκφράσεις σαν "Ρε συ Χάρρυ, ..." & "Μήπως με γουστάρεις;" τότε έχουμε σαν λαός σοβαρότατο ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΤΩΣΗΣ ΗΘΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ!!!

ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

δεν είναι βουλευτής ο πουστρο-φελός (φαιλος). Γλύφει τα αρχίδια του Σαμαρά για να γίνει.

Ανώνυμος είπε...

Κρυφο-πουστάρα είναι ο ΦΑΥΛΟΣ παιδιά! Του αρέσουν λέει τα παιδικά ....

Ανώνυμος είπε...

Ο Χάρρυ Κλυνν έχει ξεφτιλιστεί εντελώς. Από εκεί που είχε ένα όνομα, όταν το ταλέντο του στέρεψε πια, γιατί πέρασε η μπογιά του γυφτο-Έλληνα, τον οποίο τότε ωραία σατίριζε, και στους περισσότερους άρεσε, έφτασε στο σημείο να λέει ό,τι του κατεβαίνει, να χέζει πάνω στα κεφάλια μας, πιστεύοντας ότι αυτό είναι Τέχνη και σάτιρα. Αυτός δεν είναι ο Χάρρυ Κλυνν,η περσόνα η σατιρική, με την οποία κάποτε γέλασε όλη η Ελλάδα, αυτός είναι ο κύριος Τριανταφυλλίδης που νομίζει ότι ασκεί κριτική γράφοντας μπούρδες.

Ανώνυμος είπε...

@ στον Ανώνυμο της Δευτέρα, Δεκεμβρίου 10, 2012

Ο Χάρης έχει καθιερωθεί ένας πολιτικοποιημένος καλλιτέχνης που έχει το σθένος και την μαγκιά να τα λέει ακριβώς έτσι όπως ειναι τα πράγματα. Μακάρι οι περισσοτεροι καλλιτέχνες να έκαναν τέτοιου είδους κριτική παρά να γίνονται ένα με τα λαμογια γερμανοτσολιάδες πολιτικούς.
Οσο για τις μπούρδες που λες, κοίτα λιγάκι την κυβέρνηση που υποστηρίζεις, σκυλάκι της τρικομματικής. Μια μπούρδα και αηδία ειναι οτιδήποτε νομοτελεί και λέει. Μια ροχάλα στο δρόμο αξίζει περισσότερο απο όλους εσάς που δίνετε υποστήριξη σε αυτήν την δουλική κυβέρνηση εκτελεστών.
Άξιος ο μισθός σου.

Φαήλο, σου εύχομαι απο τα βάθη της καρδιά μου, τέτοια μηδενικά σαν και εσένα να πέσουν απο το άλογό τους