Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2012

Απίστευτη Ομολογία Ενοχής

Ο φερόμενος ως υπουργός οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας ομολόγησε δημοσίως ότι δεν μπορεί να ζήσει κάποιος άνθρωπος με 500 ευρώ. Παρόλο που γνωρίζει ότι με αυτό το ποσό δεν μπορεί κάποιος να ζήσει ως υπεύθυνος υπουργός οικονομικών έχει αποφασίσει και επιβάλλει σε εκατομμύρια Έλληνες να έχουν εισόδημα λιγότερο από 500 ευρώ το μήνα, έως και καθόλου. 
Οπότε το λογικό συμπέρασμα είναι ότι ο κύριος αυτός αν και γνωρίζει ότι οδηγεί στον θάνατο εκατομμύρια ανθρώπους με την πολιτική του την εφαρμόζει. Δικαίως λοιπόν μπορεί αν κατηγορηθεί για τους θανάτους αυτών των ανθρώπων. Καλοπροαίρετα αποδέχομαι την κρίση των μέσων μαζικής παραπληροφόρησης περί ευφυούς πολιτικού και θεωρώ ότι και ο προηγούμενος υπουργός οικονομικών ο Βαγγέλης Βενιζέλος γνώριζε τα αποτελέσματα της πολιτικής του οπότε η κατηγορία βαρύνει και αυτόν. 
Φυσικά κατηγορούμενοι είναι όλοι όσοι εμπνεύστηκαν αυτά τα μέτρα (όπως πρωθυπουργοί) που επιβάλλουν εισοδήματα μικρότερα των 500 ευρώ που κατά ομολογία του υπεύθυνου υπουργού οδηγούν στον θάνατο καθώς και όσοι με...
τις πράξεις τους (όπως ψήφιση) τα στήριξαν. Το κατηγορητήριο φυσικά είναι ανοιχτό…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μικρός Φωκίων, ένα απ΄τα λίγα καλά με λογικές απόψεις μπλόγκς που αναδημοσίευσες κάποιο άρθρο τους Χάρρυ.
Πάντως εγώ προσωπικά δέν θα αντιδρούσα με ψήφο σε «ακραίο» κόμμα (και μόνο η αναφορά των υπεύθυνων για τα αδιέξοδα μας να στραφούμε σε κόμματα που τους ενοχλούν, είναι ΑΚΡΑΙΑ) εάν μαζί με το βιοτικό επίπεδο του λαού χαμήλωναν και το βιοτικό επίπεδο των πολιτικών που αυτοί είναι εξάλλου κύριοι υπαίτιοι για την δυστυχία του λαού, και παρ΄όλο που συνεχίζουν να κάνουν αίσχη.
Εδώ και τώρα να μειωθούν οι βουλευτικές «αποζημειώσεις» στα 2500 € και πολλά τους είναι γιατί δέν αξίζουν ούτε ευρώ παραπάνω. Από τους πιό ακριβοπληρωμένους πολιτικούς παγκοσμίως, και σε όποιον αρέσει. Με την πολιτική να ενασχολούνται άτομα που να θέλουν να προσφέρουν στον τόπο και όχι τύποι που τους νοιάζει μόνο ο εαυτός τους.

Ανώνυμος είπε...

πολυ τους χαιδευετε!
για 2500 ευρω τον μηνα μιλα ο σχολιαστης!!! κρεμαλα η λαιμητομο ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ! πολυ το ψειριζουμε συνελληνες και ΔΕΝ θα προλαβουμε. ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΘΑΝΑΤΟΣ στα τσογλανια του γερμανικου ναζισμου