Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΑΜΦΟΣ (ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ)




«Τα συνδικάτα και τα κομμουνιστικά κόμματα είναι τα πιο αντιδραστικά στοιχεία της κοινωνίας μας»
Στελιος Ράμφος (Στα ΝΕΑ)


Είναι τραγικό… Αυτό το απίστευτο «πράμα» που λιγότερο μιλάει και περισσότερο πέρδεται, αυτό το μετακινούμενο «φιλοσοφικό ανέκδοτο» που σύρθηκε σα γυμνοσάλιαγκας από τα «μετερίζια» της Αριστεράς στα «μπουρδοτόπια» της Νεοορθοδοξίας, εμετικός και δύσοσμος επέδραμε στην Αλαχαβούζεια οθόνη του ΣΚΑΪ για να αποθεώσει τον «σωτήρα» Αντώνη Σαμαρά και «να υμνήσει με έναν τρόπο εξίσου μεταφυσικό και μανιχαϊστικό τον ατομικισμό, τον αμερικανισμό, την Wall Street και την οικονομία της αγοράς» όπως λέει και ο Σπύρος Κουτρούλης…
Για να παύσουμε να αναρτιόμαστε γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε…
Γλαφυρότερη απάντηση από τον «φιλόσοφο» (τρομάρα του) Στέλιο Ράμφο δε μπορεί να υπάρξει…

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχεις κατι μαγικο ρε Χαρρυ...!
Οταν θες ομως εχεις ενα στομα
...αντιαεροπορικο μυδραλιο!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν το βάζει ο νους σας ίσως πόσο ακριβοδίκιο περιέχει το κειμενάκι για το Ράμφο και το Σκάϊ

Ανώνυμος είπε...

Πώς κατάντησες έτσι...

kostaslogh είπε...

τόσα μαλλιά χαμένα για το τίποτα...

Ανώνυμος είπε...

Χάρρυ, σοβαρά το λέω τώρα, έχεις ανάγκη από ψυχίατρο, αν επιδίδεσαι σε τέτοιο δημόσιο παραλήρημα απύθμενου μίσους εναντίον κάποιου που εκφράζει με αξιοπρέπεια τις απόψεις του μόνο και μόνο επειδή εσύ διαφωνείς... όχι, το λέω κι επειδή κάποτε μίλαγες με θαυμασμό για τις αξίες του Διαφωτισμού (Βολταίρος κλπ). Να σε πω γυμνοσάλιαγκα κλπ δηλαδή; Αυτά τα αφήνω σε σένα.

Ανώνυμος είπε...

...χαρρυ είσαι ο μόνος που έθιξες το θέμα και το προσέγγισες άρτια,συνέχισε να λες τα πράγματα με το ονομά τους,.. παίζουν τα ΄΄δυνατά΄΄τους χαρτιά και διαπιστώνουν ότι δεν είναι αρκετά γι αυτό καταφέρονται ενάντια σ όποιον τους ξεβρακώνει...

Ανώνυμος είπε...

Έτσι εξηγείται γιατί παίρνουν συνέντευξη στον Σκάι από τον Ράμφο και όχι από τον Γιανναρά. Γιατί ο Γιανναράς πχ μιλούσε από την αρχή για προδότες και δοσίλογους.

Ανώνυμος είπε...

Και για τον από πάνω που λέει: "κάποιου που εκφράζει με αξιοπρέπεια τις απόψεις του": αυτός ο κάποιος υποτίθεται ότι είναι άνθρωπος του πνεύματος. Δεν είναι τυχαίο ότι τα λέει αυτά στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Εξυπηρετεί συγκεκριμένο σχέδιο, όπως έκαναν διαχρονικά όλοι οι πουλημένοι πνευματικοί που είχαν σχέση φανερή ή υπόγεια με την εξουσία.