Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

«Να΄τος, να΄τος ο πρωθυπουργός»



Η ΠΑΣΟΚΙΤΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΟΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΗ!




“Eκατό κομματόσκυλα και κανά 20αρια τεμπελχανάδες και διορισμένοι στο δημόσιο αποθέωσαν-ακούσαμε-τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα και βαλτό για την καταστροφή της Ελλάδος στο συνέδριο παρωδία του ΠΑΣΟΚ. Κατεγράφησαν εικόνες ντροπής. Τα καθεστωτικά κανάλια των διαπλεκόμενων νταβατζήδων και των δημοσιογραφων υπηρετών τους(όπως και δύο συγκεκριμένες εφημερίδες του θανάσιμου μπλοκ της διαπλοκής που ξεψυχάει στα περίπετρα των φτωχών)προσπαθούν να αναστήσουν τους τελειωμένους της μεταπαπανδρεικής εποχής. Μαζί τους τελειωμένοι εκδότες πνιγμένοι στα δάνεια και στα μεγαλοσυμφέροντα, γράφουν διθυράμβους για πολιτικά και ηθικά νεκρούς”





Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΑΪΔΟΧΤΥΠΗΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΑΛΕΜΕΝΩΝ!




7 σχόλια:

Τάσος είπε...

Η βολεμένοι ή πυροβολημένοι εκεί στο ΠΑΣΟΚ!

Ανώνυμος είπε...

Όλοι αυτοί που όπως ξεδιάντροπα ομολόγησε ο δικός τους " σας διορίσαμε τα φάγαμε όλοι μαζί" και συνεχίζουν.

nave12 είπε...

Ε βέβαια η πασοκίαση είναι σοβαρότατη ασθένεια που οι προσβεβλημένοι μεταξύ άλλων χάνουν την αντίληψη τελείως αλλά δυστυχώς δεν πεθαίνουν εύκολα
Θυμήθηκα από το 1992 μια αντιπαράθεση 2 τύπων που κάθονταν σε ένα καφενείο στο ίδιο τραπέζι, μάλλον καλοί γνωστοί αν όχι φίλοι μεταξύ τους.
Μετά από κάποια συζήτηση που είχαν ξαφνικά ο ένας σηκώνεται αναψοκοκκινισμένος και αρχίζει μαζί με έντονες κινήσεις των χεριών του να φωνάζει τον άλλον που κάθονταν ακόμα…του έλεγε : Άκου να δεις βλάκα, εσύ είσαι ΠΑΣΟΚτζής και όχι εγώ, άη στο διάολο που θα πεις εσύ ΠΑΣΟΚτζή!!!

Το θεωρούσε ο εξαγριωμένος μεγάλη προσβολή να του πει κάποιος ΠΑΣΟΚτζή!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πώς μας ξέφυγε? Γιατί δεν έβγαλαν καμιά ανακοίνωση να τον συναντήσουμε και εμείς?

Θα πήγαινε το φτύσιμο βροχή, θα κυκλοφορεί χειμώνα καλοκαίρι με ομπρέλα.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΚΛΕΦΤΟΥΡΙΑ ......... ΤΟ ΚΟΜΑ ΑΠΟΚΟΜΑ Η ΑΛΛΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Κρατηστε αντιγραφο ΟΛΟΙ σας απο αυτες τις φωτογραφιες. Οταν και εαν ερθει η ωρα, θα ξερουμε ποιον θα κρεμασουμε πρωτα-πρωτα

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...ΕΜ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΦΕΚΑΣΜΟΙ...