Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Πάγκαλος: Μικρό κόμμα το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και … θα γίνει ακόμα μικρότερο

Φωτογραφία για Πάγκαλος: Μικρό κόμμα το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και … θα γίνει ακόμα μικρότερο


Ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος, άσκησε σκληρή κριτική στον Ευάγγελο Βενιζέλο και στο ΠΑΣΟΚ, αναφορικά με το συνέδριο του κόμματος και την εκλογή της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην παραίτηση της Μαριλένας Κοππά χαρακτηρίζοντας την «απαράδεκτη».

Αντίθετος δηλώνει ο Θεόδωρος Πάγκαλος με τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ μετά και το συνέδριο του κόμματος σε δηλώσεις του στο «ΒΗΜΑ 99,5», υποστηρίζοντας ότι ήταν ένα συνέδριο γι αυτούς που «έχουν εμμονή στην ιδιότητα του μέλους και του στελέχους του ΠΑΣΟΚ», ενώ δήλωσε ότι «δεν μου αρέσει ούτε το σημερινό ΠΑΣΟΚ, ούτε ο πρόεδρος του ο σημερινός».

Συνεχίζοντας να μιλά για το συνέδριο του κόμματος, ο κ. Πάγκαλος δήλωσε ότι «εξελέγη η σάρα και η μάρα στην Κεντρική Επιτροπή», και χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ επί προεδρίας Βενιζέλου «μικρό κόμμα το οποίο θα γίνει ακόμα μικρότερο εάν συνεχιστεί αυτή η νοοτροπία».

Παράλληλα, ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε και στην απουσία των πρώην πρωθυπουργών Γιώργου Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη, σημειώνοντας ότι: «Είχαν χρέος να παρίστανται και να μιλήσουν στο συνέδριο. Διαφορετικά, να διαφοροποιηθούν και από το κόμμα και από το συνέδριό του».

Τέλος, ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε και για την παραιτηθείσα από επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά, χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτο» τον αποκλεισμό των ευρωβουλευτών από την αριστίνδην εκλογή τους στην Κεντρική Επιτροπή και αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στο πρόσωπο της χαρακτηρίζοντας την ως «μια δοκιμασμένη επιστήμονα με ιστορία στο πανεπιστήμιο και στον πανεπιστημιακό συνδικαλισμό».

defencenet.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

παντως το ΠΑΛΟΥΚΙ με το οποιο θα τον ανασκωλοπησει ο Ελληνικος λαος θα το βαλλω εγω