Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΣΔΟΕ: Σώμα Δίωξης Όλων των Ελλήνων!!! Κινδυνεύουµε όλοι! Οι δικαστές σιωπούν πρόθυμα κι εκδίδουν αποφάσεις υπέρ τραπεζιτών... η συγκυβέρνηση Τσολάκογλου υπάλληλος των τραπεζιτών... ο Λαός;

Ηνέα τακτική του ΣΔΟΕ μας καθιστά όλους φοροφυγάδες! Ακόμη και το χαρτζιλίκι του παππού για το εγγόνι που κατατέθηκε στην τράπεζα του πατέρα – ελεύθερου επαγγελματία, θεωρήθηκε εισόδημα! 
Κινδυνεύουµε όλοι! Οταν το περίφηµο Σ∆ΟΕ καταδικάζει ως φοροφυγάδες όσους έκαναν το αδίκηµα να χρησιµοποιούν τους τραπεζικούς λογαριασµούς τους για κινήσεις που δεν έχουν σχέση µε το επάγγελµά τους (π.χ. πληρωµή εξόδων για λογαριασµό τρίτου), για τις οποίες δεν... έχει εκδοθεί απόδειξη ή τιµολόγιο, τότε όλοι είµαστε εν δυνάµει φοροφυγάδες. Τα πράγµατα είναι πλέον απολύτως ξεκάθαρα για τους στόχους του φορολογικού ελέγχου: 
Οι περίφηµοι ελεγκτές, αφ’ ης στιγµής δεν µπορούν να διαπιστώσουν φοροδιαφυγή, εφευρίσκουν προφάσεις για να την… υποθέσουν. Χαρακτηριστικό είναι τo παράδειγµα του ρεπορτάζ όπου ακόµη και το χαρτζιλίκι το οποίο έβαλε στην τράπεζα ο παππούς για το εγγόνι του, που ήταν συνδικαιούχος του ελεύθερου επαγγελµατία, θεωρήθηκε ΕΙΣΟ∆ΗΜΑ για το οποίο, κατά το Σ∆ΟΕ, έπρεπε να κοπεί απόδειξη!
Από toxwni μέσω paganeli   (Το Γρέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: