Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΟΥ Η ΝΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΔ! ΣΑΡΩΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ...


annamisel
Στη Βουλή μιλάει με τα... «hi» και «hello!» επειδή γεννήθηκε στην Αμερική. Στην προσωπική της ιστοσελίδα έχει πρώτη θέση την Άννα Μαρία , τέως βασίλισσα της Ελλάδας. Όχι απλώς καμαρώνει δίπλα της -στο βάθος της φωτό εμφανίζεται δήθεν τυχαία και ο σεφ-μπάτλερ- αλλά για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η φωτογραφία είναι τραβηγμένη το Πάσχα του 2003 όταν ο Γλύξμπουργξ με την οικογένειά του επισκέφτηκαν τα Ιωάννινα και φιλοξενήθηκαν στο σπίτι της οικογένειας Ασημακοπούλου στην Αμπελιά Ιωαννίνων.
Παίρνει το λόγο στις επιτροπές της Βουλής και έχει ελαφρώς αμερικάνικο αξάν ενώ ψάχνει δήθεν τις λέξεις στα ελληνικά. Είναι επιτηδευμένη. Πολλοί βουλευτές μιλούν δυό-τρεις γλώσσες αλλά δεν κάνουν έτσι!
Λέγεται Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου, είναι βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ και εξελέγη για πρώτη φορά στις εκλογές του Ιουνίου 2012. Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1967 και είναι παντρεμένη με τον πολιτικό μηχανικό Βασίλη Παπαϊωάννου.
Σχόλια για τις σπουδές της
Στο βιογραφικό της δηλώνει Διπλωματούχος Οικονομολόγος του Πανεπιστημίου Bryn Mawr της Πενσυλβάνια με Μεταπτυχιακές σπουδές στη Νομική με ειδικότητα στις Διεθνείς Νομικές Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Cornell της Νέας Υόρκης. Κακεντρεχής αναγνώστης του Google έψαξε το βιογραφικό της και γράφει:
«Στο βιογραφικό που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της http://www.asimakopoulou.gr/bio.php η κυρία Άννα Ασημακοπούλου αναφέρει ότι έλαβε πτυχίο Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο Bryn Mawr. Έψαξα όλα τα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ αλλά δεν βρήκα να υπάρχει Πανεπιστήμιο με αυτό το όνομα. Πιθανότατα, η κ. Ασημακοπούλου θα εννοεί το Κολλέγιο Bryn Mawr College http://www.brynmawr.edu στην Πολιτεία της Πενσυλβανίας, το οποίο και αναφέρει ως... Πανεπιστήμιο!
Επειδή όμως είναι άλλο πράγμα το Πανεπιστήμιο και άλλο το Κολλέγιο, είναι πραγματικά απορίας άξιο, πως γίνεται η κ. Ασημακοπούλου να εμφανίζεται ως οικονομολόγος και ταυτόχρονα και ως δικηγόρος. Το αναφέρω αυτό γιατί όπως γράφει σπούδασε σε προπτυχιακό επίπεδο οικονομικά (σε Κολλέγιο) και εν συνεχεία σε μεταπτυχιακό επίπεδο Νομικά. Όμως ο μεταπτυχιακός τίτλος, είναι τίτλος εξιδείκευσης σε κάποιο»...
Θέλει τη μαγική σκόνη της Ζωής Κωνσταντοπούλου
Το μόνο πράγμα για το οποίο είναι γνωστή στη Βουλή η Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου είναι ότι προσπάθησε με μια ατάκα να πάρει λίγη από τη μαγική χρυσόσκονη της Ζωής Κωνσταντοπούλου αποκαλώντας την ...μαζορέτα!
Αυτό τουλάχιστον επιχείρησε στη Βουλή ως αντιλέγουσα κατά τη συζήτηση επί της ένστασης αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για το νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης περί κατάργησης και συγχώνευσης φορέων του Δημοσίου.
Με ελαφρώς αμερικάνικο αξάν η βουλευτής της ΝΔ άσκησε κριτική στην «αντιπολίτευση Αλέξης Τσίπρας style», όπως την χαρακτήρισε.
«Η ένσταση αντισυνταγματικότητας είναι προσχηματική, έχουμε έναν εργασιομανή πρωθυπουργό, το καράβι πάει καλά, ο κόσμος παίρνει ανάσα, δεν υπάρχει η απελπισία και η κατάθλιψη κι ο κόσμος χαίρεται που τρία κόμματα στηρίζουν την κυβέρνηση», είπε με περισσή σιγουριά η κυρία Ασημακοπούλου. Και πρόσθεσε:
«Πρώτη μέρα στα θρανία κι έχουμε κοινοβουλευτική γυμναστική με μαζορέτα τη Ζωή Κωνσταντοπούλου» είπε, χωρίς όμως να καταδεχτεί η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει.
Αντιδήμαρχος στα Γιάννενα
Από το 2007 η κυρία Ασημακοπούλου είναι δημοτική σύμβουλος Ιωαννίνων και χρημάτισε ακόμη και αντιδήμαρχος αρμόδια για τα ευρωπαϊκά προγράμματα με το συνδυασμό «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία».
Υπήρξε Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Ιωαννίνων (2007-2009) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναπτυξιακής Εταιρίας «ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.» (2004-2010) και Διευθύντρια από το 1994 του Ιδρύματος ΕΓΝΑΤΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ. (Πηγή:iefimerida.gr)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

διαφήμιση της εκανες

Ανώνυμος είπε...

Αμάν ρε χάρη με αυτά τα pop up (αναδυόμενα παράθυρα) μας τα έπρηξε‼!

Ανώνυμος είπε...

Αμάν ρε χάρη με αυτά τα pop up (αναδυόμενα παράθυρα) μας τα έπρηξε‼!

ΤΟ ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ είπε...

Ο Αντώνης έχει έφεση στην επιλογή των ''ακαταλληλότερων''...
Κάτι μου λέει ότι η κυρία θα αποδειχθεί διασκεδαστική, στην προσπάθειά της να σκίσει το πέπλο της αφάνειας που την καλύπτει!

Ανώνυμος είπε...

Ενσημα,πόσα ένσημα έχει......
Δούλεψε ποτέ και πού????????
Να γίνει νόμος (όταν επιστρέψει η
Δημοκρατία)...Υπουργοί και ανώτεροι
υπάλληλοι ΜΟΝΟΝ όσοι έχουν 6000 ένσημα και πάνω.....................
Κανένας κηφήνας πια στη βουλή......

Charles Bronson