Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΙ ΕΝΟΡΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΜΟΥΘ ΚΑΙ ΤΟ “ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ”.



Ο κύριος Λέκκας είναι θύμα συντονισμένης “συκοφαντικής επίθεσης” ή βασικός μοχλός συγκάλυψης;

Χθες αποκαλύψαμε το σκοτεινο παρασκηνιο με την απάντηση του ΣΔΟΕ που δεν μπορουσε να βρει τον φάκελο για τον έλεγχο της υπηρεσίας σε εταιρεία, παρά το ότι επιβεβαιώθηκε τόσο από τον κύριο Παπασταύρου, όσο και την κυρία Παντελή: ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ απο την απάντηση του ΣΔΟΕ για την εταιρεία Μιωνή – Παπασταύρου.

Σήμερα λοιπόν αποκαλύπτουμε τις ένορκες καταθέσεις στους οικονομικούς εισαγγελείς του κυρίου Λέκκα και του κυρίου Καραμάνου, υψηλόβαθμου στελέχους της υπηρεσίας. Τα ερωτήματα πλέον είναι αμείλικτα. από την στιγμή που ο κύριος Καραμάνος επιβεβαιώνει την κατάθεση του διοικητή του ΣΔΟΕ, Στασινόπουλου.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Στέλιος Στασινόπουλος καταθέτει στους οικονομικούς εισαγγελείς στις 3 Οκτωβρίου του 2012, ότι μία μέρα πριν (2 Οκτωβρίου 2012), σε σύσκεψη διευθυντών ο κύριος Λέκκας κατονομάζει την κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου ως εμπλεκόμενη στον λογαριασμό – μαμούθ της λίστας Λαγκάρντ.

Την επόμενη ημέρα, 4 Οκτωβρίου 2012, ο κύριος Λέκκας καταθέτει ότι δεν γνωρίζει τίποτα, αρνούμενος μάλιστα και την επίμαχη συνάντηση διευθυντών όπου ο ίδιος φέρεται να κατονόμασε την μητέρα του τ. πρωθυπουργού (δείτε το ντοκουμέντο).

Στις 9 Οκτωβρίου λοιπόν, καταθέτει και το υψηλόβαθμο στέλεχος της υπηρεσίας, Ευάγγελος Καραμάνος, ο οποίος όχι μόνο επιβεβαιώνει την συνάντηση των διευθυντών (2/10/2012), αλλά επαναλαμβάνει και τους ισχυρισμούς Στασινόπουλου για την αναφορά του επίμαχου ονόματος από τον κύριο Λέκκα! Ο οποίος βεβαίως σύμφωνα με τον μάρτυρα ήταν παρόν στην σύσκεψη!

Να σημειωθεί ότι ο κύριος Λέκκας εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα ενώ η κύρία Μαργαρίτα Παπανδρέου έχει δηλώσει πως θα προσφυγει στην δικαιοσύνη διαψεύδοντας την οποιαδήποτε εμπλοκή της.

Δείτε τα ντοκουμέντα και την χθεσινή απάντηση του ΣΔΟΕ όπου το έγγραφο φέρει το όνομα του κυρίου Λέκκα.

Σε λίγο, η συνέχεια για τον περιβόητο έλεγχο του ΣΔΟΕ το 2000, που ο κύριος Λέκκας “δεν βρίσκει”.

ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΛΕΚΚΑΣΛΕΚΚΑΣ20130416-195001.jpg
olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: