Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ «ΚΟΙΤΑΧΤΕΙ» ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΝΑΡΚΙΣΣΕ ΚΑΖΑΚΗ



ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ!
 «Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ προσωπικά όποτε ακούω Τσίπρα μου γυρίζει το στομάχι. Τόσο μεγάλο δούλεμα; Τέτοια αναξιοπρέπεια; Τέτοια ξεφτίλα; Για ποιους μας περνάει; Για ηλίθιους; Μάλλον. Δεν εξηγείται αλλιώς. Και ίσως να είμαστε για να του συγχωρούμε την όποια αμετροέπεια, την κάθε ανοησία που αμολάει. Βλέπετε είναι αριστερός και δεν είναι σαν τους άλλους που κυβερνάνε. Παρά το γεγονός ότι όλες οι κινήσεις και οι θέσεις του υποδηλώνουν ότι πάσχει από το σύνδρομο του Ιζνογκούντ, θέλει διακαώς να γίνει Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη. Και χρησιμοποιεί όλα τα γνωστά κόλπα της επίσημης πολιτικής με πρώτη την ανειλικρίνεια…»
http://goo.gl/BqPfl
Δημήτρης Καζάκης



Κρατήθηκες, κρατήθηκες, αλλά στο τέλος δεν άντεξες αξιοθρήνητε  Καζάκη, ματαιόδοξε προβοκάτορα αρρωστημένης καθεστωτικής βουλιμίας, νεροκουβαλητή στο μύλο της άκρας δεξιάς…
Μόλις διαπίστωσες ότι βουλιάζει το μνημονιακό καράβι, το γύρισες στο Καλαματιανό και άρχισες να ξερνάς ανάκατα με την πνευματική σου χολή, τα υπολείμματα του άρρωστου πολιτικού μυαλού και της σαρακοφαγωμένης σου συνείδησης…
Τόσο δε το μνημονιακό πάθος και η «καψούρα» σου για την εξουσία, που ούτε τα προσχήματα δε μπορείς πλέον να κρατήσεις γλοιωδέστατε…
Ασίγαστος πρέπει να είναι ο έρωτας για τον εαυτό σου και την εξουσία νάρκισσε και μηδενική, απ’ ότι αποδεικνύεται, η πολιτική σου σκέψη την οποία, ευτυχώς, εγκαίρως αξιολόγησε και επιβράβευσε δια της ανοιχτής του παλάμης ο Ελληνικός λαός.
Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης
(Χάρρυ Κλυνν)

250 σχόλια:

1 – 200 από 250   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

Ποιο μνημονιακο πάθος ρε Βασίλη, το διάβασες το άρθρο;
Μπορει να διαφωνείς κάθετα με τον τρόπο που εκφράστικε ο Καζάκης, αλλά όταν λές ότι έχει καψούρα για την εξουσία και μνημονιακό πάθος, είναι προφανές ότι ποτέ σου δεν μελέτησες τις θέσεις του,ούτε καν λίγο.
Ντροπή σου να μιλάς έτσι, όχι γιατί είναι ο Καζάκης, αλλά γιατι δεν έκανες τον κόπο να μάθεις γι αυτό που κατακρίνεις τόσο σκληρά. Εάν ήταν άλλος ο αποδέκτης, θα έλεγα ακριβώς το ίδιο.

Ανώνυμος είπε...

Προφανως ο χαρρυ εφαγε πορτα απο το ΕΠΑΜ να το παιξει ο Ελληνας Γκριλλο και ..ξεφυγε ελαφρως

Ανώνυμος είπε...

Εγω θα περιμένω να δω εάν είναι πλάκα, ή του χακάρησαν τον λογαριασμό, ή είναι προβοκατσια απο καμιά κυπ.
Η ανάρτηση, δεν εχει καν συνεδσμο σε ολοκληρο το αρθρο, για να κρίνει και ο κόσμος μόνος του.

Ολόκληρο το άρθρο εδώ:
http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2013/07/blog-post_5.html

travma είπε...

Βασιλη εγραψες ακυρο. Εδω εισαι λαθος. Για μενα δεν το εγραψες εσυ ή εχεις παψει να σκεφτεσαι πραγμα που γουσταρουν κι ολοι κρυπτοφασιστες της αστικης ταξης ωστε να αναλαβουν οι προβοκατορες. Δεν πειραζει ομως οι Ελληνες ειμαστε συνηθισμενοι απο την προδοσια τοσο απο το ΚΚΕ οσο και απο τα αλλα κομματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν λεει τιποτα για εθνικο νομισμα αλλα για διαπραγματευση ή παραταση για 3-4 χρονια. Ο Συριζα ειναι ενα αλλο ΠΑΣΟΚ.

Θειακος Γιωργος είπε...

Αγαπητέ Βασίλη από ολόκληρο άρθρο στο όποιο αναλύει τα λεγόμενα του Τσιπρα και του ζητά να δώσει απάντησης για το που και πως θα κάνει όλα αυτά που λέει εσύ έκανες επικόλληση τον πρόλογο.
Μου θύμησες τα μοντάζ που κάνουν για να παρουσιάσουν κάτι εντελώς αντίθετο από ότι είναι … πέρνα ολόκληρο το άρθρο και σχολίασε το μετά.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καζακης μνημονιακος και ακροδεξιός τι άλλο θα ακούσουμε από τον τραμπακουλα;

Ανώνυμος είπε...

Χάρυ δεν πας καλά! Θαρρώ παραθώρησες. Μελέτα καλύτερα τον Καζάκη και αναθεώρησε. Επειγόντως.

Ανώνυμος είπε...

καλά τα λέει ο Χάρρυ!

μας τα έχει κάνει τσουρέκια επιτέλους ο υβριστής των πάντων ο κύριος 090% μαζί με Παπαθεμελή! Αυτό το άρθρο είναι η απέλπιδα προσπάθειά του μπας και ασχοληθεί κανείς μαζί του τώρα που τον έχουν εγκαταλείψει οι πάντες και το κόμμα του βαίνει προς διάλυση. Το μόνο που μπορώ να ψεξω τον Χαρρυ είναι πως ασχολούμενος μαζί του, τον κράτησε για λίγο ακόμη στην επιφάνεια προτού επιστρέψει στο φυσικό του περιβάλλον, στο βόθρο.

Ανώνυμος είπε...

Για να καταλάβουμε Βασίλη Υποστηρικτής του Τσίπρα δηλώνεις , του ΣΥΡΙΖΑ ή της Αριστεράς; Γιατί αν δεν κ'άνω λάθος στην αριστερά που εκπροσωπέι το ΚΚΕ δια της Παπαρήγα παλιά και τωρα δια του Κουτσούμπα τους έχεις κυριολεκτικά.....Για την αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ τα έχωνες γιατί δεν κα΄νει αντιπολίτευση και δεν έχει κατορθώσει να τους πετάξει ακόμα από τη Βουλή. Για το Τσίπρα θα ψάξω κείμενά σου και θα δώ. Αλλά τον Καζάκη γιατί τον κατηγορείς; Είδες το άρθρο του, τα επιχειρήματά του σε σχέση με τους λόγους του Τσίπρα και είναι κάτι που δεν ελίναι αληθινό; Και τι να γίνει ρε μαγγίτη θα κόψεις και την κρτική; Και μιλάς για αριστερά; Απλά μην ξεφτιλίζεσαι. Βγάλε το α΄ρθρο όλο και πες που δεν συμφωνείς και όλα τα άλλα άστα πεστα στον ....Τραμπάκουλα....

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα να δεις....
Κάποιος που κατηγορεί τους άλλους για κωλοτούμπες,την έκανε κι ο ίδιος και μάλιστα με μεγάλη δεξιοτεχνία...!!!!
Αλλά προφανώς δεν σου έκατσε με το ΕΠΑΜ και μάλλον πως σου έταξαν κάποια καρέκλα από τον ΣΥΡΙΖΑ,μια και βλέπεις ετοιμάζονται για επόμενη κυβέρνηση...
Είσαι το γνωστό φτερό κι εσύ,που πας όπου φυσάει ο άνεμος του συμφέροντος!!!! Σε λυπάμαι...

Ανώνυμος είπε...

Χαρυ Κλυν,

πρεπει να ξεκαθαρίσεις
αν εχεις γράψει εσύ αυτό το κείμενο,
αν εχεις διαβασει ολο το αρθρο
και που διαφωνεις..

Κριμα τα 30+ χρονια ιστοριας σου να ξεπουληθούνε τωρα στα δύσκολα που δε περισσεύει κανείς

Ανδρεας

Ανδρέας είπε...

Επίσης,
Ψάχνω απεγνωσμένα από το 2010 που άκουσα τον Δημήτρη κάποιον ικανό να προσπαθήσει να τον αντικρούσει με επιχειρήματα πάνω στην ουσία αυτών που λέει
ακόμα ψάχνω αν βρείτε κάτι στείλτε λινκ

Ανδρέας

Γιώργος Γεωργίου είπε...

Χάρρυ σε παρακολουθώ και σε διαβάζω, αλλά εδώ υπέπεσες σε μέγα ατόπημα. Δεν έχεις δικαίωμα να κρίνεις ένα πρόλογο, αλλά όλο το άρθρο. Διάβασέ το και πείσε μας με επιχειρήματα στα ερωτήματα που ο Τσίπρας αφήνει αναπάντητα εσαεί και αναδεικνύει ο Καζάκης. Απάντησέ μας εσύ έστω, μπας και βγάλουμε άκρη....

Ανώνυμος είπε...

Bασίλη, είσαι πολύ λάθος! Αν όλα όσα λες στηρίζονται σε διαίσθηση και όχι σε στοιχεία, πρέπει να το δηλώσεις ευθαρσώς. Αν πάλι έχεις στοιχεία για τον Καζάκη και δεν τα λες, είσαι ακόμη πιο λάθος! Κατά τα άλλα, δεν λες τίποτε στα γραφόμενά σου και φαίνεται αφενός άγνοια των πολιτικών θέσεων και της πολιτικής ανάλυσης τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του ΕΠΑΜ και αφετέρου διακρίνω μεγάλη εμπάθεια στο πρόσωπο του Καζάκη!
ΚΡΙΜΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ρε Χαρυ τετοια ανανδρια δε περιμεναμε απο σενα ...Εκανες και κοπτοραπτικη ενος μεγαλου αρθρου. Ο Συριζα εντος ευρωζωνης και ευρω ειναι οχι μονο απαραδεκτος αλλα και υποπτος

Ανώνυμος είπε...

Όταν βλέπουμε τέτοιο ξεκατίνιασμα μεταξύ υποτιθέμενων αντιμνημονιακών είναι απορίας άξιο για το αν υπάρχουν αντιμνημονιακές δυνάμεις στην Ελλάδα. Μην περιμένετε λύσεις από το στημένο κοινοβουλευτικό παιχνίδι των αλητών της μεταπολίτευσης,οι πολιτικές σας επιλογές εντός αυτού του πουλημένου πλαισίου θα μας καταστρέψουν όλους ανεξαιρέτως.Στην δημοκρατία λύσεις δίνουν οι εκλογές,αλλά όταν δεν υπάρχει δημοκρατία οι εκλογές δεν είναι λύση.Αν δεν γυρίσουμε την πλάτη στο πολιτικό σύστημα και σε όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα που θα εξαπατήσουν για μια ακόμα φορά τον κόσμο,να μην περιμένουμε τίποτα καλό. Η εξέγερση και η ρήξη του εξοργισμένου-απελπισμένου πλέον και όχι του ψευτοβολεμένου μαλάκα θα απορυθμίσουν και θα καταργήσουν προοδευτικά την αλητεία της σάπιας μεταπολίτευσης και όλων ανεξαιρέτως των κομμάτων που την απαρτίζουν,ακροδεξιών,δεξιών,αριστερών και ακροαριστερών. Μέχρι τότε θα περάσουν 400 χρόνια σκλαβιάς και υποτέλειας έως ότου δημιουργηθεί ένας πραγματικός πυρήνας απελευθέρρωσης από το σιχαμερό ψευτοαριστερό και ψευτοδεξιό καφριλίκι της πουλημένης και προδοτικής μεταπολίτευσης.

Ανώνυμος είπε...

περα απο το θεμα το αν ειναι σωστη η οχι η απαντηση του Βασιλη στον Δημητρη ας ξεκαθαρισει ο τελευταιος αν κατεβει η οχι στις επομενες εκλογες.Οχι σαν μετωπο αλλα σαν κομμα.Γιατι ολοι εσεις που κατηγορειτε τον Βασιλη δεν λαμβανεται υποψην την μομφη για την διψα της εξουσιας που του χρεωνει.Ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθο βαλλετω....

Ανώνυμος είπε...

Για κοίτα τον δικό σου καθρέφτη ΧΑΡΡΥ μου αγόρι μου και άσε τον Καζάκη, είναι τραγικό να έχεις καταντήσει κομματόσκυλο του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή την στιγμή όσοι τοποθετούνται στο καραπουλημένο πολιτικό σκηνικό και δυναμικό της χώρας .... είναι σαν τον ΒΟΡΙΔΗ,σαν τον ΑΔΩΝΗ σαν τον ΚΟΥΒΕΛΗ και κατ επέκταση σαν τον ΤΣΙΠΡΑ την εξαπάτηση που πρέπει όλοι μας να γευτούμε για να απομυθοποιήσουμε πρόσωπα και καταστάσεις. Αυτή η προσκόλληση μας σε λύσεις του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος θα μας πάει πιο κάτω από τον πάτο. Αλλά όπως καταλαβαίνετε όπυ δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος .... όπως τα ζώα μόνο με άφθονες κλωτσιές καταλαβαίνουν.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό λέμε ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω ..... κοίτα τα μαύρα σου τα χάλια ΧΑΡΡΥ μου ... κομματικός κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΤΣΙΠΡΑ και του ΣΥΡΙΖΑ κατάντησες.

Ανώνυμος είπε...

Κρατήθηκες,κρατήθηκες,αλλά δεν άντεξες κι εσύ ΧΑΡΡΥ μου,άρχισες να αμολάς τις παπαριές την μία πίσω από την άλλη σε σημείο, αυτοί και όσοι εναπομείναντες σε διαβάζουν, να αναρωτούνται αν σε τσίμπησε το κουνούπι τίγρης του δυτικού Νείλου,αν πάσχεις από αλτσχάιμερ η από βαριάς μορφής κομματοσκυλίαση,αποκαλούμενη και συριζίαση η τσιπρίαση.

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ σε άλλη δημοσίευσή σου δεν είχες τόσα σχόλια και, πλην ενός, ΟΛΑ εναντίον σου.
Προβληματίζεσαι καθόλου για όλα αυτά??
Και πως θα σε πιστέψει κανείς ότι είσαι αντιμνημονιακός, όταν επιτίθεσαι στον (θεωρητικά τουλάχιστον) Νο 1 αντιμνημονιακό της Χώρας??
Και μετά περιμένουμε την λευτεριά....
Αϊντε θύμα, άϊντε ψώνιο....
Δεν θα ξυπνήσεις ΠΟΤΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

αν και ειχα ψηφισει το ΕΠΑΜ, φοβαμαι οτι ο Τραμπακουλας εχει πολυ δικιο.
Αποψη μου οτι ο Καζακης ειναι κομματι της προπαγανδας και συστημικος.
Και μελετω πολλες ωρες καθε μερα για να καταληξω καπου, δεν ακουω απλα τι λεει ο καθενας. Απογοητευτηκα απο τον Δ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Χάρρυ. Ανακάλυψες και εσύ, όπως όλοι αργά ή γρήγορα τι εστί Δημήτρης Καζάκης.
Ψώνιο, φανφάρας, νάρκισσος, εξουσιομανής, φασίστας.

Και πάλι μπράβο.

Ο Καζάκης, ο υβριστής του Γλέζου και του αείμνηστου Παναγούλη, προσφέρει ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΕΣ υπηρεσίες στο σύστημα, εγκλωβίζοντας ένα μικρό τμήμα και απογοητεύοντας ένα ακόμα μεγαλύτερο τμήμα του Ελληνικού λαού που θέλει να αντισταθεί στην κατοχή των τοκογλύφων.
Ξεσκέπαζε Χάρρυ τους δούρειους ίππους των τοκογλύφων.
Είμαστε μαζί σου Τραμπάκουλα!

Ανώνυμος είπε...

Χάρι Κλυνν πάντα είχες ανοιχτά μυαλά και χαίρομαι να σ' ακούω να "μιλάς" με τον χαρισματικό σου τρόπο. Αν και χάρηκα μ' αυτά που διάβασα για τον εν λόγω κύριο, δεν αξίζει να ασχολείται κανείς μαζί του. Τον έχουν πάρει χαμπάρι όλοι... ακόμα και τα πιο πιστά του σκυλιά. Δεν τον αντέχει πλέον κανείς, ούτε πιστεύει τα ψέματα που λέει. Είναι ολοφάνερο ότι είναι βαλτός για να διαλύσει το αντιστασιακό κίνημα που δημιουργήθηκε απ' τις πλατείες. Ήδη έχει καταφέρει να στείλει μεγάλο κομμάτι των αγανακτισμένων πίσω στους καναπέδες τους...

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η χώρα δε σώζεται με τίποτα...!
Γιαυτό μη χαλάτε τη ζαχαρένια σας...!
Αφού πάλι το μονόφθαλμο θα ψηφίσουμε...!
Δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε τη σειρά...!
Το σύστημα δουλεύει τέλεια...!
Ζήτω το έθνος...!

Ανώνυμος είπε...

Χάρρυ Κλυνν μόλις δύο μήνες πριν... εναντίον όλων στο Παπαδάκη.

Ας κρίνουν οι αναγνώστες.

http://youtu.be/yKwsJ6hOE4c

Ανώνυμος είπε...

Ο Καζάκης αντί να επιτίθεται σε Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη, βρίζει Τσίπρα, Καμένο κτλ Μόνο αυτό πρέπει να μας βάζει σε υποψίες και ειδικά επειδή μιλά για μέτωπο το οποίο το μετέτρεψε σε κόμμα, απομονωμένο, αυταρχικό, ολιγαρχικό, ολιγομελές, με λίγα λόγια γκρουπούσκουλο

Ανώνυμος είπε...

Μέτωπο δεν γίνετε στο κατοχικό Κυνοβούλιο. Ούτε με δυνάμεις που συντάσσονται με τις κατοχικές δυνάμεις και τον τρόπο που αυτές ελέγχουν τη χώρα.

Όσο για το ποιος επιτίθεται σε Σαμαρά και λοιπούς όλοι γνωρίζουν, εκτός από εσένα μάλλον.

Ανώνυμος είπε...

Χάρρυ, Σε διαβάζω τόσα χρόνια , πρώτη φορά βλέπω τέτοιο σχόλιο: μηδενική, απ’ ότι αποδεικνύεται η πολιτική σκέψη,του Καζάκη, προβοκάτορας, αρρωστημένης καθεστωτικής βουλιμίας, νεροκουβαλητής στο μύλο της άκρας δεξιάς.κλπ

Επειδή διακρίνω μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση, αλλά και πρόταση για την διέξοδο από το τέλμα και από το ΕΠΑΜ και τον Καζάκη, απο τα καθιερωμένα συστημικά κοινοβουλευτικά κόμματα, αλλά και εσύ επειδή, πάντα Συλλογιέσαι ελεύθερα,

Σε παρακαλώ εξηγήσου.

Ανώνυμος είπε...

Μέτωπο δεν γίνεται όταν βρίζεις και απομακρύνεις τους πάντες, από αντιμνημονιακούς πολιτικούς μέχρι μέλη του κόμματος σου που σε έχουν υπερασπιστεί πολλές φορές, αλλά κάποια στιγμή εκφράζουν διαφορετική γνώμη. Μέτωπο δεν γίνεται όταν θέλεις να κάνεις εσύ ό,τι θες και όπως το θες, λέγοντας δήθεν ότι δεν αποφασίζεις εσύ. Κατάλαβες κύριε Καζάκη;;;; Ο λαός σου χει απαντήσει. Πήγαινε λοιπόν σπίτι σου και αρκετά ακούσαμε τον πύρινο λόγο σου... Πολλά λόγια και τίποτα στην πράξη!

Ανώνυμος είπε...

Απομακρύνει όσους εξ ορισμού αποδέχονται τα πλαίσια κατοχής.

Τώρα αν εσύ εξέφρασες την άποψη να φορέσεις κουκούλα, δεν πειράζει δεν θα λήψεις σε κανέναν.

Ανώνυμος είπε...

κε Χαρρυ Κλυνν...από βρισιές προς τον Καζάκη βρίθει το διαδίκτυο..κανείς όμως δεν έχει απαντήσει με επιχειρηματολογία στην επιχειρηματολογία του...κάνετε όλοι χρήση του ad Hominem επιχειρήματος:Το ad hominem επιχείρημα, γνωστό και ως argumentum ad hominem (λατ.), ουσιαστικά αποτελεί επιχείρημα «ενάντια στο άτομο» και αποτελεί λογική πλάνη, η οποία συνίσταται στην ανταπάντηση σε κάποιο επιχείρημα μέσω άμεσης προσβολής προς το πρόσωπο που το διετύπωσε, σαν αυτό να αποτελούσε έγκυρη βάση για την απόρριψη του επιχειρήματος ως εσφαλμένου και δίχως ουσιαστική κατάδειξη των ελαττωμάτων του επιχειρήματος.

Ανώνυμος είπε...

όποιος θέλει να ενημερωθεί για την πορεία του επαμ τα τελευταία δύο χρόνια μπορεί να βρει αλήθειες στο

http://patari.org/forum/viewtopic.php?p=31976&sid=49c5bdd14578907212ad1af7910e2128

Ανώνυμος είπε...

Έλα παιδιά, απλά είναι τα πράγματα.

Αν ακούσετε την εκπομπή του Παπαδάκη υπάρχει link σε σχόλιο πιο πάνω θα καταλάβετε ότι Ο Χάρρυ εξαργύρωσε τους ψήφους του στο Σύριζα.

Ανώνυμος είπε...

Μονο βρισιες εχετε για τον Καζακη ολοι, οσοι μιλατε αρνητικα.
ΟΥΤΕ ΕΝΑ επιχειρημα ομως δεν εχετε στα οικονομικα και πολιτικα ερωτηματα, που θετει.

Ανώνυμος είπε...

Πωπω, ακομα και τον Χαρυ Κλυνν στρατολογησε το Συριζα εναντιον του Καζακη.
Εμ ,βεβαια, χαλαει πολυ τη σουπα ο Καζακης και δεν θελουν να χασουν την κουταλα.

Ανώνυμος είπε...

1ο Οσον αφορά αν το ΕΠΑΜ θα κατέβει σε εκλογές ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!!!!!Αν υπάρχει κόμμα που να τηρεί τέτοιες διαδικασίες ας μου το υποδείξετε παρακαλώ.Επιπλέον οποιος θέλει να αντιπαρατεθει πολιτικά και με επιχειρήματα απέναντι στον ΚΑΖΑΚΗ αλλα και οποιοδήποτε μέλος του ΕΠΑΜ είμαστε ανοιχτοι σε τέτοιου είδους συζητήσεις ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ!!! Τώρα αν το ΕΠΑΜ περνάει κρίση ΕΔΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Να λες μνημονιακο καποιον, που πρωτος μιλησε κατα του μνημονιου και καψουρη για εξουσια, ενω αρνηθηκε 1 θεση σε ψηφοδελτιο επικρατειας, μονο απο γεροντικη ανοια ή με υποσχεση καρεκλας απο το συριζα, μπορω να το εξηγησω.

Ανώνυμος είπε...

Το υπολοιπο κειμενο το διαβασατε κ. Κλυν; Στα ερωτηματα που βαζει ο κ.Καζακης μπορειται να απαντησετε με επιχειρηματα; Γιατι ο Καζακης στα ερωτηματα που κανει, απαντα με επιχειρηματα.
Αλλα κανει μπαμ, οτι δεν διαβασατε ολο το κειμενο.
Ντροπη σας, τα στερνα τιμουν τα πρωτα.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΡΥ, ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΠΕΤΑΞΑ ΤΙΣ ΚΑΣΣΕΤΕΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

XAXAXAX, τρελο γελιο. Φαινεται, διαβαζουν πολλοι πια Καζακη, και πανε και ρωταν, αυτα που ρωταει και ο Καζακης, δεν μπορουν να τους απαντησουν/κοιμησουν πια, και ειπαν να βαλουν κανεναν αγαπητο γενικα στο κοσμο, για να πληξουν την αξιοπιστια του Καζακη.

Αλλα ξερεις κατι, Χαρη; Την πατησες. Η πορεια του καζακη ειναι τετοια, που το κειμενακι σου δεν μπορει να σταθει με τιποτα, τουλαχιστον σε ατομα που παρακολουουν τον καζακη εδω και χρονια και διαθετουν στοιχειωδη κοινη λογικη.

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/yKwsJ6hOE4c?t=5m41s

ΑΝ, ΑΝ, ΑΝ, ΑΝ… ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

Αναφερω ΜΟΝΟ ΕΝΑ απο τα ερωτηματα που θετει ο Καζακης στο κειμενο, που δεν διαβασε ο Κλυν, αλλα εβαλε μονο τη παραγραφο που τα χωνει στο Τσιπρα.
Ο τσιπρας λεει, οτι θα επανακινησσει την οικονομια με την εξοικονομιση 25 δις απο τοκους στην τετραετια. Μα και τωρα καθε χρονο, αυτο ειναι περιπου το ποσο, περ. 5 με 6 δις το χρονο, που δινεται για δημοσιες επενδυσεις. Αρα, γιατι να εχουμε παραπανω αναπτυξη με τα ιδια ποσα; Και βαζω τωρα εγω ενα ερωτημα, μηπως θα τα δωσει σε παροχες; Ειναι 1,7 Ευρω την ημερα για καθε πολιτη. Οπως καταλαβατε, σωθηκαμε.
Και κατι αλλο, αυτοι που λετε, οτι τα χωνει μονο στο Τσιπρα, το γεγονος οτι λεει, οτι η κυβερνηση ειναι επικινδυνη τρομοκρατικη οργανωση, τι σας λεει; Οτι τους χαιδευει;

vasilis είπε...

Χαρούλη ώραία η εισαγωγή αλλά ξέχασες να προσθέσης και το υπόλοιπο κείμενο με τα επιχειρήματα.
Αλλιως σημαίνει ότι όλους αυτούς τους χαρακτηρισμούς τους εμπνευστηκες κοιτώντας άλλο πρόσωπο στον καθρέφτη και όχι αυτό του καζάκι.
Και με όλο το σεβασμό επιμένω σε αυτό γιατί αν δεν αναλύσεις τη θέση σου το κείμενο που δημοσίευσες είναι σοκαριστικά χυδαίο.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήταν πιο ξεκάθαρο το άρθρο αν έγραφες και τους λόγους που τον βρίζεις. Ο πρόλογος δεν μου λέει κάτι. Οπως πολλοί άλλοι ο Καζάκης λέει τα δικά του αλλά το θέμα δεν είναι να βρίζουμε κάποιον γενικά και αόριστα. Επιχειρήματα θα ήθελα να διαβάσω. Προσωπικά δεν πιστεύω κανέναν πλέον, ούτε τον Καζάκη ούτε κανέναν όμως όταν τα χώνουμε σε κάποιον καλύτερα να είμαστε ξεκάθαροι και κύριοι.

Ανώνυμος είπε...

Τους κυβερνητικους προδοτες τους εμαθε ο λαος και ειναι για ισοβια αφου εκτελουν γενοκτονια και υπηρετουν τις κατοχικες δυναμεις... Ομως τοπροβλημα ειναι με την δηθε κοινοβουλευτικη αντιπολιτευση σπο ακρα δεξια εως και ΚΚΕ που εγκλωβιζουν το λαο με ψευτιες και νομιμοποιουν τις κατοχικες δυναμεις μεσα στη βουλη , ειτε συναγελαζομενοι με Ραιχενμπαχ. Κατα τον εισαγγελεα Σακκα κσι την δικονομια ειναι ενοχοι και αυτοι για εγκληματικες πραξεις δια παραλειψεως που επισυρουν βαρυτατες ποινες καθειρξης Αυτος ειναι και ο Συριζα Χαρυ , για φυλακη δηλαδη...που αντι με 30 υπογραφες να καταγγειλει τη γενοκτονια και τη κατοχη, αντι να παραιτηθουν απο τη βουλη και να ενωθουν με το λαο κανουν ταξιδακια για συμφωνιες με τους τοκογλυφους και το ΔΝΤ

Ανώνυμος είπε...

Όταν και εφόσον γίνουν εκλογές, το αντιμνημονιακό παραμύθι για πολλούς χαχόλους που πιστεύουν στον ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ του δικομματικού πολιτικού συστήματος, που παίζει τα ρέστα του ελπίζοντας σε ευρωπαικά κονδύλια και χρηματοδοτήσεις,θα γίνει εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες. Πραγματικά αντιμνημονιακά κόμματα αυτήν την στιγμή δεν υφίστανται,τα δήθεν αντιμνημονιακά αποτελούν συγκυβερνητικές τσόντες τύπου ΚΟΥΒΕΛΗ και ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. Αν δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και το αντίστροφο διανθισμένοι με την σκληρή τσόντα των ΑΝΕΛ και τα κουρέλια του ΚΟΥΒΕΛΗ εφόσον ακόμα υφίστανται.

Ανώνυμος είπε...

Σταλινικοί και χιτλερικοί σπεκουλαδόροι της χρεοκοπίας.

Τίποτα δεν επιβεβαιώθηκε από όσα προφήτευε o Καζάκης και κυρίως ότι από τον 5/2010 θα φεύγαμε από το €υρώ και πως ο Χολαργός θα τύπωνε δραχμές.
Τον άκουσα με τα αυτιά μου, η σοβαροφάνειά του αρχικά με φόβισε και τον πίστεψα.
Οι εξελίξεις όμως τον διέψευσαν.
Στην πραγματικότητα προέβλεπε αυτό που ήθελε να επιβάλει.
Έστηνε αυτόεπιβεβαιούμενη προφητεία δηλαδή.
Επιχειρούσε να προκαλέσει αυτό που δήθεν προφήτευε.
Την χρεοκοπία της χώρας και των Ελλήνων δηλαδή.
Πολιτική καριέρα σπεκουλάροντας στην χρεοκοπία της χώρας.
Κλασική περίπτωση πέμπτης φάλαγγας αξιοποιώντας τα απομεινάρια του σταλινισμού στην Ελληνική επικράτεια.
Την ίδια ακριβώς τακτική ακολουθεί και η ‘ναζιστική αυγή’.
Η διαφορά τους είναι ότι οι ναζιστές είναι ποιο πειστικοί και πέτυχαν προς το παρόν να εγκλωβίσουν στο κόμμα τους το μεγαλύτερο κομμάτι του Λαού που προετοιμάστηκε καταλλήλως γι αυτό από τους ανά την Ελλάδα Καζάκηδες.
Η πατριωτική Αριστερά και ο Τσίπρας στηρίζουν τις πολιτικές τους στην σωτηρία της χώρας μέσα από ένα διαφορετικό σχέδιο προτάσσοντας τις ανάγκες της χώρας και όχι το μνημόνιο των δανειστών.
Δεν ποντάρουν στην χρεοκοπία για να επωφεληθούν από το χάος και να το παίζουν μάγκες όπως κάνουν οι ανύπαρκτοι Καζάκηδες.
Γι αυτό ο ‘μπάκακας’ του κ. Καζάκη είναι η πατριωτική αριστερά και όχι η μνημονική κυβέρνηση που βολεύει τις επιδιώξεις του.

Ανώνυμος είπε...

Στα στερνά σου Χάρι έχασες τη χάρη έχασες και τα λογικά σου. Γλύψε γλύψε το τσουπράκι μπορεί μετά να σου δώσει και κανά φραγκάκι.

Ανώνυμος είπε...

Θελετε να ανεβει η επισκεψιμοτητα του μπλογκ σας;
Θελετε να εχετε σχολια κατω απο τις αναρτησεις σας;
Θελετε να διαφημισετε νεο κομμα, νεα κινηση, νεα επιχειρηση;
Η λυση ειναι μια, απλη και εγγυημενη!

Βριστε τον Καζακη!

Τι; Νομιζετε, οτι υπερβαλλω; Δειτε εδω στο μπλογκ του Χαρυ, ποσα σχολια εχει σε αλλα ποστ και ποσα στην αναρτηση για τον Καζακη.

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνήστε ακόμα όσο είναι καιρός χαχόλοι της προδοτικής ανυπόληπτης ανθελληνικής αριστεράς .... εκτός από τις αντιμνημονιακές ηλιθιότητες προάγετε,με τις εντελώς ηλίθιες και ανερμάτιστες ιστορικά και μαρξιστικά λαθρομεταναστευτικές πανηλίθιες εμμονές σας,την άνοδο της καραστημένης ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τα ίδια κέντρα που στήνουν τις αντιμνημονιακές σας παπαριές τύπου ΣΥΡΙΖΑ και ΤΣΙΠΡΑ ... καλά ξέρουμε πως το ΚΚΕ είναι ο συστεμικός τσιλιαδόρος της αριστερής φενάκης.

Ανώνυμος είπε...

Απο σχολιο πραπανω:
,,Τίποτα δεν επιβεβαιώθηκε από όσα προφήτευε o Καζάκης και κυρίως ότι από τον 5/2010 θα φεύγαμε από το €υρώ και πως ο Χολαργός θα τύπωνε δραχμές.,,

Οτι θυμασαι χαιρεσαι, και αναθεμα αν καταλαβαινεις τι ακους.
Ο Καζακης, πρατηρωντας τις εξελιξεις, ελεγε παντα τα 2 με 3 σεναρια που ειχαν απο τις βρυξελλες ετοιμα να εφαρμοσουν, αναλογα με τη πορεια της οικονομιας. Το τονισε αυτο πολλες φορες, οτι εχουν διαφορα σχεδια με οριζοντα 6 μηνες, γιατι η κατασταση αλλαζει γρηγορα. Η εξοδος απο το Ευρω και η εισαγωγη ευρωδραχμης ή δραχμης, ελεγχομενης απο την ΕΚΤ ηταν μια πιθανοτητα. Αν αυτου, επειδη η κατασταση οσο πηγαινε και χειροτερευε ολο και πιο γρηγορα, εκτιμησαν οτι πρεπει να μας κρατησουν στο Ε, και να μας ,, κουρεψουν,, με την ψιλη.

Αλλα, αμα σας λειπει το IQ να καταλαβαιτε, μετα σας φταιει ο Καζακης.

Ανώνυμος είπε...

Πλακωσαν και τα παπαγαλάκια του συστήματος ΤΣΙΠΡΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΑΕ να σώσουν την χώρα .... ε ναι και ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ θα γίνουμε βάσει των σχεδίων των νεοφιλελεύθερων αφεντικών του ΣΥΡΙΖΑ που ονειρεύονται ΕΥΡΩ και ευρωπαικές ολοκληρώσεις με ευρωπαικά κονδύλια ..... και μισθούς λαθρομεταναστών θα παίρνουμε, τελικά ρε σεις αριστεροί της μεταπολίτευσης και της ευρωπαικής ξεφτίλας μαζί με εσάς και τις γαμημένες ιδέες σας ... που είναι οι ίδιες με τις ιδέες της ευρωπαικής νεοφιλεύθερης σοσιαλδεξιάς .... θα την πληρώσουμε και εμείς που μεταναστεύουμε ... με τα παιδιά μας που φεύγουν .... για να μείνετε εσείς ξεφτιλισμένοι υποανάπτυκτοι με τους λαθρομετανάστες που θα ελληνοποιήσετε όλους ανεξαιρέτως με τις ευλογίες της γαμημένης ευρώπης και αμερικής που λατρεύετε .... νεοφιλεύθερα τσουτσέκια.

Ανώνυμος είπε...

Είναι αντιμνημονιακός ο Καζάκης; Παραμονές των εκλογών "θυμήθηκε" ότι ο Καμμένος του έδινε "χρήματα" για να συνεργαστούν; Ακόμα κι αυτό να συνέβαινε, δεν το αποκαλύπτεις αυτήν την κρίσιμη για τη μάχη στιγμή. Ακόμα κι αν ο Καμμένος είναι ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου, περιμένεις μετά τις εκλογές για να το αποκαλύψεις. Γιατί; ...Γιατί αυτήν την ώρα πολεμάει "δίπλα" σου ...Γιατί αυτήν την ώρα κυριαρχεί η προτεραιότητα του πολέμου. Δεν είναι δυνατόν σε μια κρίσιμη "ενέδρα", όπου απαιτείται απόλυτη ησυχία, ν' αρχίσεις να μαλώνεις και να φωνάζεις σ' αυτόν που "ρεύτηκε" δίπλα σου. Ακόμα κι αν σε ενόχλησε απίστευτα, κάνεις υπομονή, γιατί είναι δευτερεύον αυτό το οποίο θα κερδίσεις μπροστά σε αυτό το οποίο θα χάσεις.
Κάτι τέτοιο έκανε ο Καζάκης σήμερα. Πραγματοποιεί μία πράξη, η οποία αποτελεί μνημείο βλακείας σε φυσιολογικές συνθήκες, αλλά αποτελεί έγκλημα προδοσίας σε συνθήκες πολέμου. Όμως, επειδή βλάκες δεν υπάρχουν σε τέτοιον βαθμό, είναι προφανές ότι κάτι άλλο συμβαίνει ...Ο Καζάκης απλά αναγκάστηκε να στερηθεί την "κάλυψή" του. Οι φλέγουσες ανάγκες των αφεντικών του τον ανάγκασαν ν' "αποκαλυφθεί". Τα νούμερα δεν τους βγαίνουν και παίζουν τα "ρέστα" τους. Ρισκάρουν να "κάψουν" τα πιο καλά "χαρτιά" τους. Ο Καζάκης εξαιτίας τους απέδειξε αυτό, το οποίο όλοι μας υποψιαζόμασταν ...Απέδειξε ότι είναι ένας τυπικός σταλινικός χαφιές. Αποκαλύφθηκε, όχι επειδή ο ίδιος είναι βλάκας, αλλά επειδή τα περιθώρια του δικομματισμού είναι πολύ "στενά" και ο δικομματισμός δεν έχει την πολυτέλεια να προστατεύει τους χαφιέδες του. Ο Καζάκης μπορεί να μην τα "πήρε" από τον Καμμένο, όπως ισχυρίζεται, αλλά σίγουρα τα "πήρε" από τον δικομματισμό, προκειμένου να κάνει ζημιά στον Καμμένο.
...Να κάνει ζημιά στον Καμμένο, ο οποίος κατά τη μαρτυρία του προσπάθησε να τον "δωροδοκήσει". Ομολογουμένως μια τέτοια "δωροδοκία" είναι μάλλον πρωτοφανής για τα παγκόσμια χρονικά. Για τι ακριβώς θα του έδινε χρήματα ο Καμένος; Θα του έδινε χρήματα, για να κάνει αυτό, το οποίο έτσι κι αλλιώς θα έκανε από μόνος του; Μήπως θα του έδινε χρήματα για "μεταγραφή" στο κόμμα του σε μια εποχή που όλη η στρατηγική των εχθρών του είναι να του αποδώσουν αριστερή "ταυτότητα", προκειμένου να τον εξουδετερώσουν; Έστω όμως κι έτσι. Εφόσον αυτό, το οποίο καταγγέλλει ο Καζάκης, ήταν τόσο σημαντικό όσο αφήνει να εννοηθεί, γιατί το αποκαλύπτει τώρα ελάχιστες ημέρες πριν τις εκλογές και όχι στον πραγματικό χρόνο που αυτό έλαβε χώρα; Ως εκπαιδευμένος από τους καλύτερους δασκάλους του Περισσού συνωμότης, γιατί δεν την "έστησε" στον Καμμένο, ώστε να μεγιστοποιήσει τη ζημιά του;

Ανώνυμος είπε...

Όμως, ο χαφιές Καζάκης δεν σταματά σ' αυτήν την καταγγελία. Ως γνήσιος σταλινικός χαφιεδοπρακτορίσκος, συνεχίζει στα γνώριμα γι' αυτόν "μονοπάτια" ...Στα γνώριμα μονοπάτια της γκεμπελίστικης προπαγάνδας. Δεν προσπαθεί να θίξει μόνον την ηθική ακεραιότητα του Καμμένου, αλλά προσπαθεί να σκορπίσει τη θλίψη και την απογοήτευση στον βασικό πυρήνα των οπαδών του. Τι λέει; Ότι, τζάμπα κόπο κάνουν που τον στηρίζουν. Γιατί; Γιατί πολλοί, από τους πρώην νεοδημοκράτες βουλευτές, οι οποίοι στελεχώνουν σήμερα το κόμμα του Καμμένου, μετά τις εκλογές θα το εγκαταλείψουν, για να "επιστρέψουν" στη Ν.Δ.. Αυτό από πού το γνωρίζει ο "καλύτερος οικονομολόγος" της χώρας; Μήπως εκτός από "καλύτερος οικονομολόγος" της χώρας είναι και ο "καλύτερος προφήτης" της χώρας; ...Ή μήπως είναι τίποτε άλλο ...πιο γήινο;
Από πού αντλεί αυτήν την πληροφόρηση; Γνωρίζει κάτι, το οποίο εμείς οι υπόλοιποι αγνοούμε; Άλλωστε δεν είναι πρώτη φορά, που δείχνει ότι κατέχει περίεργες πληροφορίες. Να θυμίσουμε στον αναγνώστη τις καταγγελίες του Καζάκη για τη "Σπίθα" του Θεοδωράκη. Επιπλέον υπάρχουν κι άλλα σκοτεινά σημεία. Η συνεργασία του με τον Παπαθεμελή, τι ακριβώς είναι; Αντισυστημική; Αντιμνημονιακή; Ιδεολογική; Θρησκευτική; Ο Παπαθεμελής είναι γνωστός στους παροικούντες την "Ιερουσαλήμ". Δεν είναι φρέσκο πρόσωπο, που το ανακάλυψε ο Καζάκης. Αντιπροσωπεύει μία από τις "σκοτεινότερες" πλευρές της Μεταπολίτευσης. Έχει περάσει καί από τους δύο γίγαντες του δικομματισμού, διαχειριζόμενος πάντα πολύτιμα για τον δικομματισμό πόστα ...Στην κυριολεξία εδώ και τριάντα χρόνια "δουλεύει" τους πάντες με έναν τρόπο πρωτοφανή στα παγκόσμια χρονικά.
..."Θρησκόληπτος" σοσιαλιστής, δεν πρέπει να υπάρχει άλλος εκτός από τον Παπαθεμελή ...Εκλεκτός του Αγίου Όρους, που να διετέλεσε σχεδόν μόνιμος Υπουργός της "τζαμαχιρίας" του ΠΑΣΟΚ, δεν πρέπει να υπάρχει άλλος. Με αυτόν πήγε και συνεργάστηκε ο Καζάκης για να μας "σώσει"; Ο "καλύτερος οικονομολόγος" της χώρας; Τι σχέση έχει ένας άθεος με έναν θρησκόληπτο; Τι σχέση έχει ένας ΚΚΕς με έναν "μακεδονομάχο"; Τι σχέση έχει ένας σταλινικός με έναν Υπουργό Δημοσίας Τάξης; Ο "καλύτερος οικονομολόγος" της χώρας δεν συνεργάστηκε —με κέρδος— με τον Καμμένο και συνεργάστηκε τζάμπα με τον Παπαθεμελή;

Ανώνυμος είπε...

Κατά τη γνώμη μας ο Καζάκης με αυτήν την καταγγελία "αυτοκτόνησε". Έγινε ένας "μουτζαχεντίν μάρτυρας" του δικομματισμού και έδωσε μόνος του τέλος στη μικρή έτσι κι αλλιώς "πορεία" του ...Αποκαλύφθηκε. Αυτός, ο οποίος δήθεν από τους πρώτους προσπάθησαν να συνθέσουν το αντιμνημονιακό μέτωπο κατά του προδοτικού δικομματισμού, την κρίσιμη ώρα το πρόδωσε. Ο Καζάκης "κάηκε", προσπαθώντας να εξυπηρετήσει τις "φλέγουσες" ανάγκες του δικομματισμού. Αυτό θα το καταλάβει και ο ίδιος άμεσα από την ενστικτώδη αντίδραση του κόσμου. Ο κόσμος μπορεί να διακρίνεται από άγνοια, αλλά χαζός δεν είναι. Μπορεί να καταλάβει πότε και ποιος έχει κέρδος από κάθε ακραία ή παράξενη πολιτική πράξη ...Μια πράξη σαν κι αυτήν, που έκανε σήμερα ο Καζάκης.
Την ίδια ώρα που ο Καζάκης "πολεμά" τον Καμμένο και η "σύντροφός" του Παπαρήγα κάνει κάτι ανάλογο. Δίνει κι αυτή τον υπερπάντων αγώνα για τη σωτηρία του δικομματισμού. Πολεμά από τη δική της "πτέρυγα" τον δικό της αντίπαλο, που είναι ο Τσίπρας. Προσπαθεί κι αυτή να αποδομήσει από την αριστερή του πλευρά το άτυπο αντιμνημονιακό μέτωπο. Πώς προσπαθεί να το αποδομήσει; ...Με τον πιο πρόστυχο τρόπο ...Με τον γνωστό τρόπο των χαφιέδων και των πρακτόρων ...Με τον τρόπο που ένας φασίστας προσπαθεί να "ακυρώσει" το νόημα της ίδιας της εκλογικής διαδικασίας. Προσπαθεί να "χτυπήσει" την ελπίδα, που καλλιεργούν οι δημοκράτες, για τα αποτελέσματα που θα φέρουν οι εκλογές. Τι λέει; Ότι, ακόμα κι αν επικρατήσει το αντιμνημονιακό μέτωπο, δεν θα σημαίνει τίποτε για τους πολίτες ...Θα είναι μια "γιορτή" των λίγων ημερών.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στον Καζακη είναι ότι δεν «προσκυνά» κανένα ,ούτε τον Μίκη Θεοδωράκη ούτε τον Μανώλη Γλέζο , και ας έχει πει για αυτούς ότι είναι «Η προσωποποίηση των αγώνων του Ελληνικού λαού» , παρόλα αυτά όταν οι δυο βγαίνουν και κάνουν άστοχες δηλώσεις , βγαίνει και τους κάνει κριτική , που κανείς άλλος δεν τολμά

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε έκανες τόσο κόπο για να μας πεις ότι ο Καζάκης αρνήθηκε να πολεμήσει στο πλάι του εχθρού και δεν έκανε ησυχία όταν ο συρφετός ξεπούλαγε τα όνειρα και τις προσδοκίες ενός ολόκληρου λαού. Θα μπορούσες να το πεις με πολύ λιγότερα λόγια όπως το έκανε ο Χάρρυ στον ΑΝΤ1.

Ανώνυμος είπε...

Δεν αυτοκτόνησε ο ΚΑΖΑΚΗΣ συστεμικοί χαχόλοι παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ ο ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ αυτοκτόνησε που ταυτίστηκε με το πουλημένο όπως θα αποδειχθεί μετεκλογικά απόκομμα του ΣΥΡΙΖΑ. Το ποιός είναι βλάκας ο χρόνος θα το καταδείξει.

Ανώνυμος είπε...

Από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης του "αλεξιπτωτιστή" Καζάκη είχαμε επισημάνει ένα πολύ απλό πράγμα. Ήταν πολύ γρήγορη η ανάδειξή του, για να είναι φυσική και άρα να προέρχεται από τις "ζυμώσεις" της κοινωνικής βάσης. Πολύ γρήγορα έγινε ομοεπίπεδος και "ομοτράπεζος" των επαγγελματιών προπαγανδιστών του συστήματος εξουσίας. Πολύ γρήγορα "ανακάλυψαν" τον "αντιστασιακό" τα φερέφωνα του δικομματισμού. Πολύ γρήγορα έγινε "επώνυμος" συνομιλητής των διαφόρων "γιγάντων" της ενημέρωσης. Πολύ γρήγορα έφτασε η "φήμη" του στις εσχατιές της επαρχίας.
Εκ των δεδομένων, δηλαδή, θεωρούνταν "ύποπτος" στις ύποπτες εποχές μας. Δεν γίνονται από φυσικού τους τέτοιες εξελίξεις. Τέτοιες θεαματικές "ανόδους" μόνον το σύστημα και το παρακράτος μπορεί να μεθοδεύσει. Πολύ γρήγορα "τρύπωσε" στο "διαδίκτυο", όχι απλά ως φωνή διαμαρτυρίας, αλλά σαν εναλλακτική κυβερνητική "λύση" ...Πάρα πολύ γρήγορα ...και αυτό το λέει ο γράφων, ο οποίος δεν είναι άσχετος με το θέμα ...Το λέει ο γράφων, ο οποίος αρθρογραφεί για πολλά χρόνια μέσα σε αυτό και γνωρίζει πάνω-κάτω τις "ταχύτητες" με τις οποίες προοδεύει κάποιος με μόνο εφόδιο το έργο του.

Ανώνυμος είπε...

Η "πρόοδος" του Καζάκη ήταν κάτι παραπάνω από ύποπτη. Απέκτησε οπαδούς, χωρίς να έχει το έργο εκείνο, που "κατασκευάζει" οπαδούς. Χαρακτηρισμοί του τύπου ..."ο καλύτερος οικονομολόγος" της πατρίδας είναι βέβαιο πως δεν ήταν αυθόρμητοι. Με ποια εφόδια "καλύτερος"; ...Με ένα πτυχιάκι της πλάκας, το οποίο το διαθέτει πλέον η μισή Ελλάδα και το οποίο ποτέ δεν αξιοποιήθηκε στο αντικείμενο της επιστήμης που υποτίθεται ότι περιγράφει; ...Με μια αρθρογραφία επί παντώς του επιστητού σε μια φυλλάδα τρίτης γραμμής; Πώς μπορείς να αξιολογήσεις την "ποιότητα" ενός οικονομολόγου χωρίς παρελθόν στην πραγματική αγορά και χωρίς κανένα έργο στην επιστήμη του; Με συνεντεύξεις σε δευτεροτρίτα κανάλια της επαρχίας; Με περιοδείες της πλάκας; "Να σου πω και να μου πεις"; "Να μαζευτούμε στο κουτούκι να τα πούμε και να γνωριστούμε;" Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.
Η περίπτωση Καζάκη είναι μοναδική περίπτωση στην Ελλάδα και μπορεί και στον κόσμο ολόκληρο. Ποτέ και κανένας επιστήμονας δεν διακρίθηκε στην επιστήμη του, χωρίς να ασχολείται επαγγελματικά με αυτήν και χωρίς καθόλου συγγραφικό έργο. Ο Καζάκης μυστηριωδώς αναδείχθηκε σαν "επιστήμονας" εκτός επιστημονικής κοινότητας. Ξεκίνησε να δίνει μια "αλυσίδα" συνεντεύξεων, επειδή απλά έδινε καλές συνεντεύξεις. Η προηγούμενη συνέντευξη ήταν ο λόγος της ύπαρξης της επόμενης. Ρωτούσες ποιος ήταν ο Καζάκης και σε παρέπεμπαν σε βίντεο. Από βίντεο τη Μενεγάκη κρίνεις και όχι κάποιον επιστήμονα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό, δηλαδή, που έγινε με τον Καζάκη, δεν έχει ξαναγίνει. Από το "πουθενά" και με εφόδιο το "τίποτε" διεκδίκησε τα πάντα. Μια "μελέτη" του πάνω στις απόψεις του δεν υπάρχει. Να την τυπώσει κάποιος και να τη μελετήσει στο σπίτι του με την ησυχία του. Να τυπωθεί η μελέτη και να "εγγυάται" η ίδια την αξιοπιστία και την επιστημοσύνη αυτού που τη συνέταξε. Βιβλίο θέλησε να κυκλοφορήσει ως "φίρμα" πλέον ο Καζάκης και το έκανε με "μαζέματα" του παρελθόντος. Με άρθρα του από την εποχή που δεν τον γνώριζε κανένας σαν "σωτήρα" ...τον "καλύτερο" οικονομολόγο της χώρας.
Κατά την άποψή μας δεν υπήρχε ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να είναι "καθαρός" για έναν πολύ απλό λόγο. Το παρελθόν του είναι καταδικαστικό για τον ίδιο. Υπήρξε σταλινικός και μάλιστα οργανωμένος. Σταλινικός, "ψημένος" στον αυθεντικό σταλινισμό μέσα στις δομές του σταλινικού ΚΚΕ. Ο σταλινισμός είναι "αρρώστια". Είναι πνευματική "αναπηρία". Ως εκ τούτου πρέπει ν' αντιμετωπίζεις τον φέροντα αυτήν την "αναπηρία" ως "ανάπηρο" ...Ως μόνιμα "ανάπηρο" ...Ως εκ του πονηρού "ανάπηρο", εφόσον είναι βέβαιο ότι έχει μάθει να ζει πλούσια εξαιτίας αυτής. Δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτήν την "αναπηρία", είτε επειδή δεν το επιθυμεί ο ίδιος είτε επειδή δεν το επιθυμούν αυτοί οι οποίοι του την "προκάλεσαν" και άρα μπορούν να τον εκβιάζουν.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο εκβιασμός είναι το μόνιμο και σίγουρο χαρακτηριστικό των σταλινικών. Γι' αυτόν τον λόγο ισχύει το γνωστό ..."μία φορά σταλινικός, για πάντα σταλινικός", όπως συμβαίνει με όλους τους χαφιέδες. Όπως δεν σε αφήνει ποτέ ο ασφαλίτης να ξεφύγεις από την ιδιότητα του πληροφοριοδότη, εκβιάζοντάς σε, έτσι δεν αφήνουν και τους σταλινικούς να ξεφύγουν από το χαφιεδιλίκι. Οποιοσδήποτε έχει μπει στις "δομές" του ΚΚΕ, είναι εκβιάσιμος. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι. Για χίλιους λόγους μπορούν να τον εκβιάζουν ...όπου και να έχει "φτάσει" στη ζωή του. Από τα μαθήματα, που μπορεί να πέρασε στο Πανεπιστήμιο χωρίς εξετάσεις, μέχρι έναν ευνοϊκό διορισμό για το "ξεκίνημά" του στη ζωή, κάπου "χρωστάει" ..."Χρωστάει" και συνήθως ξεπληρώνει με τον μόνο τρόπο που ζητείται από έναν σταλινικό ...Με χαφιεδισμό.
Όλοι οι σταλινικοί ανεξαιρέτως χαφιεδίζουν οπουδήποτε κι αν δραστηριοποιούνται. Όταν υπάρχει σταλινικός στην υπηρεσία, στο εργοστάσιο, στη γειτονιά ή στο καράβι, μην ψάχνεις στους άσχετους τον χαφιέ. Οι σταλινικοί αποτελούν την πιο εξειδικευμένη μορφή του παρακράτους. Είναι οι "φουνταριστοί" του παρακράτους μέσα στην κοινωνία ...Οι "αγαπημένοι" των ξένων μυστικών υπηρεσιών και της κρατικής ασφάλειας. Όταν δεν χαφιεδίζουν απ’ ευθείας οι ίδιοι ως πρόσωπα, μαζεύουν πληροφορίες για το κόμμα, ώστε να τις διαπραγματευτεί το ίδιο ως "πακέτο".

Ανώνυμος είπε...

http://eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2012/05/telos-epoxis.html ΤΟ ΠΛΗΡΕς ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσουν τα αυθόρμητα κείμενα τεραστίων διαστάσεων κομμένα και ραμμένα προς χρήση σε blogs και τα οποία είναι κενά περιεχομένου. Με τις υγείες σας.

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερω αν αρεσουν σε σενα η σε κανεναν αλλο αυτα τα ¨κενα κειμενα¨ ....γραψε εσυ καποια αλλα,πληρη αλλα με επιχειρηματα... και προπαντως...το πιο σωστο ειναι να μην χυδαιολογουμε η χαρακτηριζουμε αλλες αποψεις με μειωτικους χαρακτηρισμους...επειδη απλα λεει την αποψη του...αυτα και καλη συνεχεια

Ανώνυμος είπε...

Σιγά τα επιχειρήματα καημένε ... είναι ο ΚΑΖΑΚΗΣ σταλινικός και γι αυτό πάμε στον ΤΣΙΠΡΑ μέσω ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ .... με το να γράφεις κατεβατά που στερούνται επιχειρημάτων ... μόνον σαν παραπέτασμα καπνού ... και στάχτη στα μάτια μόνον μπορούν να εκλειφθούν ... ο ΚΑΖΑΚΗΣ είναι σταλινικός ... και ο τσιπρασ είναι κομαντάντε ΤΣΕΚΕΒΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Το κλύσμα του Τραϊανού στον κύριο Καζάκη είναι βαθύ και πονάει..

Λίγο patari.org και λίγο ΕΑΜ-Β΄και μας τελείωσε ο Κύριος Καζάκης..

Ραελιανά απολειφάδια του ΕΠΑΜ αφήστε τον γίγαντα Χάρρυ Κλυν ήσυχο.

Είτε έχει δίκιο για το ΣΥΡΙΖΑ είτε άδικο, (εγώ πιστεύω ότι ο χρόνος θα του δείξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι επίσης ένα νεοταξίτικο κατασκεύασμα) στο θέμα του Καζάκη έχει δίκιο.
Ο Καζάκης είναι πεμπτοφαλαγγίτης. Κατέστρεψε το κίνημα των πλατειών που πήγε να οργανωθεί γύρω από το ΕΠΑΜ.
Σαμπόταρε κάθε διαμαρτυρία.
Όχι στην διαμαρτυρία έξω από την Γερμανική πρεσβεία, όχι στην κατάληψη της ΤτΕ, όχι, όχι, όχι...
Στέκια έφτιαξε για να πίνουν καφέ κάτι τελειωμένοι 40-50 ετών, πανό και κονκάρδες όπως κάνει το ΚΚΕ, κάτι λαμπαδηφορίες που του έμαθαν τα φιλαράκια του οι νεοπαγανιστές, όλοι ακροδεξιοί και ναζί, που απλά δεν ήθελαν να ενταχθούν στα Χρυσά Αυγά και πήγαν μαζί του.
Έχεις απόλυτο δίκιο για τον Καζάκη Χάρη.
Μπες στο πατάρι Χάρρυ να διαβάσεις να φρίξεις!!!

Ανώνυμος είπε...

χαφιέδες ... σταλινικούς .... τα επιχειρήματα σου είναι ακλόνητα ... η κυρά κατίνα της γειτονιάς μου .... καλυτερα επιχειρηματολογεί ... όταν ξεκατινιάζεται ...

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα Χάρρυ και σε είχα σε υπόληψη. Από όοοοολο το άρθρο που ήταν μέχρι αηδίας τεκμηριωμένο, εσύ κράτησες τον πρόλογο γιατί προφανώς σε νοιάζει η άνοδος της αριστεράς και το τι θα γίνει μετά ούτε που σε καίει. Άσε εμάς που μας καίει να κρίνουμε αυτά που λέει ο καθένας και με τι επιχειρήματα τα λέει. Τέλος μου λέει πάααρα πολλά το γεγονός ότι μπήκες στη διαδικασία να απαντήσεις στο άρθρο του Καζάκη μόνο με ύβρις. Ένα ολόκληρο άρθρο επιχειρηματολογίας και εσύ σαν τον κοινό μπακάλη της γειτονιάς σκούζεις για το αν θα πάθει ζημιά ο Συριζα. Τέτοιος που είναι καλά θα πάθει...

Ανώνυμος είπε...

ΠΩ ΠΩ πλάκωσε και η συνιστώσα ΕΑΜ ΥΔΡΟΧΟΟΣ με τα ακλόνητα επιχειρήματα ....

Ανώνυμος είπε...

Αυτα τα γελοια σεντονια, που ριχνουν λασπη, σε διαφορες παραλλαγες στο Καζακη, ειναι απο ενα ανωνυμο του διαδικτιου, που λεγεται ταχα Τραιανος, εχει ενα μπλογκ το Υδροχοος, εχει γραψει βιβλια, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ. Δεν ξερουμε ποιος ειναι πραγματικα, δεν υπαρχει ουτε μια φωτογραφια του που θενα. Απο ενα στην ουσια ανωνυμο τυπο, αρα ανυπαρκτο, δεν πιστευω λεξη.

Ανώνυμος είπε...

Λίγο ΕΑΜ .... λίγο αστρολογία ... ήρθε κι έδεσε το γλυκό του ΣΥΡΙΖΑ .... ΝΆΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ....

Ανώνυμος είπε...

ενταξει...συνιστωσα εαμ β και καθαρισαμε...τον εσβησες τον Τραιανου με αυτο το σχολιο....πςςςςςςςςςςς

vasilis είπε...

Φίλε με το σεντονί. Εχεις απόλυτο δίκιο. Το μεγαλύτερο ελλάτωμα του καζάκι είναι η ειλικρινιά του. Του κάνουν προτάσεις κάτω από το τραπέζι και αυτός βγαίνει και τις ανακοινώνει σε αμας τους χαχαλους, την πλεμπα.
Τα υπόλυπα που αναφέρεις ειναι απλως δικιές σου ατεκμηρίωτες απόψεις.
Και κάτι ακόμα. ο διάλογος εδώ γίνεται για την κριτική του καζακή στον τσιπρα και το σχολιο του χάρυ κλύν. Για αυτό το θέμα έχεις να πεισ κάτι συγκεκριμένο που να βοηθήσει στο διάλογο εκτος του ότι γενικα και αόριστα ο καζακης ειναι σταλινικος πρακτορας του συστήματος που πολεμάει όλους όσους θέλουν το καλό μας.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΧΑΡΡΥ ΜΟΥ ..... ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΑΜ ΥΔΡΟΧΟΟΥ .... ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ .... ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ .... ΕΠΕΙΔΗ ΦΤΥΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ .... ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ..

Ανώνυμος είπε...

ενω τους αλλους που τους βλεπεις....σε σωσανε ε;;; ενταξει δηλαδη το ρηγα φεραιο...τον ξερανε;;;η εγραφε με το ονομα του μηπως ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΛΛΗΝ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ...το θεμα ειναι αν ειναι καποιος ανωνυμως η επονυμως;;;αν αυτα που λεει ανταποκρινονται σε καποια πραγματικοτητα ειναι το θεμα...και αυτο ειναι θεμα του καθενος να το κρινει...το να λεμε κατι απαξιωτικο απλα για να αποδομησουμε μια αποψη,δε λεει απολυτως τιποτε

Ανώνυμος είπε...

Αχαχαχαχα, ο Τραιανος-Υδροχοος, που δεν τον εχουμε δει ποτε και το Παταρι με τις 96 πικραμενες!!!
Το καλυτερο ειναι η λεξη ,,ραελιανος,,!!! Αχαχαχαχα, αυτοι ειναι τελειως εκτος πραγματικοτητας.
Ρε κατι σουργελα με ΑιΚιου αμοιβαδας.
Ελα, ρε Σουργελατε, πιες κανενα λεξοτανιλ και μετα πηγαινε και γραψε στο μλογκ σου, σ αυτο που γραφεις, οτι η καταριψη των διδυμων πυργων ηταν σατανιστικη τελετη!!!! Τετοια ατομα, που πιστευουν σε οτι ανοησια κυκλοφορει στο ιντερνετ γραφουν λασπες για τον Καζακη. Αξιολυπητοι!

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμος η επωνυμος το ορθον

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ΕΑΜ Β ΥΔΡΟΧΟΕ άσε μας στον πόνο μας ... και στην μιζέρια μας ..

iraklis k είπε...

σιγα σιγα ξεκαθαριζουν τα πραγματα ,το αρθρο αυτο κυριε χαρη κλυν δεν εχει ουτε ενα επιχειρημα για πιο λογο βγαζετε αυτη την χωλη για τον καζακη ,ενα ανθρωπο που εχει κανει ενα τεραστιο αγωνα τοσα χρονια και με την επιστημονικη και πολιτικη του ενημερωση εχουμε μαθει και εχεις μαθει πραγματα που μας ανοιξαν νεους οριζοντες στο πως να ανατρεψουμε αυτο το συστημα που μεσα σε αυτο το συτημα ειναι και ο συριζα ειτε το θελεις ειτε οχι,αν νομιζεις οτι με στημενες εκλογες και κομματα που εναλλαζονται εξυπερετοντας τα ιδια συμφεροντα μπορει να αλλαξει η κατασταση τοτε τι να πω μαλλον μονο προσωπικα συφεροντα βλεπω να εχετε με το συριζα κυριε χαρρυ κλυν και τιποτα αλλο ,αντε και βουλευτης μεσα σε ενα κατοχικο κοινοβουλιο οπως λεει και ο καζακης ,να γινετε και εσεις ενας νεος κουβελης,δαμανακη,ανδρουλακη,ψαριανος κτλ (πρωην συριζαιοι)μα στο λεει καταμουτρα θα ειμαι η συνεχεια ενος διεφθαρμενου συστηματος που εξυπερετητε και εκβιαζετε απο την Ε.Ε Τι δεν καταλαβενεις ?

Ανώνυμος είπε...

O Τραινος ειναι ανυπαρκτος, ειναι κολπο του Ιανου, να πουλαει τα βιβλιου του παρακριβα. Τραιανος, βγαλε το Τρα, εχεις Ιανος. Μπεεε, προβατα. Αν ο τυπος υπηρχε, και δεν εμφανιζοταν εστω απο ιδιοτροπια, κατι θα υπηρχε για αυτον, αφου θα ηταν υπαρκτο προσωπο. Δεν υπαρχει τιποτα για τον Τραινου, γιατι δεν υπαρχει.

Ανώνυμος είπε...

Τον Σεπτέμβριο του 2013 (19/9) εκδικάζονται οι δύο αγωγές του Πάνου Καμμένου προς τον ΔΟΛ για ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση.
Το γιατί είναι “κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση” πιθανότατα να μην το γνωρίζουν πολλοί. Σήμερα λοιπόν αποκαλύπτουμε τα ντοκουμέντα μίας βρώμικης ιστορίας. Μίας υπόθεσης που αποτελεί βιασμό της ίδιας της δημοκρατίας και είναι ενδεικτική του πως ακριβώς λειτουργεί το σύστημα της διαπλοκής. Αξίζει να την διαβάσετε, είναι σύντομη και ανεξάρτητα του τι πιστεύετε πολιτικά, αν δεν είστε διαπλεκόμενο λαμόγιο, σίγουρα θα σας αγγίξει. Όπως άγγιξε την γενιά μας, τα παιδιά και τα εγγόνια μας.
Καλοκαίρι 1999. Ο Πάνος Καμμένος ως βουλευτής της ΝΔ, αρχίζει την διερεύνηση του μεγάλου σκανδάλου των υποβρυχίων. Του μοναδικού σκανδάλου που οδήγησε υπουργό στην φυλακή, που όμως εμπλέκει όλη την τότε πολιτική ηγεσία. Τα γνωστά “υποβρύχια που γέρνουν” αλλά χρυσοπληρώθηκαν από τον Ελληνικό λαό. Με δάνεια βεβαίως βεβαίως.
Μετά τα πρώτα στοιχεία, τους διαγωνισμούς, την επιστολή εταιρείας που αποδείκνυε πως ο διαγωνισμός ήταν φωτογραφικός, η εφημερίδα “Το Βημα” ξεκινά ένα κρεσέντο συκοφαντικών δημοσιευμάτων κατά του βουλευτή. Σε παραληρηματική μορφή, με χυδαιες αναφορές που θα προκαλούσαν γέλιο εάν δεν γραφόντουσαν στο “σοβαρό Βήμα”.
20 συκοφαντικά δημοσιεύματα. 20 ξεχωριστά “μηνύματα” προς τον βουλευτή, άσχετα με την υπόθεση, προκειμένου να τον χαρακτηρίσουν “γραφικό” και “συνωμοσιολόγο”.
Ο Πάνος Καμμένος προσφεύγει στην δικαιοσύνη, ενώ παράλληλα το 2001, συντάσσει την αναφορά για το σκάνδαλο των υποβρυχίων, που έμελλε μετά από 11 χρόνια να οδηγήσει στην φυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου, αποκαλύπτοντας έναν δαίδαλο διακίνησης μαύρου χρήματος με εκατομμύρια “ορφανές μίζες” που δεν μπορούν να “ταυτοποιηθούν”. Ο τ. υπουργός καλεί απεγνωσμένα τον δικαστή να φέρει το ΚΥΣΕΑ και τον τ. πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη.
Στις 14/2/2002 γίνεται η δίκη την οποία ο Πάνος Καμμένος κερδίζει πανηγυρικά. Ο ΔΟΛ εξαναγκάζεται να ζητήσει “συγγνώμη” από τον βουλευτή με την ακόλουθη διατύπωση:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή, 20 ολόκληρα δημοσιεύματα, ήταν βασισμένα σε “ανακριβείς πληροφορίες”! 20 συκοφαντικές, αναληθείς αναφορές, όλως τυχαίως κατά την διάρκεια διερεύνησης ενός από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της μεταπολίτευσης, “δεν είχαν πρόθεση να βλάψουν τον Πάνο Καμμένο”. Τον σέβονται και τον τιμούν. Ίσως κάποιος κακόπιστος να πει ότι ήθελαν να τον κάνουν να το βουλώσει.
Για την ιστορία, ο Πάνος Καμμένος ολοκλήρωσε την έρευνα του, οδηγώντας τον Άκη Τσοχατζόπουλο στην φυλακή, ως επικεφαλής της εξεταστικής για τα υποβρύχια για λογαριασμό τότε της ΝΔ (2011). Δίνοντας ακόμα και την κατεύθυνση που θα έπρεπε να κινηθεί η δικαιοσύνη για να μην υπάρχει παραγραφή.
Μεσολάβησαν βεβαίως τα εμετικά δημοσιεύματα για τα ελικόπτερα, προεκλογικά, από εφημερίδα που έκλεισε μετά τις εκλογές και ο εκδότης της διορίστηκε στην ΕΡΤ.
Πάλι ο Πάνος Καμμένος προσέφυγε στην δικαιοσύνη, πάλι ο κύριος Λιάτσος ζητούσε συγγνώμη. Κατόπιν εορτής. Εδώ βέβαια ήταν ένα βρώμικο προεκλογικό παιχνίδι.

Ανώνυμος είπε...

Και στις δύο περιπτώσεις, ο Πάνος Καμμένος δεν δέχθηκε να πάρει χρήματα ως αποζημίωση.
Και ερχόμαστε στο σήμερα. Τα υποβρύχια και ελικόπτερα, έγιναν κότερα. Την ίδια στιγμή που πληρώνονται τα “ακούρευτα” ομόλογα από το αίμα του Ελληνικού λαού. Ακούρευτα ομόλογα που όλως τυχαίως βοήθησαν αυτούς που “τόλμησαν” ακόμα και να πενταπλασιάσουν τα λεφτά τους μέσα σε έναν χρόνο. Τύποι όπως ο γαμπρός της Κλίντον, η Deutsche Bank, το fund του Σόρος.
Είναι η ώρα που πληρώνονται αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα οδηγώντας τη στην μέγγενη του μνημονίου. Που τώρα ακόμα και ο τέως πρωθυπουργός Παπανδρέου, το αποκαλεί “πείραμα, εκβιασμό, δημιουργημα της συντηρητικής δεξιάς της Ευρώπης” και άλλα γραφικά, όπως το 10λεπτο που δεν υπήρξε ποτέ.
Ο Καμμένος, πρέπει να το βουλώσει τώρα που εισπράττουν οι εγκληματίες. Ουδείς έγραψε ότι ο Καμμένος δικαιώθηκε για τις αποκαλύψεις περί του Ανδρίκου Παπανδρέου και της εμπλοκής του σε επενδυτικές εταιρείες ή εταιρείες πράσινης ανάπτυξης. Εάν είχε συμβεί αυτό σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, θα είχαμε γεγονότα Αιγύπτου.
Στην Ελλάδα της κατοχής, είναι τέτοια η σήψη, όπου οι νταβατζήδες – εκδότες δεν ντρέπονται ακόμα και να αλλοιώνουν δημοσιογραφικά δικαστικές αποφάσεις.
Όταν φθάσουν να εκδικαστούν οι νέες αγωγες του Καμμένου στον ΔΟΛ, τα λεφτά θα έχουν ήδη φτερουγίσει, πιθανά και πολλοί από τους συνεργούς. Οι Ελβετικές εταιρείες κλείνουν η μία μετά την άλλη, αφού ολοκλήρωσαν το πλιάτσικο, για να μην αφήσουν ίχνη. Τα βρώμικα δάνεια, πληρωμένα από τον Ελληνικό λαό, ξεπλένονται στις Bad Banks του ΤΤ, της Proton κλπ. Και όλοι σιωπούν. Όλοι πήραν μερίδιο από το αίμα των παιδιών μας και με γεμάτο στόμα σφυρίζουν αδιάφορα. Όποιος τολμά να αρθρώσει λόγο, εξοντώνεται ηθικά από την μέγγενη της διαπλοκής που προεκλογικά (2009) μας παρουσίαζε πως ο Γιώργος θα σβήσει τα χρέη προς τις τράπεζες και πως θα φτιάξει τα “σουπερ σχολεία” (που έμειναν χωρίς βιβλία για πρώτη φορά από το 1945).
Έχει κάνει λάθη ο Καμμένος; Και βέβαια. Το περίεργο θα ήταν να μην έκανε. Με την διαφορά ότι ο Καμμένος δεν μοιράζει οφίτσια, κατοστάρικα σε δάνεια και μεροκάματα σε νταβατζήδες για να τα “διορθώνει” σε όσους πλήγωσε στην πολιτική του πορεία. Όποιος όμως ορμώμενος από προσωπική μικροπρέπεια αυτή την δεδομένη στιγμή που κρίνεται το μέλλον της Ελλάδας, συντάσσεται ή χασκογελά σαν χάνος πίσω από τους πρόστυχους εκβιασμούς των εγκληματιών, γίνεται άμεσος συνεργός.
Και όταν οι αγωγές Καμμένου κατά ΔΟΛ εκδικαστούν, με τις προβλεπόμενες αναβολές, η Ελλάδα πιθανόν να μην υπάρχει όπως την γνωρίζουμε. Η δικαιοσύνη είναι σίγουρο ότι θα πράξει το καθήκον της, όπως έκανε και στο παρελθόν. Οι πολίτες όμως θα πρέπει να δώσουν ένα τεράστιο χαστούκι στους δολοφόνους τους. Όχι για τον Καμμένο. Για την Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΝ ΡΕ ΓΙΔΙΑ(ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ) Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΤΟΝ ΕΘΑΒΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ...ΓΚΕ ΓΚΕ;;;;Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΡΙΞΕ ΣΕΝΤΟΝΙ;;;Ε;;;;

Σταλινικοί και χιτλερικοί σπεκουλαδόροι της χρεοκοπίας. είπε...

Όχι! Όχι! Όχι!
Ο Καζάκης δεν επιχείρησε πολιτική καριέρα σπεκουλάροντας στην χρεοκοπία της χώρας.
Απλώς αναμετέδιδε όλα τα πιθανά σενάρια των Βρυξελών για την Ελλάδα, σε εκδηλώσεις και συνεντεύξεις ανά την Ελλάδα με την βοήθεια των σταλινικών γκρουπούσκουλων.
Παπαγαλάκι των Βρυξελών ήταν ο άνθρωπος και όχι πεμπτοφαλαγκίτης!
Τελικά τόσα σενάρια αναμετέδωσε και μόνο αυτό που επικράτησε δεν πρόβλεψε ο εγκέφαλος.
Ούτε καν ότι θα δάνειζε τα επιχειρήματα έτοιμα μηρυκασμένα στους ‘ΧιτλερΑυγήτες’ και θα τους έκανε μάγκες με 14%.
Ενώ αυτός ο μέγας στοχαστής και οικονομολόγος, παρέμεινε εγκλωβισμένος στο 0,9 % του ΕΠΑΜ.
Τώρα τον φταίει ο Τσίπρας…
Όχι άλλο κάρβουνο!

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ;;;;ΚΑΙ ΠΟΥ;;;;(ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ) ...ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΡΕ ΓΙΔΙΑ ΤΩΡΑ...ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙΤΕ ΔΕΞΙΟ;;;(ΕΝΩ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ)...ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ....

Ανώνυμος είπε...

Ο Τραιανος ειναι ψευδωνυμο, ενος παλιου πασοκου δημοσιογραφου της Αυριανης, που δουλευε αρχικα σαν μεταφραστης στον Ιανο, και γι αυτο δεν τολμα να εμφανιστει δημοσια. Οσοι τον πιστευετε, ειστε αξιοι της τυχης σας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ Η ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ

Ανώνυμος είπε...

Ο Καζακης ποτε δεν ειπε, οτι για ολα φταει ο Τσιπρας. Εθεσε συγκεκριμενα ερωτημα για το οικονομικο θεμα, που ανεφερε στην ομιλια του στη Πατρα ο Τσιπρας. Απαντησεις στα ερωτηματα του Καζακη, δεν εδωσε κανεις. Αντιθετα μονο τονους λασπης διαβασαμε. Μαλλον γιατι δεν εχετε τι να απαντησετε επι της ουσιας.

Ανώνυμος είπε...

τα γιδια που περιμενω να απαντησουν για τον Καμμενο...θα απαντησουν;;;(και μην μου πουν οτι συμφωνουν και με τον Καμμενο ΚΑΙ με τον Καζακη(που τον πριονισε οσο επρεπε για να τον περασει η ΧΑ)....γιατι τοτε θα γινω εγω Τραιανος

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ κΑΖΑΚΗ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ...ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΑΦΡΟΧΕΡΟΥΖΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΤΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΑΙΡ ΤΟΥ BBC ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΘΕΝ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΠ ΤΟ 1821 ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ...ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ...Ε ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ...ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ...ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΔΩ

vasilis είπε...

Μετράω είδη 20 μυνήματαςεναντίον του καζάκι που αναφέρουν απλώς για κάτι που είπε στο παρελθόν, αλλά χωρίς καμία παραπομπή, τα ποιο δομιμένα, ενώ τα υπόλοιπα απλώς αναπαράγουν ανυπόστατούς προσωπικούς χαρακτηρησμούς γαι τον ίδιον. ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΘΕΙΞΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ο ΚΑΖΑΚΗς ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, η απλως θα πεταμε λασπη στον ανεμηστηρα και οποιον πάρει ο χάρος.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥΣ...Η ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΝΑ COPY PASTE ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε φαν του καμμενου, οπως εχει αποδειξει ο Καμμενος, και απο τα κειμενα που παραθεσες, αμα καποιος λεει μλκς για το ατομο του, του ριχνει μια ωραιοτατη μηνηση. Γιατι δεν το κανει και στον Καζακη; Αφου εχει ψωμοτυρι τις μηνυσεις, το ειδαμε πολλες φορες. Αρα, οτι προτεινε χρηματα στο επαμ για προεκλογικο αγωνα και να παει ο καζακης στο επικρατειας, ειναι αληθεια. Επισης, ξερουμε, οτι τα σπασανε οι Ανελ με στελεχη του Αρματος μετα τις εκλογες για χρηματα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΓΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ....ΚΑΝΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ...ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ...ΕΛΑΤΕ....

Ανώνυμος είπε...

πολυ κακος ο ΙΑΝΟΣ για τους ΕΠΑΜιτες, γιαυτό τον στηρίζουν διανέμοντας το βιβλίο του Καζάκη από κει. Εαν αυτό δεν είναι διπροσωπία τότε ποιο είναι?

σημ. ακούγεται πως υπάρχει και ειδική επιστολή απο την ΠΓ για να ψωνίζουν με έκπτωση οι πυρήνες και να καρπώνονται την διαφορά. Εαν κάποιος την έχει πρόχειρη ας την βάλει.

Ανώνυμος είπε...

Το επιχείρημα είναι ένα, ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ΑΝΕΛ έπρεπε να μην νομιμοποιούν με την παρουσία τους στην βουλή τα τρία ανδρείκελα ... το αν ο ΚΑΜΕΝΟΣ ήταν σε εξεταστικές και έστειλε τον ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ φυλακή .... αυτό δεν είναι τίποτα όταν ολόκληρο το ΠΑΣΟΚ κυκλοφορεί ελεύθερο και ο ΚΑΜΕΝΟΣ με τους υπόλοιπους της παρέας του ... τους νομιμοποιεί ακόμα ... περιμένοντας να τελειώσουν οι έκλογές της ΜΕΡΚΕΛ. Αφήστε τον ΚΑΖΑΚΗ καταμέρος κοπρίτες της αντιπολίτευσης ... τσογλάνια του δικομματισμού .... δεν τρώμε άχυρο ... όπως οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

Όταν εσείς ραέλια θα απαντήσετε γιατί σαμποτάρισε ο Καζάκης κάθε αγωνιστική προσπάθεια μέσα στο ΕΠΑΜ, γιατί το κατάντησε γκροπούσκουλο του 0,90% ΜΑΖΙ με τον Παπαθεμελή (δηλ. 0,45% ΚΑΙ ΑΝ) γιατί γουστάρει νεοπαγανιστικές, νεοναζιστικές λαμπαδηφορίες σαν αυτές που διοργάνωναν στην Γερμανία ο Ρεμ και ο Χίμλερ, τότε θα απαντήσει και ο Χάρρυ Κλυν για το κείμενο του Καζάκη.
Φασίστες και Νεοναζί της κακιάς ώρας και νεοπαγανιστές προσωπολάτρες του Θεού αρχηγού σας!!

ΥΓ Μισό επιχείρημα έχετε για αυτά που σας καταμαρτυρί στο blog του αυτούς που αποκαλείτε Σουργελάτο?
Αλλά το κλύσμα που σας έκανε και σας κάνει ακόμα ΤΣΟΥΖΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερω αν ειμαι φαν του Καμμενου,αλλα σιγουρα δεν ειμαι και γιδι να τρωω κουτοχορτο...ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ;;;;ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΩΝ ΝΔΟΥΔΩΝ ΠΡΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΠΙΩ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ Ν ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΧΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ 0,7;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε το θέατρο του ΚΑΜΕΝΟΥ με τις εξεταστικές .... δεν αποχώρησε από την βουλή .... ούτε οι υπόλοιποι κοπρίτες της αντιπολίτευσης ..... γελοία παπαγαλάκια .... του ΣΥΡΙΖΑ ... ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ...

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ειπε οτι ειναι κακος ο Ιανος; Ο ιανος ειναι επιχειρηματιας. Πουλαει, οτι του αφηνει κερδος. Τη τσεπη του θα κοιταξει.
Ανακατευετε ενα σωρα ασχετα πραγματα μεταξυ σας, διχως λογο και χωρις να εχουν σχεση το ενα με το αλλο.

Ανώνυμος είπε...

Ξεκατινιαστείτε παπαγαλάκια της αστρολογικής αριστεράς .... σας πήραμε χαμπάρι ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ...ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟΣ...ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΟΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ;;;;;;;ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ.... ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΡΡΥ ΜΟΥ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ... ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ... ΑΛΛΑ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ .... ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ..... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ... ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ????

Ανώνυμος είπε...

Σουργελατε, στην παραληρηματικη παρανοια σου δεν υπαρχουν επιχειρηματα. Οποτε, τι επιχειρηματα περιμενεις; Μαζι σου ειναι σαν μιλας με το τρελλο του χωριου.

Ανώνυμος είπε...

Σουργελατε, στην παραληρηματικη παρανοια σου δεν υπαρχουν επιχειρηματα. Οποτε, τι επιχειρηματα περιμενεις; Μαζι σου ειναι σαν μιλας με το τρελλο του χωριου.

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ...ΣΥΝΟΨΙΖΩ....ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΥΣ.....ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ...ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ(!!!!!!!)...ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ;;;;ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΑΝ;;;ΑΦΗΝΑΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ...ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΑΝ...ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ...ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ....ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΑΝΤΕ ΒΟΣΚΗΣΤΕ ΤΩΡΑ...ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Και γιατι επρεπε δηλαδη να περιμενει να γινουν εκλογες; Γιατι επρεπε να βγαλει το σκασμο; Εμεις γι αυτο εκτιμουμε τον Καζακη, γιατι δεν λεει ψεμματα, ουτε κρυβει κατι απο πολιτικη σκοπιμοτητα.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ... Η ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ... ΤΟΤΕ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ .... ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ..... ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ .... ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ .... ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ..... ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ .....

Ανώνυμος είπε...

Κανεις δεν κατηγορει το Τσιπρα και τον Καμμενο. Μονοι σας τα λετε αυτα, μολις καποιος ασκησει εστω και ψηγμα κριτικης. Ειστε σαν να εχετε παθει συνδρομο καταδιωξης.
Αν τα ποσοστα του κομματος σας , στις εκλογες δεν σας ικανιποιησαν, ειναι δικο σας προβλημα, που δεν πηρατε παραπανω. Δεν πεισατε τον κοσμο. Δεν πηρατε παραπανω επειδη σας εκανε κριτικη ο Καζακης; Μα αν ειχε τοοοση επιρροη πια, θα ειχε και ο ιδιος παραπνω ποσοστο.
Καταντατε γελιοι, οταν λετε αυτα τα πραγματα.

Ανώνυμος είπε...

πείτε και κανένα ευχαριστώ στον Χάρρυ που (κακώς) ασχολήθηκε με τον τελειωμένο πολιτικά Καζάκη και το γκρουπούσκουλό του. Δυστυχώς έπεσε στην παγίδα και ασχολήθηκε με δαύτον ο οποίος εκλιπαρεί για λίγη προσοχή απο οποιονδήποτε υπαρκτό πολιτικά, βρίζοντας και κατασυκοφαντώντας σαν πολυβόλο πιστεύοντας πως θα αναστηθεί πολιτικά μέσω της αντίδρασης κάποιου απο όσους συκοφαντεί. Πολύ κακώς Χαρρυ έπεσες στην παγίδα του.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ....ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΧΑ...ΤΗ ΧΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ...ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ ΣΧΕΔΟΝ ΑΛΩΒΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ...ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΝΣΗΜΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕ ΠΡΙΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΜΕ 0,9%...ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΑΣΑΤΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα περιμένω να διαβάσω, τι απο τα συγκεκριμμένα ερωτήματα, που θέτει ο Καζάκης στο κείμενο του στο Τσίπρα, δεν ισχύει.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, αγαπητε μου, αυτο ειπε ο καζακης και για το Επαμ, οτι δεν πεισαμε το κοσμο. Εμεις την αυτοκριτικη μας την καναμε.

Ανώνυμος είπε...

Δηλ. πειστευεις στα αληθεια, οτι καποιος που λεει τη πικρη αληθεια, και γι αυτο δεν επεισε, επειδη δεν χαιδεψε αυτια και πηρε ουτε 1%, εχει τετοια επιρροη που σας χαλασε τα ποσοστα; Μηπως φασκεις και αντιφασκεις;

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΡΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΙΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ..... ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ .... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΥΡΙΖΑ .... ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΚΟΥΣΕ(Η ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ) ΑΝ ΕΠΕΙΣΑΝ Η ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ....ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΙΓΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΨΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ....ΓΑΥΓΙΖΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ...ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ;;;Η ΘΑ ΛΕΜΕ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ;;;; Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ....ΕΤΣΙ ΦΕΡΘΗΚΕ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ;;;ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΟΥ ΔΟΥ ΕΔΙΝΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛΛ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ .... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ ...

Ανώνυμος είπε...

ενταξει παιδια...μας φλομωσατε με τα επιχειρηματα εναντιον του Καμμενου,...σταματω...δεν μπορω να σας αντιμετωπισω πια....με σβησατε...κριμα... και το 1% το πηρε επειδη ειναι ιδεοληπτικος ο Καζακης....σαν ολους τους Σταλινικους και φοβιζει τον κοσμο η μετακινηση προς τα εκει.....οχι γιατι δεν λεει πολλα σωστα στα οικονομικα πραγματα...αλλα επειδη ακριβως λεει...και ασκει επιρροη(εστω και αν ΔΕΝ την εξαργυρωνει πολιτικα) για αυτο ακριβως αποτελει δεικτη εν πολλοις για πολλους δυσαρεστημενους που θα ηθελαν να ξεφυγουν απο το δικοματισμο και να πανε αλλου...αλλα αν ακουν τον Καζακη να κατηγορει αλλους αντιμνημονιακους(ως ο αναγορευμενος μετρ του αντιμνιμονιακου μετωπου απο τα καναλια)...τοτε ο δυσαρεστημενος δεξιος,ειτε γυρναει στη νου δου,ειτε παει στη χα για αντιδραση και τελος...

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕΙΝΕ ΗΣΥΧΟΣ ΠΕΙΣΘΗΚΑΜΕ ... ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ...

Ανώνυμος είπε...

δεν με ενδιαφερει να σε πεισω...

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχ, τι ειναι αυτα που λετε ρε για το καζακη; Ετσι οπως το πατε, σε λιγο θα πειτε, οτι ο Καζακης ανεβοκατεβαζει κυβερνησεις, αχαχαχαχ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καζακης στη τελευταια του ραδιοφωνικη συνεντευξη λεει, οτι η κυβερνηση ειναι επικινδυνη τρομοκρατικη οργανωση. Οποτε, εσεις που λετε, οτι δεν μιλαει για πασοκ&ΝΔ, λετε ψεμματα.
Επισης, στις αρχες των μνημονιων ελεγε, οτι ο σκοπος τους ειναι να ξεπουληθει το συμπαν, την στιγμη που καποιοι ελεγεν σε 2-3 χρονια θα ειμαστε ενταξει παλι, ή οτι δεν υπαρχει κριση. Τωρα που το ταιπεδ τα δινει ολα τζαμπα, τι εχουμε να πουμε; Παλι λεει βλακειες ο Καζακης;
Αλλα ετσι ειναι, τη ανικανοτητα την δικη σας, πατε να τη φορτωσετε στο Καζακη.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=dUDlnanQgnI

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=1ZiYltEc16o

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ????

ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ .... ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΡΩΤΗΜΑ ?????

Ανώνυμος είπε...

δεν ειπα ποτε οτι διαφωνω επι της ουσιας με τα συμπερασματα Καζακη...αλλα τι να το κανω να προσποιειται πως πολεμαει το συστημα...και την κρισιμη ωρα να δινει σωσιβιο χτυπωντας οσους δειχνουν οτι μπορουν να το γκρεμισουν πια;;;;;ελεος ρε παιδια...τοσο δυσκολο ειναι αυτο που λεω;;;και μη κοροιδευετε οτι κυβερναει ο Καζακης και τα λοιπα εξυπνακιστικα....αρνειστε οτι επηρρεαζει και εχει ερεισματα στο αντιμνημονιακο μετωπο και οτι ο λογος του μπορει να λειτουργησει σαν δεικτης για πολλους;;;;και στο φιναλε...δεν σας κινει την περιεργεια που ενας του 0,9% μετα τις εκλογες και 0 πριν(αφου δεν υπηρχε κομματικα καν)...ειχε δεκαπλασιο χρονο προβολης απο τον ΗΔΗ βουλευτη Καμμενο με ΗΔΗ κοινοβουλευτικη ομαδα(με τα αδεσποτα της νου δου τοτε) και δημοσκοπικα γυρω στο 10%;;;;ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ...ΜΑ ΛΕΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ....ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ...ΕΚΑΨΕ ΠΡΙΝ ΤΙς ΕΚΛΟΓΕς;;;;ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝ;;;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΛΑΒΜΒΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΥΜΑΓΔΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕ;;;; ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΛΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΒΔΕΛΥΡΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΗ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ... ΕΝΩ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ........

Ανώνυμος είπε...

Ρε χαρρυ γιατι εσβισες το σχολιο με αυξοντα αριθμο το 132?

θες να το ξαναβαλω και να το φωτογραφισω?

...δεν το ξαναβαζω μομως τουλαχιστον το διαβασες..

Ανώνυμος είπε...

ο βρωμερος Καμμενος που εχωσε τον Ακουλη σας φυλακη πρεπει να πληρωσει απο ο,τι βλεπω...

Ανώνυμος είπε...

και που αν ποτε πιασει ποσοστο ισως χωσει και το γιωργακη με τον ανδρικο μεσα....εκει πια θα του βαλετε βομβα...

Ανώνυμος είπε...

Ρε καζοκοταλιμπάν ο τσοπάνης σας, ηγέτης της κακιάς ώρας είναι ο πιο ύπουλος εχθρός της δημοκρατίας και του λαικού αγώνα... σπάνια βρίσκεις άνθρωπο που να κάνει ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που λέει και αυτό το σπάνιο είδος το αντιπροσωπεύει ο σταλινίσκος πατερούλης σας.
Και επειδή τα γεγονότα που αποδεικνύουν αυτά που λέω είναι άπειρα, εγώ θα σας υπενθυμήσω μόνο ένα από το δημοκρατικότατο συνέδριο σας, "ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ" και "ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ¨ Καζάκη από τα όργανα την πρώτη ημέρα για να ασχολειθεί με το γράψιμο. Αν είχε ο καζάκης την εξουσία όλοι οι δημοκράτες θα κρέμονταν απανχωνισμένοι στις πλατείες ως εχθροί του λαικού κινήματος... Αιντε γιατί μας τα έχετε κάνει τσουρέκια 300 ταλιμπάν-πρόβατα που υποστηρίζετε ακόμα έναν ψυχοπαθή σταλινίσκο!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο καζακης δεν δινει σωσιβιο σε κανεναν. Ο καζακης λεει τα πραγματα, οπως ειναι, δεν χαιδευει αυτια, δεν λει ψεμματα. Οποιος κανει τη στραβη, θα του τα χωσει. Ειναι γελοιο το επιχειρημα, να μην μιλαει ο Καζακης για αυτα που κανει ο Τσιπρας και ο Καμμενος για να μην αναεβουν τα ποσοστα, της ΝΔ και της ΧΑ. Δεν με πειθει αυτο αγαπητε. Να φροντιζουν οι ιδιοι, να μην του δινουν αφορμες για να τους τα χωνει.
Και μην λες οτι ο Καζακης ειχε παραπανω προβολη απο τον Καμμενο και οτι ο Καζακης εκαψε τον καμμενο, γιατι γελαμε. Πως τον εκαψε ακριβως; Μια χαρα στη βουλη, δεν ειναι; Ή ηθελες παραπνω ποσοστο; Να ηταν αξιος ο Καμμενος να το εχει. Ο καζακης σας φταιει και γι αυτο;
Και δεν λενε τα ιδια. Στο οικονομικο οι Ανελ μιλανε ξεκαθαρα για ευρωπαικη κατευθυνση. Να την χαιρεστε την ευρωπαικη σας κατευθυνση και οτι συμφορα εχει φερει αυτη η ευρωπαικη κατευθυνση.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε ποιον δεκαπλασιο χρόνο προβολής? σοβαρολογείς?
δεν ισχυει κατι τετοιο

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ, ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΜΟΝΟ ΛΑΣΠΟΥΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΛΕΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ν ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ.
ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΤΩΡΑ Η ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ζουμε ιστορικες στιγμες... Χαρρυ εισαι μοναδικος ..μονο εσυ θα καταφερνες να συνυπαρξουν στο ιδιο "στρατοπαιδο" συριζαιοι με τους νεοναζιστες της χρυσης αυγης και να βγαζουν ομαδικα χολη για τον Καζακη.

ευγε.

Ανώνυμος είπε...

Και αφου ειμαστε κατ εσε μονο 300 και ο καζακης, γιατι ασχολειστε μαζι μας; Τοση φασαρια για 300 ατομα, καταντα ψυχοπαθεια εκ μερους σας.
Και γιατι σε καιει εσενα, που ξαναψηφισαν τον καζακη για ΓΓ;

Ανώνυμος είπε...

Καλα, αυτο που αλλοι τον λενε σταλινικο και αλλοι σχεδον ακροδεξιο, με ξεπερνα.

Ανώνυμος είπε...

Για τους χρυσαυγητες μην παρεξηγησουν...το σχολιο με το "ευγε" στο τελος ειναι ειρωνικο...

υγ.το ξεκαθαριζω γιατι δεν φημιζεστε για την εξυπναδα σας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ, ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΗ. ΤΡΙΚΙΜΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αρχίσαμε τα ποντιακά ανέκδοτα ... θα στείλει ο ΚΑΜΕΝΟΣ φυλακή ... τον ΑΝΔΡΙΚΟ κι τον ΓΑΠ ...χωρίς να τον βάλουν τα αφεντικά που στηρίζουν τον ΓΑΠ για τους λόγους που και ένα νήπιο καταλαβαίνει ..... α ρε να μπορούσε ο ΚΑΜΕΝΟΣ όλους φυλακή θα τους πήγαινε ... τα αφεντικά του όμως στην γαμημένη ΕΥΡΩΠΗ .... αλλά και το πολύ μεγάλο αφεντικό στην ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ ΣΑΞ αυτής που δάνειζε τον ΣΗΜΙΤΗ δεν τον αφήνουν .... κάνανε ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ τον ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ .... τι ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ και μαλακίες ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ είναι το ελαφάκι και η ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΕΝ ΤΑΥΡΟΙΣ Ο ΓΑΠ .... αλλά τι λέμε τώρα .... πιο πάνω κι από τον ΓΑΠ είναι ο βδελυρός ΚΑΖΑΚΗΣ ...

Ανώνυμος είπε...

εσυ εισαι ο ειδικος και καταγραφεας του τι ψηφιζει ο καθενας;;;;ασε ρε κοπανι.... ποιος ειναι συριζαιος και χρυσαυγιτης;;; ξερεις εσυ;;; δεν ειναι φασιστικο να βαζεις ταμπελες;;;;γνησιο τεκνο του σταλιν....ελεος... κανετε ακριβως ο,τι κατηγορειτε...δεν ψηφιζω ουτε χα ουτε συριζα και ειμαι αυτος που εχω γραψει τα πιο πολλα σχολια σαν ανωνυμος απο το πρωι...δημοσκοπε μου

Ανώνυμος είπε...

Και γιατι μυγιαστικες αν δεν σε αφορα το σχολιο λεβεντη χρυσαυγητη μου???

Ανώνυμος είπε...

Όποια πέτρα και να σηκώσεις τις συνωμοσίες του ΚΑΖΑΚΗ θα δεις ... ΚΑΖΑΚΗ μας πονάς .... εσύ μας κυβερνάς...

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι φασιστικο να βαζεις ταμπελες;;;;γνησιο τεκνο του σταλιν....ελεος..
........................
Αυτοματα χρυσουγουλο αν δεν το καταλαβες εβαλες ταμπελα....

αρα την ταμπελα για την παρτυ σου την ΕΒΑΛΕΣ φαρδια πλατια ΜΟΝΟΣ σου...

και με φαστισταρια απο μενα τελος

Ανώνυμος είπε...

κοιτα...αν αποδειχτει ελεεινος και τρισαθλιος και εκεινος(δεν αποκλειεται) ο Καμμενος σαν τους αλλους...οκ...ολοι μαζι να τον χεσουμε στην πλατεια...τι αλλο θελετε;;;δεν αρκει που ξελαρυγγιαζεται για τα θεματα που μας καινε και συνεχως βγαζει υποθεσεις με στοιχεια (μια απο τις οποιες εχει ηδη αποδωσει...χωρις να αρκει οντως ενας ακης στη στενη...αυτος ειναι παρονυχιδα...αλλα ρε παιδια ας ηταν στα πραγματα να σπρωξει προς πιο πολλες διωξεις απο θεση ισχυος πια)...και μην προσπερνατε το γεγονος ΠΩΣ Ο ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ (που λεει πολλα σωστα δεν αντιλεγω) ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΤΑ...ΣΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΧΑΙΡΕΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ,ΤΟΝ ΠΡΙΟΝΙΖΕΙ...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΔΗΛΑΔΗ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ(ΛΕΤΕ) ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ;;;;ΣΟΒΑΡΑ;;;ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ;;;Η ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ(ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΟΛΑ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ...ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ...ΠΑΣ ΣΤΟ ΦΛΕΓΟΝ...ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΡΕΥΕΣΑΙ...ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ;;;;ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΤΑΜΠΟΥΡΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΤΟΥ..)

Ανώνυμος είπε...

Α ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΛΕΕΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΣΕ ΛΕΩ ΑΝ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΑΤΙΜΕ ΚΑΖΑΚΗ ΜΑΣ ΔΙΧΑΖΕΙΣ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ...

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ(ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ)...ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ Η ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ...ΜΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ...ΜΑ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ;;;ΤΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ;;;Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ..ΑΠΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ,ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ...ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΤΕ ΤΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

http://www.unconventionalnews.eu/poltiki/305-kypriotis-pasokos-kazakis.html


http://www.unconventionalnews.eu/poltiki/331-kazakis-glezos.html

http://www.unconventionalnews.eu/poltiki/241-kazakis-katadiokomenos.html

http://www.unconventionalnews.eu/poltiki/277-amyras-kazakis.html

Υπάρχουν και άλλα πολλά. Και στο πατάρι, και στην Πόπη και αλλού...

Το γκρουπούσκουλο σας με τους 1500 ραελιανούς έχει πιο πολλούς σκελετούς στο φέρετρό του και από το ΠΑΣΟΚ!!!

Βουλώστε το λοιπόν γιατί θα ξαναρχίσουμε να γράφουμε.

Μια χαρά τα είπε ο Χάρρυ Κλυν για τον Καζάκη σας.
Σιωπή και σεβασμός Ούννοι!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΩΣ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΣΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ....

Ανώνυμος είπε...

ατιμοι ειναι αυτοι που μας κατεστρεψαν και οποιος τους δειχνει τον εμφανιζουν γραφικο...δυστυχως...

Ανώνυμος είπε...

τσιρκο μεντράνο ο χαρρυ....παμε στοιχιμα ότι στις επόμενες εκλογες ο χαρρυ κλυν θα γίνει βο(υ)λευτης!!!! Τωρα όσο για το παταρι και το υπογειο και για υδροχοους και αστεριμο κασσιοπιας...μου θυμίζουνε κάτι πικραμένες γκόμενες που τις παρατησε ο γκόμενος.....

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ. ΚΑΤΙ ΡΩΤΑΕΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ποια ταμπελα σου βαλανε και θιχτηκες; Μια γενικολογη τοποθετηση εκανε, χαχαχαχα, και εσυ τσιμπησες. Γιατι αραγες;
Ο Καζακης δηλωνει μαρξιστης. Αμα λετε κατι, να χρησιμοποιειται τη σωστη λεξη τουλαχιστον.

Ανώνυμος είπε...

Κυταξε φιλε μπορεις να αγγαριζεις οσο θες αλλα η λογικη εχει κανονες...δεν ειναι αγγαρισματα στο ξεκουδουνο.

Λες οποιος βαζει ταμπελες ειναι φασιστας.
αμεσος με βαζεις ταμπελα και με αποκαλεις σταλινικο.
Αρα καρπουζοκεφαλε εισαι φασιστας με βαση τα λεγομενα σου.
Αυτο το συμπερασμα εξαγετε.

υγ.και ενα ακομα οτι ειμαι μαλακας..που καθομαι και ασχολουμε μαζι σου.

Ανώνυμος είπε...

τι λεει ο αλλος; μας βαζει ο καζακης και σκοτωνομαστε; σιγα που χρειαζομαστε τον καζακη να μας βαλει να σκοτωθουμε. εμεις οι ελληνες παντα σκοτωνομαστε.

Ανώνυμος είπε...

Καλα, οι αξιοπιστες πηγες κατα του καζακη ειναι ο αφαντος τραιανος, ο υδροχοος του, η Ποπη, το παταρι και το κομπλεξ του καθε πικραμενου. Οκ, εχετε δικιο, παω πασο.

Ανώνυμος είπε...

Και αν ρε ανεγκεφαλε(χαρακτηρισμος ειναι, δεν ειναι ταμπελα)(ταμπελα θα ηταν αν χαρακτηριζαμε καποιον σταλινικο χωρις να τον ξερουμε εχοντας διαβασει ενα σχολιο του μονο, που και αυτο δεν αναφερετε σε κανεναν σταλιν )ο Καζακης δηλωνει μαρξιστης και εσυ αδερφη σημαινει οτι ταυστιζομαστε? επειδη θα υποστηριξω τον Καζακη οταν εχει δικαιο ,η εσενα οταν θα σε βιαζουν?

ημαρτον

Ανώνυμος είπε...

Χαρυ, αλλαξε το ονομα του μπλογκ, απο: Στο μυαλο του Χαρυ Κλυνν, καντο: Τρικυμια εν κρανιω.

Ανώνυμος είπε...

Θα διαφωνήσω κάθετα .... το μπλογκ πρέπει να μετονομαστεί σε ... δεν είμαστε καλά δεν έχουμε μυαλό ..

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση κρίσεως προς κριτική επιτροπή γυμαστικής:
Ποιός έκανε την καλύτερη κωλοτούμπα, ο Καρατζαφύρερ, ο Τσιπιρίκος ή ο Χάρρυ;
Ξέρω σας βάζω δύσκολα...

Φανταστείτε να είχε κάνει και χαιρετισμό στο .....

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ακριβώς κωλοτούμπα,είναι succes story,μια πατάτα έγραψε και έγινε ανάρπαστος ... όλοι σήμερα γι αυτόν μιλούν ...

Ανώνυμος είπε...

Τα 3 πιο σύντομα ανέκδοτα
1. Ελεγκτικό σώμα του ΕΠΑΜ
2. Οικονομικός απολογισμός του ΕΠΑΜ
3. Εκαθάριση πυρήνων και μελών του ΕΠΑΜ

Και αν δεν γουστάρετε να ασχολούμαστε μαζί σας, να κάνει το γκρουπούσκουλο σας κλειστό συνέδριο (πολύ δε μάλλον όταν επαγγέλεστε την Δημοκρατία) αλλιώς θα τρώτε αυτά που ξερνάει ο πατερούλης σας στη μάπα!

Και κάτι τελευταίο, 1000 φορές Καραγκιόζης και Δημοκράτης παρά Τσοπανόσκυλο και Καζακοφασίστας!!!

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζει πλέον το μυστικό της επιτυχίας .... άλλες δυο τρεις τέτοιες πατάτες να κάνει και θα σπάσει όλα τα ρεκόρ επισκεψιμότητας.

Ανώνυμος είπε...

Εισαι δημοκράτης και σε χάλασε που το συνέδρειο ήταν live και ανοιχτό σε μη επαμίτες ?

αυτο ειναι το καλυτερο επιχειρημα που εχεις?

seriously?

Ανώνυμος είπε...

Τέτοιες επιτυχίες θα προωθήσουν και τον ΣΥΡΙΖΑ στην πλήρη αυτοδυναμία ... για να εφαρμόσει χωρίς συμβιβασμούς ... το πατριωτικό του πρόγραμμα..

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως έχει ένα δίκιο ο Χάρυ Κλυν.Ο Καζάκης είναι πολύ εγωιστής και με τον τρόπο που μιλάει δίνει μόνο τροφή στην άκρα δεξιά και έχει μαζέψει τέτοια μπουμπούκια,λίγο πριν την χρυσή αυγή.Μιλάει για ενότητα και δημιουργεί διχασμό,δεν δέχεται άλλη άποψη,διαφορετική.Εχει εντελώς την κακή νοοτροπία κάποιων κουκουέδων,δεν είναι δημοκράτης.Δεν λαμβάνει υπόψιν του που βρίσκεται ο λαός,δεν έχει πολιτική σκέψη και δεν μπορεί να μιλάει αυτός που συνεργάστηκε με τον Παπαθεμελή.Τον συμπαθούσα κάποτε και συμφωνώ με κάποιες αναλύσεις του,αλλά δυστυχώς είναι πολύ εγωιστής και δημιουργεί κακό αντί καλό.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω ΧΑΡΡΥ μου ποιός σε ευχαριστεί σήμερα ... ο ΤΣΙΠΡΑΣ η ο ΚΑΖΑΚΗΣ ?????

Ανώνυμος είπε...

Αυτό φίλε μου ήταν η απάντηση γιατί ασχολούμαστε μαζί σας... και ο Μιχαλολιάκος το επόμενο συνέδριο της ΧΑ live θα το κάνει και ο Χίτλερ και ο Στάλιν όλα live τα έκαναν και σύμφωνα με την λογική σου ήταν δημοκράτες!
Το ότι κάνατε το συνέδριο live δεν σας χρίζει και δημοκράτες, δημοκρατία είναι να σέβεσαι την πληοψηφία και να προσπαθείς να την πείσεις για την δική σου πρόταση και όχι να λες φεύγω αν δεν γίνει αυτό που λέω εγώ... κατάλαβες προβατάκι μου (κνιτάκι μου)

Ανώνυμος είπε...

Τι λες ρε μεγάλε αν δηλαδή η πλειοψηφία πηδήξει στο κενό, θα πηδήξεις κι εσύ για να την πείσεις στο κατέβασμα ότι έκανε μαλακία και θα σκοτωθεί. Τι ωραία λογική. Μπράβο ρε, κορυφαία σκέψη.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που απάντησες δείχνει πόσο δημοκράτης είσαι... καληνύχτα!!!

Ανώνυμος είπε...

Να χαίρεσαι και τον "δημοκράτη" σωτήρα σου

Ανώνυμος είπε...

Ακομα να απαντησουν οι επικριτες του Καζακη με επιχειρηματα, στις ερωτησεις που θετει στο κειμενο του.

Ανώνυμος είπε...

θα αρχισουν τα ΧΑΓΓαρισματα... καλυτερα που δεν απαντησαν

Ανώνυμος είπε...

Live συνέδριο και ανοιχτό σε όποιον θέλει να παει.. αυτά που λες μπορεις να του τα πεις στο προφιλ του και θα σου απαντησει..

ή κατιδιαν σε ομιλια του ...
πες μου αλλον ΕΝΑΝ χωρο που γινεται αυτο

Οπως λεεί ενας φιλος πιο πανω,
ο Καζακης ανακοινωσε οτι θελει να παψει να ειναι Γενικος Γραμματεας,

ο κοσμος αποφασισε αλλιως και ο Καζακης υπακουσε την πλειοψηφια...

δεν έχεις τίποτα καλύτερο να πεις;
προβατακι

Ανώνυμος είπε...

Αχαχαχα, τι λεει ο Χαρυ; Μνημονιακος ο Καζακης; Αχαχαχαχα.

Ανώνυμος είπε...

Αληθεια, ολοι αυτοι που εφυγαν απο το Επαμ, που ειναι τωρα; Τι κανουν; Γιατι δεν εχουν σωσει ακομα την Ελλαδα, αφου ο Καζακης τους εμποδιζε; Γιατι δεν εφτιαξαν κατι καλυτερο να κατατροπωσουν τον Καζακη και να ανατρεψουν το συστημα;

vasilis είπε...

Απότι φαίνεται όσο αγριέυει η κριση τόσο θα αυξανουν και οι πιέσης και οι επιθέσεις σε οσους πρωτeίνουν μια εναλλακτική λύση. Και όπως δείχνει αυτό το ακραίως προσβλητικό κείμενο του χαρυ κλυν οι απλοί έλληνες στο τέλος δεν θα έχουν κανενα μα κανενα συμμαχο με κάποια ιδιαίτερη γνώση και εμπειρία εκτος να είναι στο πλευρό τους, εκτός ίσως από έναν πεισματατρη χοντρούλη που ακόμα θα πολεμαει για της ιδεες και αρχες του με πεισμα βορειοβιετναμεζου βιετκγονγ:)
ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΗ 39 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΚΑΖΑΚΗς ΕΘΕΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ. Και το μονο που εχει ακουστει σαν αντεπιχειρημα ειναι υβρις και λασπολογια. Πειμένω δεν μπορει, ολόκληρο επιτελείο καποιος θα βρεθει να γνωρίζει και κάτι ΄αλλο εκτος απο βρισιες και προσβολες.

Ανώνυμος είπε...

186 σχολια μεχρι τωρα. Ετσι Χαρη, αμα θες ντορο, εμαθες τωρα, πως.

Ανώνυμος είπε...

χαρουλη εισαι ΛΑΘΟΣ για Καζακη

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σας!!.. χτυπάτε όλοι μαζί τον Καζάκη.. όλοι μαζί!!! κι απ΄ τα δεξιά και απ' τα αριστερά.. να δούμε τα κεφάλια σας πού θα τα βαράτε.. όταν την επόμενη μέρα των εκλογών και τη ψήφιση πιθανής αριστερής «αντιμνημονιακής» κυβέρνησης, θα έχετε πέσει για άλλη μία φορά εύκολο θύμα των υποσχέσεων μιάς κομματικής ηγεσίας αποτελούμενης από τα ίδια παλιά, φθαρμένα πασοκικά υλικά!.. θα έχετε δουλειές ή μισθούς και συντάξεις; Θα μπορείτε να ζείτε αξιοπρεπώς ή θα σερνόσαστε όπως τα σκουλήκια ζητιανεύοντας από το συσσίτιο και το δελτίο τροφίμων, όπως υπόσχονται οι διανοητές του οικονομικού επιτελείου της αντιπολιτεύσεως και επίδοξων διάδοχων της Ύπατης αρμοστείας του προτεκτοράτου, το οποίο φέρει τον τίτλο «Ελλάδα», κι αυτός προσωρινά.
Ποιός άλλος, πλην του Καζάκη, έχει μιλήσει για Κατοχή στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα από τον Μάιο του 2010;.. και ποιός έχει μιλήσει τόσο αναλυτικά για ένα διαφορετικό δρόμο, που μπορεί να γίνει η αφετηρία για βγει η χώρα μας από το αδιέξοδο, στο οποίο την οδήγησαν σκόπιμα και με δόλιο τρόπο; Ποιός εκτός από τον Καζάκη και το ΕΠΑΜ;.. ΚΑΝΈΝΑΣ..
Κι εσείς ακούτε ακόμα τα πολιτικά κόμματα που υπόσχονται φύκια για μεταξωτές κορδέλες, κόμματα που λένε ότι έχουν σχέδιο που θα βάλει την Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης, αλλά όταν πρόκειται να μας εξηγήσουν πώς θα γίνει αυτό το θαύμα.. δεν έχουν να πούνε τίποτα... μούγκα στη στρούγκα!, που λέει και ο Καζάκης..!
Ξέρετε κάτι όμως.. το ΕΠΑΜ έχει αρχίσει και αποκτά όλο και μεγαλύτερα ερείσματα μέσα στην κοινωνία, γιατί το ΕΠΑΜ είναι μέρος της ελληνικής κοινωνίας που έχει αφυπνιστεί από το βαθύ λήθαργο και το αρχικό σοκ που υπέστη από τις μνημονιακές πολιτικές των δοσιλογικών κυβερνήσεων και βρίσκεται εκεί μέσα στην κοινωνία, για να ενώσει τον Λαό.. σε αντίθεση με τα κόμματα της αντιπολίτευσης που όχι μόνο κάνουν ότι μπορούν για να διασπάσουν τον Λαό σε αριστερούς και δεξιούς, αλλά νομιμοποιούν με την παρουσία τους μέσα στο κοινοβούλιο (το οποίο έχει στην κυριολεξία καταργηθεί με τις ΠΝΠ), τους βιαστές του ελληνικού λαού.. την Τρόικα εσωτερικού και τα αφεντικά τους.
Αυτοί είναι οι ΑΝΕΛ, το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ.. οι μελλοντικοί σωτήρες σας.. Να τους χαίρεστε και καλά ξεμπερδέματα, όταν θα αντικρίσετε κατάματα την πραγματικότητα και την αλήθεια γυμνή, αυτή που προσπαθεί να διαφωτίσει ο Καζάκης και το ΕΠΑΜ..
Για εσάς όμως είναι σταλινικός, γραφικός και άλλα ωραία κοσμητικά επίθετα! Μπράβο σας!! χτυπάτε τον! βρίστε τον!, λοιδωρήστε τον!!. Κάνετε εξαιρετική δουλειά και χωρίς μάλιστα να μπείτε στον κόπο να επιχειρηματολογήσετε! Συγχαρητήρια! άξιοι οι μισθοί σας γνήσια τρολ του βοθρολίβαδου! Δε ξέρετε τί έργο προσφέρετε με αυτόν τον τρόπο!! Έτσι τον κάνετε πιό δυνατό και φυσικά το ΕΠΑΜ! Αυτό σημαίνει ότι το ΕΠΑΜ κάνει τη δουλειά του σωστά και οι αντίπαλοί του έχουν αρχίσει να χάνουν τ’αυγά και τα καλάθια! Τόσος πανικός σας έχει πιάσει!
Άγγελος

Ανώνυμος είπε...

εντάξει σε καταλάβαμε τραμπάκουλα

Ανώνυμος είπε...

Η κριτική δεν είναι μόνο για τη συμπολίτευση, αλλά και για την αντιπολίτευση. Επομένως καλά κάνει ο Καζάκης και ασκεί κριτική σε όλους. Ας μη δίνουν τροφή αν δε τους αρέσει. Χάρρυ εδώ έκανες πέναλτι.

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΛΩΝΙΣΜΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ ,Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΙΤΑ ΠΙΕΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ .ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩΝΤΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ,ΑΡΧΙΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΩΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ .ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ ,ΚΑΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ .ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΩΚΟΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΑΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ .ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΞΕΘΑΨΑΝ ΤΟ ΧΑΡΗ ΚΛΥΝ ,ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΟΒΑΤΖΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΕΤΑ ΤΗ ΛΑΣΠΗ .ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΧΑΡΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ .ΤΣΑΜΠΑ Ο ΚΟΠΟΣ .ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΩΧΛΗΘΕΙΚΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΗ ΔΙΧΝΕΙ ΚΑΤΙ .ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΤΟ ΕΠΑΜ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΣΟΥΛΑΕΙ .ΑΝ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΓΛΕΝΤΙΑ .ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ '' ΨΑΡΟΚΑΙΚΟ ΄΄ΤΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΦ ΣΟΡ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ .ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ ΟΛΑ

Ανώνυμος είπε...

κρίμα κύριε Τριανταφυλλίδη,
κρίμα που βιαστήκατε να γράψετε το παραπάνω κείμενο δίχως να έχετε παρακολουθήσει την πορεία του ΕΠΑΜ, και τις θέσεις ,αναλύσεις και την ενημέρωση που πρόσφερε όλα αυτά τα μαύρα μνημονιακά χρόνια ο Καζάκης.
Ειλικρινά δεν το περίμενα τέτοια προχειρότητα και ανευθυνότητα στους χαρακτηρισμούς που του προσάπτετε.Είστε ανενημέρωτος ή .... βαλτός .Αν νομιζετε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΜΑς ΣΏΣΕΙ, ΤΟ ΚΌΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΈΧΕΤΕ ΌΤΙ ΈΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΈΟΥ ΤΎΠΟΥ ΚΑΤΟΧΉ,ΤΟ ΚΌΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΟΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗς ΚΥΡΙΑΡΧΙΑς,ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕ Ι ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ!!!!
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ, ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ

Ανώνυμος είπε...

Ένα πρώτο σχόλιο έκανε ο Δημήτρης Καζάκης στο λογαριασμό του στο φατσοβιβλίο, για την επίθεση-λίβελλο του Χάρυ Κλυν..

"...Αναδεύεται το βαρέλι με το λαδόξιδο της κοινωνίας και ξεχωρίζει το λάδι από το ξύδι σ' όλα τα επίπεδα. Η κοινωνία πολώνεται, πέφτουν οι μάσκες, χαλάνε τα φτιασιδώματα, κι αυτό είναι καλό γιατί ξεδιαλύνει το τοπίο. Χωρίζει ο άνθρωπος με προσωπικότητα και αξιοπρέπεια από τον άνθρωπο δουλικό. Δεν μπορεί να γίνει μια τόσο εκ βάθρων ανατροπή αν πρώτα δεν επέλθει αυτός ο διαχωρισμός. Το ίδιο και στο επίπεδο των αποκαλούμενων πνευματικών ανθρώπων. Οι επώνυμοι πνευματικοί άνθρωποι λιποτάκτησαν από την πρώτη στιγμή όταν τους χρειάστηκε ο λαός για να βγουν μπροστά. Πήγαν και κρύφτηκαν ο καθένας όπου βολευόταν. Άλλος στην ησυχία της τέχνης του, άλλος στην επανάσταση δια του blog και άλλος στον ιδεολογικό του χώρο, που πάντα ήταν καταφύγιο για ανίκανους τουλάχιστον με την κοινωνική έννοια. Ποτέ τους δεν κατάλαβαν πώς ένας απλός άνθρωπος, ένας άνθρωπος από τα σπλάχνα του λαού - που πάντα ειρωνεύονταν και απεχθάνονταν - μπόρεσε να ταράξει τόσο τα νερά, την στιγμή που αυτοί αποδεικνύονται σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή τόσο ασήμαντοι και τόσο ανίκανοι. Για όλους τους επωνύμους, η αφεντομουτσουνάρα μου αντιπροσωπεύει ότι απεχθάνονται περισσότερο. Να δοθούν - δηλαδή - ολόψυχα, χωρίς κανενός είδους ανταλλάγματα στην υπηρεσία του λαού τους, ακόμη κι αν είναι να εκτεθούν ανεπανόρθωτα. Στην αρχή προσπάθησαν να με ερμηνεύσουν με τα δικά τους μέτρα και σταθμά, ή να με αγνοήσουν παντελώς. Όταν είδαν ότι δεν μπορούν, κάνουν αυτό που ξέρουν μια ζωή να κάνουν καλύτερα από τον οποιοδήποτε. Να χρησιμοποιούν την επωνυμία τους για να κρύψουν την γύμνια τους και να προσπαθήσουν να φέρουν τα πάντα στα μέτρα τους, ακόμη και μένα. Να με "κοντύνουν" στο ύψος τους, στο επίπεδο της δικής τους ανήθικης ηθικής, των δικών τους δούναι-λαβείν. Αυτό υποδηλώνει η επίθεση Χάρυ Κλυν. Ζητώ συγνώμη αν τους χαλάω την μπίζνα, αλλά από εμένα μόνο με θάνατο μπορούν να γλυτώσουν. Αλλά εδώ που τα λέμε ακόμη και με θάνατό μου είναι πολύ αμφίβολο αν τώρα πια θα μπορέσουν να γλυτώσουν από μένα. Για τα υπόλοιπα περί Χάρυ Κλυν εν ευθέτω χρόνω."

για την αντιγραφή
Άγγελος

Ανώνυμος είπε...

Ο Καζάκης είναι Ρεαλιανός; Εγώ νόμιζα ότι ήταν με την Μπαρτσελόνα. Τέλοσπάντων, για τους υποστηρικτές των ΑΝΕΛ έχω να πω ότι το ΕΠΑΜ είχε προτείνει ισότιμη εκλογική συνεργασία, κοινό ψηφοδέλτιο και ο καθένας να παλεύει για τους ψηφοφόρους του. Το ίδιο το πρότεινε και σε όλα τα δηλούμενα ως αντιμνημονιακά κόμματα. Τι να κάνουμε ρε παιδιά, μόνο ο Παπαθεμελής συμφώνησε, είμασταν άτυχοι, οι υπόλοιποι μας ρίξατε μάυρο για την συνεργασία. Εμείς οφείλαμε να τηρήσουμε την υπόσχεση και συμφωνία μας και κατεβήκαμε σε ισότιμη εκλογική συνεργασία με Παπαθεμελή.Θα περιμένουμε ακόμα για κάποιες τεκμηριωμένες απόψεις σε αυτά που λέει ο Καζάκης στο επιμαχο άρθρο για τον Τσίπρα. Όσο για σένα Χάρρυ, κρίμα, πολύ κρίμα... μόνο αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα που βγήκε και ο Λαπαβίτσας και ασκεί κριτική για τις θέσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αναφορικά με το χρέος με παρόμοια επιχειρηματολογία με αυτή του Καζάκη τι έχετε να πείτε κ. Χάρρυ μας; Είναι και ο Λαπαβίτσας προβοκάτορας και νεροκουβαλητής της άκρας δεξιάς; Η αυτός εξαιρείται επειδή στην κριτική του χρησιμοποιεί ήπιες εκφράσεις και είναι ευγενικός; Τελικά το επιθετικό στυλ του Καζάκη σε πείραξε ή τα ακαταμάχητα επιχειρήματα του;

Ανώνυμος είπε...

Ξεσκιστηκες στα ποστ σημερα Χαρυ, για να κατεβει και να το θαψεις, εεε; Ποτε αλλοτε δεν εκανες τοσα ποστ σε μια ημερα, χαχαχαχα.

΄Αρης Παπαμιχαήλ είπε...

Εάν η ανάρτηση αυτή είναι δική σου κρίμα Χάρυ.....λυπάμαι και θλίβομαι, όχι γιά σένα, αλλά γιά ότι πίστευα εγώ τόσα χρόνια για σένα...ντροπή και αίσχος Χάρυ...Εκτός εάν τα "έχασες" τελευταία και δεν ξέρεις ποιά τι σου γίνεται.......

steliosgian είπε...

Για να εφαρμόζονται πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία τέτοιας έντασης, τέτοιας καταστροφής, μέτρα υποδούλωσης μιας χώρας από τότε που επικυρίαρχες δυνάμεις κάνουν χρήσει εργαλεία μετατροπής ενός ανεξάρτητου κράτους ,έστω στα χαρτιά, σε δουλοπαροικίας χρέους και με τόση μάλιστα ευκολότατης υποταγής από μέρους μας, πάει να πει ότι γνώριζαν από την σχεδίαση ακόμη, πως είχαν να κάνουν με το πιο ανόητο λαό όλης της υφηλίου.
Προσκολλημένοι στα κόμματα όσο κανένας άλλος λαός στον πλανήτη και μοστράρουμε για λύκοι μέσα στα μαντριά μας.
Το θέμα δεν είναι αν έχει δίκιο ο Κλυνν και ο κάθε Κλυνν για τον Καζάκη και τον κάθε Καζάκη, το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι που ανάρτησαν τα σχόλια τους κάνουν σαν θιγμένες υστερικές πουτάνες που πρόσβαλαν τον νταβατζή τους.
Τυφλωμένοι όλοι μας από τις κομματικές μας τσίμπλες, ο Καμμένος έτσι, ο Τζίπρας έτσι κι ο άλλος αλλιώς, η Ελλάδα; Τα παιδιά μας;
Όχι πάνω απ’όλα ο εγωισμός μας, καλύπτει ωραιότατα την αμάθεια μας, μην μας θίξει κάποιος τους ηγέτες μας , τα πρότυπα μας, τους καθοδηγητές μας, τους Παπανδρέους μας, του Καραμανλήδες μας, του Γλέζους μας τους θοδωρακιδές μας. Τώρα γιατί εκ του αποτελέσματος φτάσαμε ως εδώ άλλο κεφάλαιο, δεν έχει σημασία, ή μάλλον εμείς φταίμε, μαζί τα φάγαμε.
(σκέψη, φανταστείτε ας πούμε όταν ψηφιζόταν το μεσοπρόθεσμο που μπούκαραν στην Βουλή η ιερές ιστορικές μορφές για πολλούς Γλέζος και Θεοδωράκης, να σηκωνόταν ο παγκοσμίου φήμης , ο βραβευμένος με όσκαρ Μίκης και να φώναζε μες την βουλή, όσο του επέτρεπε η φωνή του « ΡΕ προδότες ξεπουλάτε την πατρίδα σας!», θα έτρεχε σε όλα τα ειδησεογραφικά κανάλια του πλανήτη την άλλη μέρα; Κατά που θα έγερνε η ζυγαριά;
Η΄φανταστείτε όταν ο κόσμος έτρωγε χημικά και ξύλο στο Σύνταγμα να έβγαιναν όλοι οι βουλευτές των αντιμνημονικών ,δήθεν κομμάτων έξω μαζί με το κόσμο, τώρα που θα ήμασταν στα μνημόνια και στην υποτέλεια ή στην λύτρωση;)
Παραδείγματα πολλά, αλλά εμείς προτιμάμε να βάζουμε πάνω απ'όλα τον εγωισμό μας μαζί με την διάτρητη ανύπαρκτη προσωπικότητα μας καμουφλαρισμένη με ένα μεγάλο δήθεν, γιατί αυτοί είμαστε τόσα χρόνια τώρα, τις τελευταίες δεκαετείς, ένα μεγάλο δήθεν εν είδει ταμπέλας, αριστερής τάχα μου, προοδευτικής, ψαγμένης, δημοκρατικής, πολιτιστικής, ερωτικής κ.ο.κ. και από ουσία μηδέν.
Ε λοιπόν αυτήν την ντροπή μας την έχουμε βάλει πάνω απ’όλλα, πάνω απτά παιδιά μας , πάνω από την χώρα, πάνω από την αξιοπρέπεια μας κι η καταστροφή έχει προ πολλού ξεκινήσει αλλά εμείς εκεί χειροκροτούμε και υπερασπίζουμε μέχρι εσχατώς τα μαντρόσκυλα που μας οδηγούν, οποιασδήποτε απόχρωσης, μαύρης, μπλε, πράσινης, κόκκινης, ροζουλί και ότι άλλο θέλετε, στα σύγχρονα κρεματόρια αποτεφρωτήρια, γιταί εκει μας πάνε, ο καθένας απτό πόστο του συμπληρώνουν το χρόνο που χρειάζονται οι κατακτητές μας.
Οι μεν που σ’ έβαλαν με τις πράξεις τους όλα αυτά τα χρονια στην τρικυμία που βιώνεις, σε παραμυθιάζουν ότι μόνο με αυτούς στο τιμόνι θα την σκαπουλάρουμε. Οι άλλοι πως μόνο αυτοί αν αναλάβουν την διακυβέρνηση θα τα καταφέρουμε διότι ο καθένας ξέρει το τρόπο να οδηγάει στη φουρτούνα, τώρα αν κάθε μέρα πεθαίνει κι από κανένας δε βαριέσαι, αυτοί μια χήρα πληρώνονται από το μειοδοτικό ξεπουλημένο κοινοβούλιο, αυτό που τυπικά είναι ελληνικό, αλλά ουσιαστικά ελέγχεται πλήρως από τους σημερινούς τραπεζοκατακτητές μας, και όχι μόνο πληρώνονται αδρά αλλά κι μόνο που παραμένουν μέσα σ’ αυτή την ντροπή που θέλουν να ονοματίζουν Βουλή των Ελλήνων αυτόματα το αναγνωρίζουν πλήρως, τα συγχαρητήρια μου σ’ όλους τους αντιμνημονιακούς, «αριστερούς», δεξιούς, Νέο χιμπατζί «πατριώτες» και πάει λέγοντας. Σου λέει κανένας ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος εκτός κωλοτυφώνα, για βαλε το μυαλό σου και θα την βρεις την λύση μπροστά μας είναι, αλλά με τα κυματικά γυαλιά που φοράμε, χέστα…
Και καλά εμείς καλά να πάθουμε τα παιδιά μας ρε και η πατρίδα μας τι χρωστά γαμώ το μπελά μας πότε θα ξυπνήσουμε γαμμω τους ραγιάδες μας, πότε ρε γαμώ το;

Ανώνυμος είπε...

Βασιλη, φιλε μου αγαπημενε, εδω εισαι λαθος.. ξανασκεψου το σε παρακαλω.
Και σε πληροφορω οτι στις προηγουμενς εκλογες και τις δυο φορες ψηφισα Συριζα για το καλο της πατριδας και το ΚΑκΟ των προδοτων.
Πριν τα κακα, τον καιρο της ειρηνης, ψηφιζα παντα ΚΚΕ.
Σου μιλαει ενας κοψοχερης εκ των υστερων λοιπον.
Ξανασκεψου το φιλε....

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 250   Νεότερο› Νεότερο»