Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Στάση πληρωμών σε ΔΟΛ και Πήγασο

dol-pigasos -exagora1


Τελικά ο Φώτης Μπόμπολας και ο Σταύρος Ψυχάρης το έχουν αποφασίσει και φυσικά κανείς δεν πρόκειται να τους εμποδίσει ούτε βέβαια πρόκειται να λογοδοτήσουν σε κανέναν: οι εργαζόμενοι στα δύο δημοσιογραφικά συγκροτήματα θα δουλεύουν αλλά δεν θα πληρώνονται, τουλάχιστον για τους επόμενους τρεις μήνες!
Ηδη στον ΔΟΛ είναι ένα μήνα «μέσα» καθώς η εξόφληση του Ιουλίου δεν έχει ακόμη καταβληθεί και όπως έχει γνωστοποιηθεί μέσω των ανακοινώσεων του… WC, οι εργαζόμενοι θα την λάβουν περί τα τέλη  του μήνα (23-24 Αυγούστου). Από κει και πέρα πληθαίνουν οι διαρροές ότι η επόμενη πληρωμή στον ΔΟΛ θα γίνει τέλη Οκτωβρίου (και αν)!
Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου με τον Μπόμπολα να επαναλαμβάνει στους επιτελείς του, δείχνοντας την πόρτα, πως «αυτή είναι η κατάσταση και σε όποιον αρέσει»…
Ολα δείχνουν πως έχει μπει σε πλήρη εφαρμογή η συμφωνία ΔΟΛ και Πήγασου που αποφάσισαν να κερδίσουν χρόνο και χρήμα σε βάρος των εργαζομένων και των οικογενειών τους…
Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

1. Ο Βαρδηνογιάννης αποχώρησε από το MEGA και ΗΔΗ ετοιμάζει πολιτικοποίηση του 100% δικού του STAR.
2. Το ΠΑΣΟΚ παίρνει στις δημοσκοπήσεις αυτή τη στιγμή 2%! Άρα ΔΕΝ μπαίνει στη Βουλή!
3. Σε 6-12 μήνες από τώρα 2% θα παίρνει και η ΝΔ!
4. ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ (Μπόμπολας, Ψυχάρης)!
Με βάση τα παραπάνω, ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΑΣ (αν είχατε ή όσοι έχετε υπαλλήλους - Ακόμα!).

ΥΓ. Αφού και οι δυό τους ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ποιά θα είναι η κατάληξή τους ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ όσα (ΠΟΛΛΑ!) ξέρουν?
Όπως παρομοίως και οι Τσοχατζόπουλος, Παπακωνσταντίνου, κλπ?
ΓΙΑΤΙ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!!!
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ, τώρα, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ (ακόμα και στην παρακμή τους!)?
Όχι φυσικά ο Σαμαράς και ο Τσίπρας!

ΟΤΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ ή ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟ!!!