Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ> Στον αέρα το ταξίδι του Σαμαρά στο Τελ Αβίβ καθώς και η Προεδρία της Ευρωπαικής Ένωσης!



Στον αέρα το ταξίδι του Αντώνη Σαμαρά και των υπουργών του στο Ισραήλ μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά. Οι Ισραηλινοί έχουν ζητήσει κατ΄επανάληψη από τον Έλληνα πρωθυπουργό να κηρύξει εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή-μια εγκληματική οργάνωση η οποία αρνείται το ολοκαύτωμα.

Παρόλα αυτά και παρότι το προηγούμενο G2G στο Tελ Αβίβ που επρόκειτο να γίνει στα μέσα του καλοκαιριού αναβλήθηκε οι Σαμαράς και Δένδιας παρακολουθούσαν απαθείς την κλιμάκωση της βίας από το κόμμα μέλη του οποίου χαιρετούσαν ναζιστικά στο στρατόπεδο του Άουσβιτς όπως φαίνεται από φωτογραφίες που είχαν δώσει οι ίδιοι στην δημοσιότητα.
Παρότι το ταξίδι του Σαμαρά στις ΗΠΑ φάνηκε προς στιγμή να λειτουργεί θετικά για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Τελ Αβιβ, όλα αυτή την στιγμή είναι στον αέρα.
Μάλιστα σύμφωνα με μια υφέρπουσα φημολογία και πληροφορίες που φθάνουν από τις Βρυξέλες ακούγεται έντονα ένα σενάριο που θέλει να ακυρώνεται και η ανάληψη της προεδρίας της Ευρωπαικής Ένωσης απο την Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2014.
Η ανοχή της κυβέρνησης Σαμαρά στην εγκληματική συμμορία των χρυσαυγιτών μπορεί να έχει συνέπειες που δεν το βάζει ο νους του πολιτικού προσωπικού της χώρας.
Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

θα διόρθωνα μόνο αυτό...

"Η ανοχή της κυβέρνησης Σαμαρά στην εγκληματική συμμορία των χρυσαυγιτών μπορεί να έχει συνέπειες που δεν το βάζει ο νους του πολιτικού προσωπικού της χώρας."

με αυτό ...

"Η συμμετοχή της κυβέρνησης Σαμαρά στην εγκληματική συμμορία των χρυσαυγιτών μπορεί να έχει συνέπειες που δεν το βάζει ο νους του πολιτικού προσωπικού της χώρας."