Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΛΛΗΝΟΦΘΟΝΟΙ ΑΣΗΜΑΝΤΑΝΘΡΩΠΟΙ…






Αξιολύπητε κ. Μαυρή κι εσείς οι υπόλοιποι σκουπιδοδημοσκόποι που περιφέρεστε ως άδικες κατάρες στα «νταβατζίδικα» με τη γλώσσα γεμάτη φουσκάλες, η ανεργία (σημερινά στοιχεία) σκαρφάλωσε στο 27,9%, η επίσημη, η ανεπίσημη ξεπέρασε το 35%! Που τα βρήκατε ρε ξεπουλητάρια τα  ποσοστά που δίνετε με τη σέσουλα στην ξοφλημένη ΝΔ και στο σαπιοΠΑΣΟΚ; Ποιον κοροϊδεύετε ρε επιστημονικά απομεινάρια; Σε ποιους νομίζετε ότι απευθύνεστε  ρε θλιβερά ανθρωπάκια; Ου να μου χαθείτε Ελληνοφθόνοι ασημαντάνθρωποι…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ακριβώς ελληνόφθονοι.είναι ένα σκατοπουσταριό που χρηματίζεται αδρά από τούς εργολάβους εθνικούς ευεργέτες που με την σειρά τούς χρηματοδοτούν και ανεβοκατεβάζουν τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα και σχηματισμούς. Και ο Σημίτης υπήρξε καταλληλότερος λίγο πρίν έρθει Ο Καραμανλής.Τώρα καταλληλότερος είναι αυτό το χαμερπές σίχαμα που ακούει στο όνομα Σαμαράς,μέχρι να έρθει ο Τσίπρας.

Ανώνυμος είπε...

Θα σου πω κι ένα άλλο μυστικό Χάρτη μου,αν δεν πάει σούμπιτο στήν ψειρού η καμόρα των νταβατζήδων εργολάβων εθνικών ευεργετών μην περιμένεις να σείς τις σεσημασμένες συμορίες του Πασόκ και της Νέας Δημοκρατίας να λογοδοτούν για τα εγκλήματα τούς.