Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013

OΤΑΝ Η ΣΥΜΦΟΡΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΛΟΓΑΡΙΑΖΕ ΤΗΝ ΓΙΑ ΠΟΡΝΗ / ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ
Τα κωλοδημοσκοπάκια  της μπριζόλας που έχουν κι αυτοί το σεβαστό μερίδιο που τους αναλογεί όχι μόνο στην εμφάνιση, αλλά και στην ισχυροποίηση του μορφώματος της Χρυσής Αυγής, ετοιμάζονται για το δεύτερο γύρο της βρομιάς και ακονίζουν τα σκουριασμένα σπαθιά τους!
Μεγαλύτερη αβάντα δε θα μπορούσε να δοθεί στη συμμορία με τις «ακονισμένες στα πεζοδρόμια ξιφολόγχες» που ξεδιάντροπα την εμφάνιζαν στις δημοσκοπήσεις τους από το 7 μέχρι και το 15%!!!
Μετά τα τραγικά γεγονότα της 19ης Σεπτεμβρίου το σενάριο αλλάζει, αλλά ο αντικειμενικός ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ σκοπός τους παραμένει ακέραιος! «ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ…»
Ετοιμασθείτε να δείτε στα ΜΜΕ αυτά που θα σας πω:
Στις επόμενες δημοσκοπήσεις θα εμφανίσουν τη Χρυσή Αυγή πεσμένη τουλάχιστον 5 πόντους κι αυτοί οι 5 πόντοι θα πάνε σούμπιτοι στ ΝΔ… Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ!
Εκτός και αν τα φασιστόμουτρα της Χρυσής Αυγής τα βαφτίσουν «παραπλανημένους δημοκράτες!»
Αποτέλεσμα; Πρώτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις του κώλου η ΝΔ του Σαμαρά, του Μουρούτη, του Λαζαρίδη, του Βορίδη και του Γεωργιάδη… κι ούτε πείνα υπάρχει, ούτε δυστυχία, ούτε κατάθλιψη, ούτε παιδική ασιτία, ούτε αυτοκτονίες, ούτε 1.500.000 άνεργοι, ούτε ξενιτεμένα νιάτα, ούτε φόροι, ούτε χαράτσια, ούτε χιλιάδες λουκέτα, ούτε κλειστά σχολεία, ούτε διαλυμένα πανεπιστήμια, ούτε άστεγοι, ούτε συσσίτια, ούτε ανύπαρκτα νοσοκομεία… ούτε τίποτα!
Μόνο τα παραμορφωμένα σας μυαλά υπάρχουν και οι ανίερες κατωτραπέζιες συμφωνίες για να μετατραπεί όσο γίνεται γρηγορότερα η Πατρίδα μας σε προτεκτοράτο και αποικία χρέους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σε καμία περίπτωση ακόμα κι αυτοί οι δημοσκόποι του κώλου δεν θα μπορέσουν να περάσουν τέτοια απατεωνιά, αφού είναι γνωστό ότι τα παραφουσκωμένα ποσοστά της Χρυσής Αυγής οφείλονται σε ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕΝ, ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΔΕ ψηφοφόρους, οι οποίοι θα κατευθυνθούν προς ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Εκτός αν δεν υπήρξαν ποτέ στην πραγματικότητα τέτοια ποσοστά των νεοναζιστών, οπότε πράγματι θα τα διοχευτεύσουν όπου τους έρθει.