Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

“Ελλάδα φύγε από το ευρώ για να αποκτήσεις την αυτοκυριαρχία σου”



Καμμία νομισματική ένωση δεν αξίζει τέτοια στέρηση κυριαρχίας, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της «Εναλλακτικής για την Γερμανία» και κάλεσε την Ελλάδα να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη προκειμένου να ανακτήσει τον έλεγχο της μοίρας της. «Καμία νομισματική ένωση δεν αξίζει τέτοια στέρηση (κυριαρχίας)», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος «Εναλλακτική για τη Γερμανία»(AfD) Αλεξάντερ Γκάουλαντ, αναφερόμενος στη συζήτηση περί ανάληψης της ευθύνης των ελληνικών αποκρατικοποιήσεων από εταιρεία στο Λουξεμβούργο.
Κάλεσε δε την Ελλάδα να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη, προκειμένου να ανακτήσει τον έλεγχο της μοίρας της και τη Γερμανία να μην συμμετέχει στη στέρηση των δικαιωμάτων ενός ολόκληρου λαού.
«Όταν η κατεύθυνση είναι λάθος, ακολουθεί η μια τρέλα την άλλη», δήλωσε ο κ. Γκάουλαντ και εξήγησε ότι η στέρηση της κυριαρχίας της Αθήνας επί της κρατικής περιουσίας της, κάποτε αναφερόταν σε «προτεκτοράτα», για να προσθέσει ότι κάτι τέτοιο δεν είναι πλέον κοινωνικά αποδεκτό.
«Επειδή, όμως, όλοι γνωρίζουν ότι η Ελλάδα δεν έχει πιθανότητες να εκπληρώσει τις απαιτήσεις της τρόικας, συζητείται τώρα το πώς μπορεί να αφαιρεθεί από τους Έλληνες και το υπόλοιπο της κυριαρχίας τους», συνεχίζει ο αντιπρόεδρος της AfD, για να τονίσει ότι «καμία νομισματική ένωση δεν αξίζει τέτοια στέρηση» και να ταχθεί υπέρ της αποχώρησης της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, «για να ανακτήσει τον έλεγχο της μοίρας της».
Αναφερόμενος δε στη στάση του Βερολίνου, τόνισε ότι η Γερμανία «δεν θα πρέπει να συμμετέχει στη στέρηση των δικαιωμάτων ενός ολόκληρου λαού».

Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κάθε τρελός την τρέλα του και κάθε "στημένος" τη μ@λ@κ@α του!!!
ΝΑΙ! Για να είναι μια χώρα ελεύθερη & ανεξάρτητη ΠΡΕΠΕΙ να έχει το δικό της νόμισμα. Αυτό είναι μια μεγάλη ΑΛΗΘΕΙΑ!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ, ΟΧΙ ΤΩΡΑ!!!
ΟΧΙ, όταν η Ελλάδα εισάγει σήμερα το 70% των προϊόντων! Πρώτα πρέπει να οργανώσει (δλδ τουλάχιστον 10-20 χρόνια) τη δική της –επαρκή- ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ (τρόφιμα, ρούχα, κλπ)!
ΟΧΙ, όταν εισάγεις όλο το ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ που χρειάζεσαι. Πρώτα βγάζεις το δικό σου ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (ΣΕ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!) και τα βρίσκεις ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ!
ΟΧΙ, αν δεν ΚΟΥΡΕΥΤΕΙ ΠΡΏΤΑ το χρέος (ΣΕ ΕΥΡΩ!), αλλιώς θα σου «φτιάχνουν» την ισοτιμία Δραχμής/Ευρώ όπως ΑΥΤΟΙ γουστάρουν, ώστε να μην ξεχρεώσεις ποτέ!
ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ!!!

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΈΛΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ (που τότε ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ?), ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!!!

Ας καταλάβουμε πλέον όλοι κάτι:
Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΣ "ΚΟΛΠΟ" ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ & ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ!!!
ΚΙ ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΟΠΟ!
ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ!!!

ΥΓ. Γιατί ο συμπαθητικός αυτός κυριούλης και οι δικοί μας, οι ντόπιοι, ινστρούχτορες της Δραχμής ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5 ή 10 ΧΡΟΝΙΑ?
Τόσα χρόνια ήταν ο Αλαβάνος αρχηγός κόμματος, του οποίου μάλιστα παρέδωσε την αρχηγία στον Τσίπρα σε μια νύχτα, χωρίς κάποια ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ & ΠΙΕΣΤΙΚΗ ανάγκη!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΔΡΑΧΜΗ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΩΡΑ, ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ(!!!), ΤΟ ΡΙΣΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΟΡΤΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ???