Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Βουλευτής κάνει μαθήματα πένθους στη μάνα του Φύσσα!


Αλγεινή εντύπωση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και αντιπροέδρου της Βουλής, Γιώργου Καλαντζή, αναφορικά με την οικογένεια του δολοφονημένου από την Χρυσή Αυγή Παύλου Φύσσα και το πώς η μητέρα του διαχειρίζεται το πένθος και τον πόνο της.
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας την Παρασκευή 27 Σπετεμβρίου στη ραδιοφωνική εκπομπή του Δημήτρη Σταυρόπουλου και του Δήμου Βερύκιου στο ραδιόφωνο του Alpha είπε τα εξής:
-Καλαντζής: Να πάψει να μιλάει η οικογένεια του. Ο πόνος είναι βουβός. Τίποτε άλλο.
-Σταυρόπουλος: Τι θέλετε να πείτε;
-Καλαντζής: Ξέρετε γιατί το λέω. Δεν είναι σωστό κατά την άποψή μου...
...Ο πόνος της μάνας και του πατέρα, που δεν αντικαθίστανται από κανέναν, ιδιαίτερα της μάνας ,καλά είναι, να είναι βουβός....
...Ο πόνος είναι βουβός. Όταν πονάει η μάνα μόνο κλαίει...Τίποτε άλλο...
Μπορείτε να ακούσετε εδώ το σχετικό απόσπασμα και συγκεκριμένα στο λεπτό

Πηγή

ΚΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΛΑΝΤΖΗ, ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΒΟΣ... ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΦΛΟΜΩΝΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ... ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ?ΑΦΗΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ.ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΓΙΑΥΤΟ......!!!!!