Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Δεν θα βρίσκουν τρύπα να χωθούν…



Γράφει η Μιχαλού

Ό,τι σπείρεις θα θερίζεις, λέει η σοφή ελληνική λαογραφία μας, και δεν είναι ψέματα!!!
Ο λόγος για το ΠΑΣΟΚ το οποίο έχει πάρει την κατρακύλα την μεγάλη με σπασμένα φρένα σε όλες τις μυστικές δημοσκοπήσεις, αντίθετα με τις  άλλες τις πληρωμένες “ειδικού σκοπού” που είναι προς “λαϊκή κατανάλωση”!!!
Ο κόσμος κατάλαβε τελικά ότι οι εγκέφαλοι που το απαρτίζουν αποδείχτηκαν νοσηροί, οι οποίοι προσπαθούν δια της πλύσης εγκεφάλου να μας κάνουν να πιστέψουμε πως επιτελούν θεάρεστο έργο. Μάλιστα, επιδεικνύουν ακόμα μεγαλύτερο ζήλο να υλοποιήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τις διαταγές της τρόικα, αδιαφορώντας για τα συντρίμμια και τα θύματα, που αφήνουν πίσω τους με κάθε απόφαση τους. Και σαν να μην τους φθάνει μόνο αυτό η υπέρμετρη βλακεία τους οδηγεί σε προκλητικές δηλώσεις δυναμιτίζοντας το κλίμα!!!
Τελικά όμως εγκλωβιστήκαν στη δική τους ρητορική. Ο ισχυρισμός ότι το μνημόνιο είναι μονόδρομος που χρησιμοποιήθηκε ως προπαγανδιστικό επιχείρημα, τελικώς αντανακλά τον δικό τους εγκλωβισμό στον μονόδρομο που έχει χάραξαν οι ίδιοι ακολουθώντας τις επιταγές των αφεντικών τους.
Τον δρόμο του ΠΑΣΟΚ βέβαια φαίνεται να ακολουθεί και η ΝΔ… Άλλωστε το έχουν αντιληφθεί και όλοι οι βουλευτές  της Συγγρού αφού τους ακούς στα πηγαδάκια να λένε ότι το Μνημόνιο έχει κυριολεκτικά τινάξει στον αέρα το πολιτικό σκηνικό. Εντωμεταξύ δεν είναι λίγοι και εκείνοι που συνειδητοποιούν ή αλλιώς ψυχανεμίζονται ότι τίποτα δεν θα μείνει όρθιο από τους παλιούς συσχετισμούς στις βουλευτικές εκλογές.
Λογικό λοιπόν είναι να τρέμουν τις διαρροές από τα κρυφά γκάλοπ που οσονούπω καταφθάνουν σαν… δηλητηριώδεις δόσεις
Με τις υγείες σας…
το Ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: