Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ!





Με το μπαλτά ο Χασάπης δίνει τα ρέστα του για να λιανίσει τον ΣΥΡΙΖΑ και την ευρύτερη Αριστερά... Όλο το μνημονιακό σκυλολόι βρίσκει καταφύγιο στη φιλόξενη στέγη του. Του αρέσει μάλλον το χωρίς σάλιο των Μερκελιστών και των δωσίλογων... Αλλά δυστυχώς, γι αυτόν δεν κλάνει ο πεθαμένος! ΚΡΥΦΟ ΓΚΑΛΟΠ (παραγγελιά της ΝΔ) ΣΥΡΙΖΑ: 34%, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 16%, ΝΔ: 14%, ΑΝΕΛ: 9%, ΚΚΕ: 4%, ΠΑΣΟΚ: 3%, ΔΗΜΑΡ: 2,5% κάπου εκεί κοντά κι ο ΛΑΟΣ και τα ρέστα τα λοιπά κόμματα και η αποχή. Χαίρετε κ. Χασάπη και περαστικά.

5 σχόλια:

ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ είπε...

Αν εγώ, φίλε Χάρρυ, που προτείνω την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, την άμεση κατάργηση του μνημονίου, τη μονομερή δραστική περικοπή του χρέους και το λαϊκό έλεγχο του χρέους, είμαι μνημονιακός, τότε τι είναι ο Τσίπρας που καταστροφολογεί και τρομοκρατεί το λαό, στην περίπτωση που φύγουμε από το ευρώ;

ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.
ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.
ΖΗΤΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ (ΑΣΧΕΤΩΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ), ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!!

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΒΙΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

Α.Ζ.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε πως το μέγιστο πολιτικό ερώτημα είναι το ΠΟΙΟΣ αποφασίζει. Όποιες και αν είναι οι πεποιθήσεις και οι ιδέες μας πρέπει να υποστηρίξουμε ΟΛΟΙ τους θεσμούς άμεσης δημοκρατίας: ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ που καλούν ΜΟΝΟ (προσοχή σε αυτό το ΜΟΝΟ) οι πολίτες ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ και για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ επιθυμούν.

http://referendumsforgreece.wordpress.com/2013/02/06/%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%B2%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%B1/

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΤΡΟ ΧΑΣΑΠΗ ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ; ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΑΜ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ...

Ανώνυμος είπε...

κυριε χαρρυ κλιν

αντί να τα βάζεις μια με τον καζακη μια με τον χασαπη και μετά προφανώς με όποιον αμφισβητεί τις προθέσεις της ηγεσίας του σύριζα,θέλω, πριν κατέβω στο επίπεδο σου ,και πίστεψε με μπορώ,να σου προτείνω κάτι φιλικά.με τις προσβάσεις που έχεις και διαβάζεις μυστικές δημοσκοπήσεις κανε μια έρευνα αξιοποιώντας τις προσβάσεις σου στον σύριζα πάνω σε μια υπόθεση.Αν ο συριζα πάρει εντολή κυβέρνησης απο το λαό και καταργήσει "τα μνημόνια"και προσέλθει σε νέες διαπραγματεύσεις οι οποίες όμως αποτύχουν,από αδιαλλαξία των τροικανων,και προχωρήσουν σε ρελάνς εκβιασμών, θα κάνει δημοψήφισμα για να διαλέξει ο λαός ευρώ η αποχώρησή απο το ευρώ και την ονε?Αν έστω αυτό ισχύει να μας το πεις και σε μας εδω απο το μπλογκ σου,και αν το προσθέσουν στις προθέσεις τους στο πρόγραμμα τους τότε εντάξει .διερεύνησε λοιπόν,αυτό το ερώτημα και θα σου λυθεί η απορία γιατί τα χώνουμε στο τσιπρα η θα κάνουμε λάθος εμείς που το αδικούμε το παιδί.μια μικροσκοπική εγγύηση δηλαδή ότι δεν είναι ο νέος Σαμαράς.ξηγημένα?